sickman
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Avatar E şimdi hakettin sen. Sen demedin mi ki "Günde 15 dakika oturup "Avatar için beklenti yükseltmemeliyim" mantraları okumuyorum herhalde." E bu ne peki şimdi. Filmle ilgili süper video çıkmış izlemiyor... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Avatar Sen şimdi bu yukarıdakini seyretmedin mi? |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Avatar Baba nasıl kuruyorsunuz böyle kendinizi makina gibi, beklentimi düşük tutayım ki öyle olsun böyle olmasın falan. Ya beklentin vardır ya da yoktur sen onu ayarlayamazsın ki. İnternette hasbelkader bir ... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: frigoyorum.com Sitesi Eleştirmen ve Yorumcu Arıyor Ya Alien olmuşsun Görkem sen. Senden iyisini mi bulacaklar? 🙂 |
Forumda Duyurular |
17 yıl önce |
|
Re: Avatar Sen bu 3d ye District 9 ile aynı diyorsan sen de gözlükçüye yavrum benim. Bana bu kalitede başka film söyle başımın üstüne koyayım. Ama benim izlediğim filmlerin standart boyutu 7.95 GB ve ben bu yout... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Avatar Baba kötü derken 3d kalitesie mi kötü diyorsun. Eğer öyleyse en yakın gözlükçüye gidiyorsun, "ver ordan bi 7.5" diyorsun. Bu fragmanda aşmış olduğunu iddia edebilirim ben çünkü. Bu kalitede bir şey iz... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Ezel Tabi şu dizi 40 dakika olsa çok farklıl olur. |
Forumda TV Yapımları |
17 yıl önce |
|
Re: Ezel Dizinin kurgusu beni uzaklaştırmakta diziden. Bir sahneden sonra diğer merak unsuru sahne epey sonra geliyor. Sonra gelsin,reytingdir bu, bağımlı kılmaktır, kabulum ama o kadar sonra geliyor ki, biz o... |
Forumda TV Yapımları |
17 yıl önce |
|
Ezel Bu sanıyorum şu anda en popüler dizilerden biri. E o kadar yabancı diziyi konuşuyoruz bunu da konuşalım biraz. Ben ilk bölümüne rastgelmiştim ve çekimi, renkleri, konusu ve işlenişi, ve en önemlisi oy... |
Forumda TV Yapımları |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var Avrupa'ya selam ederim Karataş. Ayrıca Telekom'a da selam ederim. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Takip Ettiğiniz Diziler Baba onun olayı sonrası zaten. Ondan da öncesi var ama karışık onun önü sonu. |
Forumda TV Yapımları |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var Haftaya gelir demiyorum ki ben de. Böyle kararlar iki günde alınmaz tabi biliyorum ama hayat hep aksiyon zaten. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var Gelirsin gelirsin, git biraz bak bakalım ne oluyor. Ya da seni verelim mordevrim'i alalım, takas usûlü |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var Git de gel sör. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) Ne üçü oğlum, eğer Yunanistan'dan başlamak üzere Avrupa Birliği üye ülkelerinde çocuk sahibi olmakla ilgili olumlu yaptırımlar bizde olsun bak 5 senede ikiye katlıyor muyuz katlamıyor muyuz. Ha yararı... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |