sickman
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Haeundae 6.2/10 Amerikan tarzı aksiyon filminin Kore versiyonu. Eh izlense de olur izlenmese de. Bir felaket filmi olarak çok da kötü değil ama tamamı klişe. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Geo-bok-i Dal-lin-da 8/10 Bu sene (ki sene bitiyor) izlediğim en iyi Kore filmlerinden biri. Basit konu, her şey ciddi ama süper ötesi durum komedisi, %100 Kore tarzı. Sonuç çok iyi. Kesinlikle tavsi... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Matrix serisi hakkındaki fikriniz? Konuyu gerekirse taşırız ama Matrix ile direkt alakalı olduğundan kalabilir de. Matrix nerede üstün 2001'den. En başta senaryosundan. 2001'i en ateşli savunanlar fanları bile ilk seferde anlaşılmadığı... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Matrix serisi hakkındaki fikriniz? Öncesinden benim de haberim yok abi sen de diyeceğini yine, benim üstüme atarsın ben çarpılmam efsunluyum. Neden karşılaştırılamıyor ben de onu anlamıyorum mesela. Neden Matrix popülist olunca ok soru... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Wipeout Tr Enteresandır bizim ufaklık deliriyor Wipeout diye. Anlamadım bu sevdanın nedenini ama ben de onunla izliyorum, gerçekten komik. Özellikle dikkatimi çeken iki şeyden biri Asuman'ın bir tarz yaratmış ol... |
Forumda TV Yapımları |
17 yıl önce |
|
Re: Matrix serisi hakkındaki fikriniz? Yine aynı mevzuya girmek istemem ama bu antikacılığı bırakmadığınız sürece zaten değil Matrix bütün bilimkurgu filmleri bir araya gelse hava cıva. Tabi böyle konuşunca ben olaya popülist nane olmuş, k... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: İlham neyin kokusuna gelir ? "İlham diye bir şey yoktur öyle romantik anlamda" demişim ki açıklaması da yukarıda zaten. İşin romantizmi güzel tabi ama gerçekler acı. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: İlham neyin kokusuna gelir ? Ali hemen her klasikçi en az bir kaç kez direkt sipariş ile beste yapmışlardır. Kral2ın biri gelip bilmemkaçıncı bilmemne kutlaması için Vals sipariş eder. O da yazar. Ama kardeşim öyle bir yazmış ki ... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: İlham neyin kokusuna gelir ? Müziği icad edenlerin, klasikçilerin neredeyse tamamı sipariş üzerine beste yapıyordu. Biraz da bu tarafından bakın. Ortaya çıkan işin kalitesi ilhamla mı alakalı yoksa kişinin yeteneğiyle mi belli ol... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: İlham neyin kokusuna gelir ? Bozuk saat bile günde iki defa doğruyu gösteriyor, Serdar Ortaç bir kere göstermiş ama onu da yarım yamalak işte anca o kadar. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Avatar Ben o devrimi bu videolardan göremiyorum tabi ama vardır bir hikmeti. Fakat sen bunları okuduktan sonra nasıl beklenti yükseltmeyeceksin ona şaşarım. Daha doğrusu şöyle, filmle ilgili beklenti başka, ... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Matrix serisi hakkındaki fikriniz? Karşılaştıralım o zaman moruk. Ben ikisini de seyredeli çok uzun zaman oldu ama hiç farketmez. Yanlız bu filmleri yapanlarından ve üzerinden para kazanan yapıcılarından sıyırmak kolay iş değil. Yapabi... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Matrix serisi hakkındaki fikriniz? Ciddi efsanedir Matrix. Hatta ben şaşırıyorum çoğu zaman altlarda kalmasına sıralamalarda falan. Bunun nedeni de muhtemelen Ali'nin bahsettiği gibi Hollywood filmi olmasının bir "eksik" ya da "fazla" ... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Avatar Vay kardeşim hepiniz saat gibi kuruyorsunuz kendinizi demek ki. Enteresting. Siz bu avatar'ın fanı olsanız anlayabilirim, fanları olan hikayeler başkadır. Ama bu film, film işte. Zamanında Titanic içi... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Avatar Bu hali normal bir animasyon görünümünde evet, hatta 30 milyonluk District 9 açık ara önde. Olayı 3 boyutluda olacakmış, o da böyle görünürse rahatlıkla Cameron'un "sinemadaki 3. devrim"iyle dalga geç... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |