Eklenen Forum Cevapları

Re: Sony Vegas Tanıtımı

Forum Kuralları no 5- Bu forum korsan yazılım, warez, crack paylaşımı yapılan bir alan değildir. Böyle ilgileriniz varsa buraya getirmeyin, bu alana bulaştırmayın. En fazla bir kere uyarılırsınız, iki...

Forumda Vegas

17 yıl önce
Re: 21 Aralık pazartesi yeni filme başlıyorum

Ya ben hala ne soracağımızı anlamadım ama bu F35 bir tek İmaj'da varsa yanlışlık var bir yerde.

Forumda Genel Çekim Sorunları

17 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var

Abi sen sayfanın en üstüne bakmadın galiba :D.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce

Peki burada aradığınız bir şey mi var, nitelikli insanlar mı lazım, ben hala başlığın amacını anlamadım. Bizim ne sormamız gerekiyor yani.

17 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var

Sus baco onu bulamayan var, sus.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: "Sabri Aydın Band - ENCORE" aksiyon tarzı müzik videosu

Gayet güzel olmuş, şarkı da klip de.

Forumda Arşiv

17 yıl önce

Daha fazla bilgi lazım tabi, önce siz bir anlatın sonra biz soralım daha sağlıklı olur. İlgilenen ilgilenmeyen belli olur.

17 yıl önce
Re: Dinlediğiniz Müzikler

Gece geçleyenler için pazar dinlencesi. ve magnificent Midlake.

Forumda Konu Dışı

17 yıl önce
Re: HERO KIRO

Evet uygun başlığa yazalım yeni başlık açmaktansa arkadaşlar.

Forumda Arşiv

17 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Pandorum 8.3/10 Daha önce nedir ne değildir diye göz gezdirirken hakkında, Event Horizon gibi film falan diye okumuştum. Event Horizon dandik bilimkurgunun en dandik örneklerinden olduğundan kıllanm...

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Re: Genel İstek, Öneri ve Şikayetler

Hop yanlış anlaşıldık yahu :D. Kurtadam dahil herkes kusura bakmasın öyle anlaşıldıysa ama ben bu site özelinde değil internet geneli için fikrimi söylemek istemiştim. Yani bu sitenin teknik sorunları...

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce
Re: Genel İstek, Öneri ve Şikayetler

Hele upuzun yazdığım bir cevabın ardından göndere basıyorum ya. İşte o gelince, kopyalamamış oluyorum. Ve işte aynısını bir daha yazmak işkence gibi geliyor. O zaman Internet Explorer kullanmayacaksın...

Forumda Film Fabrikasi.com

17 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Män som hatar kvinnor 7.5/10 İyi, güzel. Gerilimli araştırmacı dedektiflikçi gazeteci filmi. Siyasi politik değil. İşçilik güzel, müzikler, görüntüler falan leziz. İzlenir her şekilde.

Forumda Uzun Metraj

17 yıl önce
Sayfa 137 / 244