sickman
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Sony Vegas Tanıtımı Forum Kuralları no 5- Bu forum korsan yazılım, warez, crack paylaşımı yapılan bir alan değildir. Böyle ilgileriniz varsa buraya getirmeyin, bu alana bulaştırmayın. En fazla bir kere uyarılırsınız, iki... |
Forumda Vegas |
17 yıl önce |
|
Re: 21 Aralık pazartesi yeni filme başlıyorum Ya ben hala ne soracağımızı anlamadım ama bu F35 bir tek İmaj'da varsa yanlışlık var bir yerde. |
Forumda Genel Çekim Sorunları |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var Abi sen sayfanın en üstüne bakmadın galiba :D. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: 21 Aralık pazartesi yeni filme başlıyorum Peki burada aradığınız bir şey mi var, nitelikli insanlar mı lazım, ben hala başlığın amacını anlamadım. Bizim ne sormamız gerekiyor yani. |
17 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var Sus baco onu bulamayan var, sus. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: "Sabri Aydın Band - ENCORE" aksiyon tarzı müzik videosu Gayet güzel olmuş, şarkı da klip de. |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: 21 Aralık pazartesi yeni filme başlıyorum Daha fazla bilgi lazım tabi, önce siz bir anlatın sonra biz soralım daha sağlıklı olur. İlgilenen ilgilenmeyen belli olur. |
17 yıl önce |
|
Re: Dinlediğiniz Müzikler Gece geçleyenler için pazar dinlencesi. ve magnificent Midlake. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: HERO KIRO Evet uygun başlığa yazalım yeni başlık açmaktansa arkadaşlar. |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Pandorum 8.3/10 Daha önce nedir ne değildir diye göz gezdirirken hakkında, Event Horizon gibi film falan diye okumuştum. Event Horizon dandik bilimkurgunun en dandik örneklerinden olduğundan kıllanm... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Genel İstek, Öneri ve Şikayetler Hop yanlış anlaşıldık yahu :D. Kurtadam dahil herkes kusura bakmasın öyle anlaşıldıysa ama ben bu site özelinde değil internet geneli için fikrimi söylemek istemiştim. Yani bu sitenin teknik sorunları... |
Forumda Film Fabrikasi.com |
17 yıl önce |
|
Re: Genel İstek, Öneri ve Şikayetler Hele upuzun yazdığım bir cevabın ardından göndere basıyorum ya. İşte o gelince, kopyalamamış oluyorum. Ve işte aynısını bir daha yazmak işkence gibi geliyor. O zaman Internet Explorer kullanmayacaksın... |
Forumda Film Fabrikasi.com |
17 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Män som hatar kvinnor 7.5/10 İyi, güzel. Gerilimli araştırmacı dedektiflikçi gazeteci filmi. Siyasi politik değil. İşçilik güzel, müzikler, görüntüler falan leziz. İzlenir her şekilde. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |