sickman
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: 7 Kocalı Hürmüz Eline kulağına sağlık. |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Film Müzik ve Telif Hakları Tabi baco, eğer tanıttığın şey şarkının kendisiyse öyledir şüphe yok. |
Forumda Müzik ve Ses Miksajı |
17 yıl önce |
|
Re: Klon sözlüklerde son bomba. Filmfabrikası 🙂 Sözlük kesinlikle olmalı bence de. İsteyen oraya yazar isteyen buraya. Forumdan çok daha işlevsel olabileceğini de kullananlar biliyorlardır. Ama forumlar soru sorulup cevap alınan, karşınızdaki kişiy... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Klon sözlüklerde son bomba. Filmfabrikası 🙂 Güzel evet ama sinema filmleri konusunda her sözlükte yazı var. Ben bir diziye filme bakacak olsam ekşiyi falan açarım yine. Bence kapsamı daha başka bir şey olursa, ya da girilen içeriği başka olursa... |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Klon sözlüklerde son bomba. Filmfabrikası 🙂 Olm "adet pedi" ne ya iki saattir kitledin beni zor anladım. Ama wiki iyidir tabi. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Klon sözlüklerde son bomba. Filmfabrikası 🙂 Ya üye olman gerekiyor yeniden. Öyle babafingo altyapı beklemeyin mordevrimin sözlüğünden, imkanlar kısıtlı kardeşim :D. Ama tutarsa iyisi yapılacak mutlaka. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film O zaman başlık aç ona Görkem, yazdıkların bir yere toplanmış olur. |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: İzlenilesi Yabancı Filmler Bu güne kadar yapılmış belki de senaryosu en mantıklı detaylara dayanan filmdir bu. Gerçekten bilimkurgu meraklılarının değil sadece herkesin izlemesi lazım. Kişisel olarak en iyi 5 bilimkurgudan biri... |
Forumda Uzun Metraj |
17 yıl önce |
|
Re: Klon sözlüklerde son bomba. Filmfabrikası 🙂 Vay güzelmiş, biraz kaynaşalım bakalım. |
Forumda Konu Dışı |
17 yıl önce |
|
Re: Michael Jackson Mega Video Mix 2009 - DJ_OXyGeNe_8 yapımı 🙂 Niye ya saat 10 da ne var ki, anca Hobbit'lerin ikinci kahvaltısı olur o saatte :D. |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: Takip Ettiğiniz Diziler Sons of Anarchy diye bir dizi varmış. Bunu izleyen var mı, neye dermandır, ne yer ne içer. İzlemeye değer mi. |
Forumda TV Yapımları |
17 yıl önce |
|
Re: Michael Jackson Mega Video Mix 2009 - DJ_OXyGeNe_8 yapımı 🙂 Ya hiç alakası yok ama dixplanet'te gezerken şöyle bir şey gördüm "Bu ileti DJ_OXyGeNe_8 tarafından Bugün, 10:01:15 PM yeniden düzenlenmiştir." Bu sen misindir üstadım, yoksa isim benzerliği mi. Gerçi... |
Forumda Arşiv |
17 yıl önce |
|
Re: Film Müzik ve Telif Hakları Bunu iyi araştırın arkadaşlar, o böyle dedi bu şöyle dedi diye gitmeyin. Benim bildiğim de hiç kullanamazsın. Ben de müzik yapıyorum, saniyesini kullansan telif isterim. Hatta öyle reklam müzikleri va... |
Forumda Müzik ve Ses Miksajı |
17 yıl önce |
|
Re: 21 Aralık pazartesi yeni filme başlıyorum Sevgili Göko, baştan başlayalım. Önce bir kendini tanıt kısaca, ben şu işleri yaptım şöyle projelerde bulundum de. Sonra elindeki bilgi verebileceğin ekipmanları söyle, insanlara yardım edebileceğin k... |
Forumda Genel Çekim Sorunları |
17 yıl önce |
|
Re: 21 Aralık pazartesi yeni filme başlıyorum Hayır 21 Aralık Pazartesi filme başlıyorum diyor, onunla ilgili bir şeyler sormamız lazım gibi geliyor bana. Öteki türlü olsa ""Mallar Bende" diye bir başlık açıp yazması lazımdı bence. Yani ya anlata... |
Forumda Genel Çekim Sorunları |
17 yıl önce |