Eklenen Forum Cevapları

Re: Facebook'un hayatınızdaki yeri/önemi nedir?

Eski arkadaşlardan kaçmak için kullanıyorum ben genelde, hiç sevmem öyle eski arkadaş falan. Üye olmazsan da olmuyor işte poktan bir durum.

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var

Sitede eski yeni büyük çoğunluğun bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olması sinir bozucu değil mi ? Hayat öyle Ercan bir tuhaflık yok, ha ben gencim bozacak sinir çok bende diyorsan o başka :D. Doğrusu...

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: Ada - İlk Türk zombi filmi

Taner Birsel oynuyor ve baştaki de yanılmadıysam Sırrı Süreyya Önder. Çok enteresan film olabilir ama küfür yoksa eğer içinde gerçeklik tarafı duvara toslar. Tabi fragmanda yoktur onu anlarım da filmd...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: Duyurulmayan Yarışma! Neden ki?

Parazit adlı üyemizin facebook'tan gönderdiği mesaja göre yarışmayı yapanlar eleştirilere olumlu yaklaşmış ve "gelin bir el atın madem öyle" demişler. Yenisi daha iyi olacaktır muhtemelen, önemli olan...

Forumda Festival ve Yarışmalar

16 yıl önce
Re: Alice in Wonderland / Alice Harikalar Diyarında

Yeni ve muhteşem fragmanı çıkmış.

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: evimegonder.com & Internetten satis hakkinda beyin firtinasi

En üstteki grafikleri düzeltsin. Kendi logosu bile bulanık olan siteden alışveriş yapmam ben.

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: Ada - İlk Türk zombi filmi

Kısa ya da uzun yazmanla alakası yok bence Hepa. Fragmandan film eleştirisi olmaz. Maç özetlerini izleyip yorum yapmaktan bile daha kötü bir sonuç verir. Orada hiç değilse skoru biliyorsun, burada o d...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: En Son İzlediğiniz Film

Gerçekten iyi oynamış doğru ama film bence o kadar yüksek not almaz. Ama Amerikan sineması içinde farklı bir film, tabi yönetmen Alman o da var. Ama Baco madem beğendin, ondan bir kaç kademe üstte bir...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: Vimeo Videoları

Peki geniş ekran embed yok mu baco, bir hal çaresi falan.

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: Piyonların Anatomisi (Dertli satranç piyonları)

Hadi lan, ben arkada çalan her müziği biliyorum zaten :D. O müzik uymamış yani sözsüz bir şey deneseydiniz belki daha iyi olabilirdi diye düşündüm.

Forumda Arşiv

16 yıl önce

Yok plus olanların büyük çoğunluğu mavi yazılı. Yukarıdaki Dönek filmini yükleyen de vimeo plus sahibi ama mavi. Ona da baktım bu sarı olan başka bir şey demek ki.

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce

Ben bu vimeoyu anlayamadım bir türlü. Bazen embed videoda hd oluyor, bazılarında basında siteye git diyor, bazılarında hd yok. Misal bu arap abilerin videosu direk hd is on şeklinde açılıyor forumda. ...

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: Piyonların Anatomisi (Dertli satranç piyonları)

Nina Simone iyiydi ama filme uymamış.

Forumda Arşiv

16 yıl önce
Re: Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var

Merhaba, umarım aradığınız yardımı bulursunuz. Forumda düzen intizam gereği aynı başlığı birden fazla yere açmıyoruz. Zaten yardım edecek olan kişiler buradan size ulaşabilirler. Kolay gelsin.

Forumda Duyurular

16 yıl önce
Sayfa 135 / 244