sickman
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Klon sözlüklerde son bomba. Filmfabrikası 🙂 Sözlük olayı forumun kendini sabote etmesi olur bence... Baco var mı buna neden olarak söyleyebileceğin şey? Sonuçta daha kuralları yazılmamış, içeriği biçimlenmemiş bir ortamdan bahsediyoruz netekim.... |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Klon sözlüklerde son bomba. Filmfabrikası 🙂 Üstadım teknik zorluklarından anlamıyoruz ki biz, yani ben. Anlasak onu da dillendiririz yani. Bizim yaptığımız bir nevi mimarlık. Biz bilmiyoruz ki nereye kolon koyacaksın, hangisi taşıyıcı, hangi de... |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Neden buradayız, ne arıyoruz, ne bekliyoruz? Vay canına ya, o kadar hatırlayabiliyorsun demek ki enjeksiyon. Ben hakikatten yaşlanmışım ya, hiç hatırlamıyorum be kardeşim. Hep aynı olma durumumu da gözden geçirmem lazım. |
Forumda Film Fabrikasi.com |
16 yıl önce |
|
Re: Klon sözlüklerde son bomba. Filmfabrikası 🙂 Üstadım teknik zorluklarından anlamıyoruz ki biz, yani ben. Anlasak onu da dillendiririz yani. Bizim yaptığımız bir nevi mimarlık. Biz bilmiyoruz ki nereye kolon koyacaksın, hangisi taşıyıcı, hangi de... |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Liseler Arası Yarışma İçin Senaryo Arayışları... Vay gençlere bak, devrim de yapar bunlar yakında eheh :). Hepinize başarılar. Yanlız gençler Türkçe'ye dikkat. Aman diyim. |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
16 yıl önce |
|
Re: Neden buradayız, ne arıyoruz, ne bekliyoruz? Hepsi çok değerli fikirler bence. Ben aklıma her geldiğinde fikirlerimi iletiyorum Özgür'e. Ama yavaş ilerliyoruz biraz evet. Aydemirse'nin dediği gibi kapalı bir havuz olmamalı bence de, bir portal d... |
16 yıl önce |
|
Re: Genel İstek, Öneri ve Şikayetler Ben FF Radyo istiyorum. Karışık müzik döner genelde ama mesela haftada bir gün akşam saat 21:00-23:00 arası program yapılır. Düşününki beetlejuice programı sunuyor ve konuk diğer üyelerimizden bir tan... |
16 yıl önce |
|
Re: Neden buradayız, ne arıyoruz, ne bekliyoruz? Tartışma forumun göbek adı zaten, madem içi dolu başlıklar istiyoruz katılım gösterin o zaman bence. Yani sadece okumak için içi dolu başlıklar istemek biraz hazırlöpçülük olmuyor mu zepra. Sen yaz ba... |
16 yıl önce |
|
Re: 21 Aralık pazartesi yeni filme başlıyorum Ben Crespo'yu sevdim, öbürünü maziye gömelim öyle devam edelim. Bir daha da anne babamızın sözünden çıkmayalım demiş, masal da burada bitmiş. |
Forumda Genel Çekim Sorunları |
16 yıl önce |
|
Re: Fragmanlar Recep Abi 3 |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Klon sözlüklerde son bomba. Filmfabrikası 🙂 Özgür sözlük istiyoruz kardeşim. Baştan tematik olur, Türkiye kısa film rehberi gibi. Çekilen tüm kısa filmler, yönetmenleri, ışıkçısı, senaristi cartı curtu. Ayrıca alet edevat bilgisi olur. Ana sayf... |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: evimegonder.com & Internetten satis hakkinda beyin firtinasi Ya benim sinirlerim oynadı zaten. Apple Imac 3.06ghz Dual Core 4gb ram 500gb Hd Türkiye'de 3100 lira, Amerika'da 1800 lira. Yani neredeyse gidiş dönüş uçak biletiyle aynı paraya gelecek farkı. Bu nası... |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: 21 Aralık pazartesi yeni filme başlıyorum Göko bu siteye bi daha girme başlık açıyosun bişey yazmıyosn saçmalık yok sis makinası yok sualtı kamerası f35 falan filan hadi ordan yalançı !!Crespo birincisi Türkçe yazman lazım okunmuyor yazdıklar... |
Forumda Genel Çekim Sorunları |
16 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Ddong-pa-ri 8.2/10 Adı gibi insanı nefessiz bırakan bir film. Allak bullak eden yakın planları, şiddeti neredeyse göstermeden suratınıza çarpması, yanlız gerçeği bilmenin yeterli olmadığına delil hi... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |