sickman
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Film Fabrikası Filmleri Gösterim Gecesi (bu pazar) Güzel oldu be. Gelip de muhabbet edemediklerim kusura bakmasın, bir dahaki sefere daha güzel olur. Bu ilk sefer netekim. Bir de benim gibi mağarasından 300 senede bir çıkanlar için eş dostu görmek zam... |
Forumda Duyurular |
16 yıl önce |
|
Re: Film Fabrikası Filmleri Gösterim Gecesi (bu pazar) O zaman, 1- enjeksiyon2- payitaht3- tmmchn4- verbalkint5- beetlejuice6- ercane7- lostdream8- the dude9- sickman10-aliunal11-foxburr of loamsdown12- nerazzuri13- uuratlgn |
Forumda Duyurular |
16 yıl önce |
|
Re: Görsel Sanatlar İle İlgili Haberler Avrupalı gözüyle iyi bir film olabilir ama buradan bakınca yer yer klişelerle dolu bir filmdi: " onclick="window.open(this.href);return false; Fatih Akın süper adam. Bence daha çok değer vermeliyiz bu... |
Forumda Duyurular |
16 yıl önce |
|
Re: Film Fabrikası Filmleri Gösterim Gecesi (bu pazar) Nostalji yaptım be kardeşim 🙂 1- enjeksiyon2- payitaht3- tmmchn4- verbalkint5- beetlejuice6- ercane7- lostdream8- the dude9- sickman10-aliunal |
Forumda Duyurular |
16 yıl önce |
|
Re: Film Fabrikası Filmleri Gösterim Gecesi (bu pazar) 1- enjeksiyon2- payitaht3- tmmchn4- verbalkint5- beetlejuice6- ercu7- lostdream8- the dude9- sickman 9 kişiyiz demek he. |
Forumda Duyurular |
16 yıl önce |
|
Re: Film Fabrikası Filmleri Gösterim Gecesi (bu pazar) Valla moruk yarın erken de gelirim ben saat verin yer verin bu gece bir kararlaştırın muhabbetin dibine vuralım ya, ben de özledim valla sizi. Ama bu rüyadaki ortam da bambaşkaymış :D, bi gün ayarlaya... |
Forumda Duyurular |
16 yıl önce |
|
Re: Klon sözlüklerde son bomba. Filmfabrikası 🙂 Birine girdin mi öteki bedave. |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Ada - İlk Türk zombi filmi Sen ne yaptın bu filmde foxburr, belki yazdın da ben kaçırdım kusura bakma. |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Film Fabrikası Filmleri Gösterim Gecesi (bu pazar) Yıldızlı avatar yaptım, o kadar söylüyorum sana. |
Forumda Duyurular |
16 yıl önce |
|
Re: Film Fabrikası Filmleri Gösterim Gecesi (bu pazar) Ben de gelirim, harbi bak bu sefer. |
Forumda Duyurular |
16 yıl önce |
|
Re: Neden buradayız, ne arıyoruz, ne bekliyoruz? Kamera ışıkla bitmiyor gibi bence. Bunun kurgucusu var ki neredeyse her an internetteler. Sesçisi var, studyo sesçileri var, müzisyenleri var, ayrı bir dünya olan 3d çalışanları var, renk işiyle uğraş... |
Forumda Film Fabrikasi.com |
16 yıl önce |
|
Re: Klon sözlüklerde son bomba. Filmfabrikası 🙂 😀 Yani mimar sırf fantezi yapmaz biraz matematik bilir yahu. Ama bizde bir serserilik var yani. 😀 Ya benim bildiğim şekil doğru mu değil sen onu söyle bakalım şimdi. Biz de fantezi yapmıyoruz yoksa, a... |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Neden buradayız, ne arıyoruz, ne bekliyoruz? Arkadaş bu sickman'in kaba tavrından bana bö geldi ama ya, nerede olmuş deyince örnek çıkmıyor ama sickman tavır kaba. Ben yeni üyelik açıcam şimdi "sickman v2.0". Aynısı Dude için de geçerli adamın 5... |
16 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var Beter olsun zargana. |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Neden buradayız, ne arıyoruz, ne bekliyoruz? Ercan, dediklerine hak verdim ama benim kalabalıklaşmadan kastım bu değildi. Eğer öyle anlaşılıyorsa yanlış yazmışım. Doğum kontrolü bilmemekten dolayı nüfus artışından ziyade, kontrollü ve özellikle ... |
16 yıl önce |