sickman
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: 21 Aralık pazartesi yeni filme başlıyorum Tehditkâr derken kurtadam, kurallarla ilgili bir sıkıntı mı var. Daha önce mordevrim söyledi, böyle bir durumda iki üyeliğini de silmemiz gerekirken "ne olursan ol gel dedik" ama eğlence bir yere kada... |
Forumda Genel Çekim Sorunları |
16 yıl önce |
|
Re: 2010 Herkese huzurlu bir yıl dilerim, güzel olsun. |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: 21 Aralık pazartesi yeni filme başlıyorum Yok hala anlamadı o, forum ile kaynaşmak değl kendince oynaşmak istiyor gibi geliyor bana :). Ama bakıyorum şimdilik, yakında biri ölecek bunlardan. |
Forumda Genel Çekim Sorunları |
16 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var Şu şekilde sen anlamıyorsun Dude. Çok basit şekilde söylüyorum bak. Ben bir bar açıyorum ve içeriye sigara içenleri ve buna razı olanları alıyorum kardeşim. Bunu açamayışımın nedenini bana anlatırsan ... |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var Hay o Avrupa'nın çanağı kırılsın, çömleği patlasın. Bizden ne farkı varmış onların anlamadım ben. Onlardaki yasak pasif içicilikten de bizimki dolu fıçıcıkıltan mı. Ama olur mu, onlar değerli insanlar... |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var Ya hemen özgürlüğün başladığı yerde o biter bu başlar bilmem ne diyorsun değil mi. Peki ben de alkolün bana zarar verdiğini düşünüyorum. Veriyor kardeşim, istemiyorum halka açık yerlerde alkol içilmes... |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var Bilmiyorsan araştır öğren Dude, sigara öldürmez. Sigaranın yaptığı zarardan kat kat kat kat kat fazlasını yapan yiyecekler var ve tatları çok güzel. Tatları güzel olmayan ve kullandığımız zilyon tane ... |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: LOST Kaldı bir ay. Şu ana kadar izlediğim en süper Lost youtube videosu da budur. |
Forumda TV Yapımları |
16 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var Sigara 9 lira oluyormuş diye de bir geyik var, bence olsun. Kimse içmesin nedir her yer dumanaltı leş gibi. Paralar da boşa gidiyor zaten. |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Neden buradayız, ne arıyoruz, ne bekliyoruz? Buna da hak vermiyor değilim :). |
Forumda Film Fabrikasi.com |
16 yıl önce |
|
Re: Neden buradayız, ne arıyoruz, ne bekliyoruz? Oralara nasıl gelmişiz inan hiç hatırlamıyorum enjeksiyon. Ama senin için daha iyi olmuştur öylesi belki de. Bs gerçekten güzeldi netekim. Fakat ben çok iyi hatırlamamakla beraber şunu da söyleyebilir... |
Forumda Film Fabrikasi.com |
16 yıl önce |
|
Re: IMDB puanları üzerine Ben izleyeceğim filmleri genelde birkaç forum sitesinin "en son izlediğiniz filmler" başlıklarından seçtiğim için pek bakmıyorum imdb puanına. Ama tabi Görkem'in poüler filmler ve puanları kapsamında ... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Fragmanlar Sanıyorum hala basına sızan bir şey yok. Bu kadar ün ile bunu başarmış olması çok acaip. |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Fragmanlar 2010'un kallavi filmi fragmanlarıyla yarmaya devam ediyor. |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: İnternet'ten Videolar Stargate Studios Reel |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |