sickman
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: BABAM İÇİN Dead, eğer siteye yazmak istiyorsan düzgün Türkçe yaz, kimseye hakaret etme. Bu yazdıkların bile çok fazla ama kimseyi üzmek istemiyoruz. Bundan sonraki mesajlarında bu dediklerime dikkat etmezsen üye... |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
16 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Ayrıca böyle güzel bir açılış sahnesini uzun zamandır görmemiştim. Tek kelime ile mükemmel. |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film MADEO 7.6/10 2009 Mavi Ejder Film Ödüllerinde 3 Dalda (en iyi film, en iyi yardımcı erkek oyuncu, en iyi ışık) ödüllerini alan sağlam bir film Madeo (Ana). Bir annenin oğlunun suçsuzluğunu ispatlama ... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Tamam işte ben de onu diyorum. Adam burada basit bir çözümleme yapmış olamaz mı yani. Cümlenin içinde bir memnuniyet ya da üzüntü belirten unsur yok, düz bir çözümleme cümlesi. Hatta madem çok memnun ... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Ha bir de bahsettiğin duygu hırsızlığı var, ama doğrusu duygu istismarı olabilir. Öyle ise eğer hangi filmleri o kapsama alacağız hangilerini çıkartacağız o da çok zor iş. |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Bu filme kötü diyebilirsiniz ama yapana hırsız demek abartıdan da öte olur. Adam filmini yapmış, sinemaya giden izlemiş. Gidenler iyi anlatmışlar ki sonradan da bir sürü insan gitmiş, film iş yapmış. ... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Inglourious Basterds Katılıyorum, bir de Tarantino muhabbet adamı. Üç masalık meyhanedeki muhabbeti yarım saat dinlettirdi işte. Tiyatro oyunu olsa da olur yani filmin %80'i. Bir ölçüm yapılsa filmlerdeki ortalama diyalog... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Inglourious Basterds İyi iş. Bu diğerlerinden farklı olmuş biraz evet, özellikle bir önceki felaketten sonra. Ama ben hala bu "chapter" olayını anlamadım, bir çeşit imza olduğunu düşünüyorum, Tarantino'nun imzası ve benim... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: KURBAN(lık) - TRT mini DİZİ Eğer Mac dediğin kasa ise taşıma sıkıntısı olabilir ya, bavulda bilgisayarın ne işi var diye zangoçluk yapabilirler. Ama film festivaline gidiyorum, yönetmenim, film bilgisayarın içinde cart curt yapa... |
Forumda TV Yapımları |
16 yıl önce |
|
Caprica Yayın tarihi yaklaştı. Ya yeni bir efsane geliyor ya da büyük beklenti adamı sarsar, bakalım hangisi çıkacak. |
Forumda TV Yapımları |
16 yıl önce |
|
Re: 21 Aralık pazartesi yeni filme başlıyorum Ha sen alıntı yapmayınca bana diyormuşsun gibi anladım ben. Yoksa tabi adam üç beş günde bir girip eğleniyor burada. |
Forumda Genel Çekim Sorunları |
16 yıl önce |
|
Re: BABAM İÇİN Geç olsun güç olmasın Ercan, tanıştık ama aşkımız kısa sürdü. |
16 yıl önce |
|
Re: BABAM İÇİN Vay be adam fırçayı koydu gitti iyi mi? |
16 yıl önce |
|
Re: BABAM İÇİN Ben 1000 tane senaryom var olayı hariç gerçekçi buldum nedense. Yüklenmeye gerek yok, ilgilenen varsa yorumunu yapar zaten ki senaryonun eksikleri hakkında yorumlar yapılmış. Sadece senaryoyu koymak y... |
16 yıl önce |
|
Re: Yahşi Batı İçinde zerre küfür olmayan AROG gibiyse kesin yarımdır bence. Yeri geldi mi edemiyorsa küfürünü yarım kalıyor hissiyat. |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |