sickman
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Eski Türk filmleri HD oluyor Arama çalışmadığından sickman'in attığı videoyu bulamadım. Sickman attığında bir elemanın showreeli olduğunu söylemiştim amma ve de lakin, muhteşem haberi yeni görebildim. Adamlar 850 bin dolar yatırı... |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Eski Türk filmleri HD oluyor Yemyeşil ya da tamamı sepya halinde izlemektense bu şeklini tercih ederim ben. Tabi madem yapılıyor daha iyi yapılsın da denebilir o ayrı, ama benim hoşuma gitti o kadar anlamadığım için. Bir de bu ka... |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) O video ve yorumları taşınma sırasında telef oldular. |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: İkilem ( Dilemma ) Şu soruya cevap verebilirsek Dinç’in, daha çok hangi gruba bir milim daha yatkın olduğunu belirleyebiliriz. İkilem’i izlediğinizde bünyenizde fikirler mi daha aktifti duygular mı? Yoksa eşit gibi miyd... |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: TAŞINIYORUZ İyi de burda Sinan paşaya o kadar geçirme var ki, platonun orada olacağını pek sanmam 😀 😀 Tasarım güzel elinize sağlık... Sen bir de kendi kurduğu okula git bunun 5 misli var baco :D. Reklam verecek a... |
Forumda Film Fabrikasi.com |
16 yıl önce |
|
Re: TAŞINIYORUZ Giderek bumbastikleşiyor. |
16 yıl önce |
|
Re: YENİLİKLER VE DUYURULAR Değerli Fabrika çalışanları. Forum'u Service Unavilable şerefsizinden kurtarmak için yapılan operasyonlarda bazı mesajları kaybettik. Bir iki gün öncesine ait yok olan mesajınız varsa bilin ki o artık... |
16 yıl önce |
|
Re: Düşünce gücüyle yazı yazmak Windows'la mı çalışacak bu, aynı anda hem mavi ekran verip hem de 5000 işlemi paralel yapacak. |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Düşünce gücüyle yazı yazmak Kuantum bilgisayarı nedir, bilgisayar var mı yok mu belli değil gibi bir olay mı. Bir var bir yok, hani o anda yakaladın yakaladın, yoksa kullanamazsın. |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: (İstek üzerine) Başyapıt Nedir? Bölüm 2 Dönemler: Bir yönetmenin iki tane başyapıtı olabiliyor mu? Benim başyapıttan anladığım en yüksek seviyedeki eser olduğu için bir yönetmenin en iyi eseri "O"nun başyapıtıdır. Yani her sanat işinde öyle değil mi?... |
Forumda Makaleler |
16 yıl önce |
|
Re: TAŞINIYORUZ Lan Özgür kolileri kocaman yapmışsın ya anamız ağladı be. |
16 yıl önce |