sickman
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Moruk dvd indirdim o yüzden görüntüler cam. |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Son izlediğim "nefes" 10/7.7 Güzel film, anlatımı güzel, görüntüler güzel, oyuncu seçimi mükemmel ötesi. Askerlik yapıp da bu filmdeki tiplere aşina olmayan adam yoktur bence. |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Silüet ... İzlemesi çok keyifliydi. Kesinlikle orjinal tarzın var, bu da başarılı bence. |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Görkem öyle bir mesaj yok Wall-e'de. Görüyorum ki hala cami çeşmesine bakıp iç geçiriyorsun :). Pixar'ın olayı basittir. Çoluk çocuğun gideceği filmlere mecburen giden ebeveynlerin canı sıkılmasın, he... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Bu nasıl bir laftır lan (Çalıyorum) Valla uygun bir atasözü düşündüm bulamadım ondan öyle dedim bir anda. Olm al tepe tepe kullan, kaynağı kurumaz nasılsa ehheh :). |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: BABAM İÇİN 2 / SON PİŞMANLIK Bu cv ile sen değil sinema lideri olmak, projeksiyon cihazı çalıştıramazsın salonda Güray, yeme bizi akşam akşam. Ha yaşın gerçekten 13 ya da 15 tir ki normal o da. Artık tarafımdan o kadar kaale alın... |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
16 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Sen cami musluğundan şarap akmasını bekliyorsun Görkem. Oradan sadece su akar. |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Newyork i love you Çok iyiymiş. |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Kadir Köymen'den ücretsiz film atölyesi!! Hep hayalini kurduğun filmi çekmek istiyordun ya?Nasıl yapacağını öğrenmenin zamanı geldi! Türkiye'nin görüp göreceği en iyi, en dolu, en sıkı film okulu 23 Ocak'ta tam 2 buçuk yıl aradan sonra yine b... |
Forumda Duyurular |
16 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var İsmail YK'nın facebook şarkısıyla dansediyoruz kızımla kardeşim, biz çok seviyoruz İsmail YK. İmzalı fotoğraf istiycez karar verdik. Feysbuk feysbuk her gün aradım durduuuum. |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: BABAM İÇİN 2 / SON PİŞMANLIK Sallanıyor kardeşim sallanıyor da ben ne düşüneceğimi bilemedim. Bu arkadaş fake mi gerçek mi bilemedim mesela. Moderasyon bile kitlendi biri hak veriyor, öteki vermiyor ikisi de haklı buradan bakınca... |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
16 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var Evet inci yeter hepsine. Yeteriz dimi Sickman 🙂 Her türlü yeteriz müdür, inci rules. |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var 4chan ne ya inci var. |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) Ülkenin başına Mustafa Kemal dahi gelse birileri illaki çıkar peşinde koşup bu işleri yapacaklar aslında. Bu Tayyip iyi demek, ya da Tayyip kötü demek değildir tabi. Piyangodan büyük ikramiyeyi bulanı... |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Genel İstek, Öneri ve Şikayetler Sör ne alakası var despotizmle falan. Alt tarafı yeni forum açılacak yani, bunun her tarafı despotizm olsa ne olur. Bu işleri genelde ben yapıyorum ve üzerine konuşmadık bile daha aramızda. Benim de b... |
Forumda Film Fabrikasi.com |
16 yıl önce |