sickman
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Türkiye'nin Yeni Sinema Sözlüğü Huzurlarınızda! Zepra'nın verdiği örneğe itirazım yok. Bilinçli olarak espri yapana yapma mı diyeceğiz, ben yazamam ki o zaman en başta zaten. Ama atıyorum hd olmayan bir kameraya "hd çeker" diye yazarsanız ve bunun ... |
Forumda Duyurular |
16 yıl önce |
|
Re: Türkiye'nin Yeni Sinema Sözlüğü Huzurlarınızda! Bahsettiğim doğruluk o türden bir şey değil zepra. Bu verdiğin örnek gibi yazılar sadece Mahsun için değil, çok iyi yönetmenler için de olabilir yani ki bu bir bilgi değil fikirdir. Benim bilgi dediği... |
Forumda Duyurular |
16 yıl önce |
|
Re: Türkiye'nin Yeni Sinema Sözlüğü Huzurlarınızda! Sözlük doğası gereği hiç bir zaman tam ansiklopedik olmayacak. Ansiklopedik tanım, bir ileti, iki ileti, e ondan sonrası. Ondan sonrası deneyimler işte. Ama tabi yanlış bilgi görünce de, "olsun, yanlı... |
Forumda Duyurular |
16 yıl önce |
|
Re: BABAM İÇİN 2 / SON PİŞMANLIK Hiç gereksiz değil Erkan. Ben de bir çok ingilizce foruma baktım zaman zaman, en dandiği sayılabilecek futbol ve spor forumlarında bile imla kuralları öylesine doğru ki, şaşırıyordum. O forumlarda tak... |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
16 yıl önce |
|
Re: BABAM İÇİN 2 / SON PİŞMANLIK Gevende, Masum Dead'in pek de masum olmadığı aşikar ama o bile yazabiliyor hala. Cümlelere büyük harfle başlamayan arkadaşlar var hala ama inan yazılarını okumakta ben zorlanıyorum. Böyle bir kural va... |
16 yıl önce |
|
Re: İkilem ( Dilemma ) Tebrikler Eray süper haber. |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: BABAM İÇİN 2 / SON PİŞMANLIK Güzel tabi, herkesin bir tercihi var, tercihleri üzerinden kendi oluyor falan zevkli konular bunlar ammaa, bu siteninde görüntü ve içerik olarak bazı tercihleri var. Bu noktada biz elimizden gelen esn... |
16 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var Ben tam tersini düşünüyorum baco, zaman içerisinde her şey oturduğunda çıkacak ortaya. Şimdi bu heves normaldir. |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Türkiye'nin Yeni Sinema Sözlüğü Huzurlarınızda! Böyle bir sıkıntı var aykutkaragol, nedenini ben de bilmiyorum ama daha önce de söylendi ve ben de ilgililerine ilettim. Düzeltecekler ya da bir açıklama getireceklerdir yakında. Sen bana bir mail at,... |
Forumda Duyurular |
16 yıl önce |
|
Re: The Wrestler Sana 1 ay film izleme yasağı koydum Görkem. Ha uyarsın uymazsın o seni bağlar :). |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Türkiye'nin Yeni Sinema Sözlüğü Huzurlarınızda! Senin yazdığın bir şeyi kimse silmemiş exxexeex. Baktım şimdi öyle bir aktivite yok moderasyonda. Başka bir hata olmalı. |
Forumda Duyurular |
16 yıl önce |
|
Re: Türkiye'nin Yeni Sinema Sözlüğü Huzurlarınızda! Çok güzel olmuş elinize sağlık. Ben formatı unuttum yanlız inciden beri, önce biraz dolanayım içerde. |
Forumda Duyurular |
16 yıl önce |
|
Re: Eski Türk filmleri HD oluyor Surround mix hepa'nın sulu şakası mino. Benim söylediğim ses bandının elden geçmesi. |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: İnternet'ten Videolar On numaraymış bu valla. İstesen yapamazsın. Her tarafı ayrı bomba, tam bitti derken sonda bir mail çıkıyor romantikserseri_31@kıltüy diye. Lan başka rakam mı yok. Bu nasıl romantizm. |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: (İstek üzerine) Başyapıt Nedir? Bölüm 1 Yenilik: İkincisine inanan birincinin tersini söylemese de olur ama hegel. 100 üzerinden 100'lük film yoktur ama 90'ın üstüne başyapıt denir diyebilirsin yani. Ahlaki açıdan söylediklerine ve gerçeklik ile fil... |
Forumda Makaleler |
16 yıl önce |