sickman
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: ESKİ TÜRK FİLMLERİ HD OLUYOR.. " onclick="window.open(this.href);return false; Buradan devam edelim. |
Forumda Makaleler |
16 yıl önce |
|
Re: YENİLİKLER VE DUYURULAR Banlayın beni derken bana söylüyorsun galiba kardeş. Hayır zaten o zevki kimseye bırakmam yani. |
Forumda Film Fabrikasi.com |
16 yıl önce |
|
Re: YENİLİKLER VE DUYURULAR Ya adminlik falan işin önemli kısmı değil aslında. Zaten forumun bir çok kısmını arkadaşlarla beraber tasarladık falan ama özellikle sözlük açıldığından beri mordevrim'in yükü ağırlaştı haliyle. Buras... |
Forumda Film Fabrikasi.com |
16 yıl önce |
|
Re: Teknik Ekip Arıyorum Hoşgeldiniz, profesyonelleri burada daha çok görmek çok güzel. |
Forumda Ekip Arayışı |
16 yıl önce |
|
Re: senaryo ve veya hikayesi olan... Bu konu üstüne başka mesaj olmasın arkadaşlar. İkiniz de derdinizi anlattınız sanıyorum, birbirinizi anlayın, anlaşmanıza gerek yoktur zaten. |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
16 yıl önce |
|
Re: kaçış (hikayeme yorum yaparmısınız) Hop, seninki benden karacılık oynamayalım. Onun sonu iyi değil. Herkes kapısının önünü süpürse sokaklar tertemiz olur değil mi? |
16 yıl önce |
|
Re: Senaryo mu Arıyorsun? Arkadaş haklı madem senaryo vermeyeceksin neden başlığına yazıyorsun. İlgileniyorsan konuş, fikrini söyle, yardımcı olacğına inanıyorsan fikir belirt ama üç çeyrek ne ya. Benim gözümden kaçmış muhteme... |
16 yıl önce |
|
Re: Ejder Kapanı Senin hiç bir şeyi anlamadığını anladım marepictures. Tamamen boşuna yazıyorum şu anda muhtemelen ama senin yazdıklarını okuyup beni yanlış anlayanlar olabilir onun için yazıyorum. Birincisi senin dem... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Ejder Kapanı Ejder kapanı bunun yanında film sınıfına bile giremez demekki. yada siz nerenizle izliyorsanız filmi ben anlamadım. Önce doğru konuş. Sonra da doğru oku. Ben 27.sınıf çin aksiyon filmi dedim. Ejder k... |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: ekipman yeterliliği ve iç mekan ışıklandırması sorusu? Kablo 3 metre, eğer kameranın girişi XLR ise dönüştürücüyü alman gerekir. Kablonun stereo olması ile bir alakası yok mikrofonun. Sen al işini görür. |
Forumda Ticari Ürünler |
16 yıl önce |
|
Re: Ejder Kapanı E ne var ki bundaki aksiyon sahnelerinde. 27. sınıf çin dövüş filmleri çok daha iyidir bundan. |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Kısa Film Senaryosu Aranıyor . Her Muhammed'e peygamber muamelesi yapmayın, öğrencek adam işte bu işleri, ne kıskanıyosunuz olm adamı. Sen bakma kardeşim bunlara. |
16 yıl önce |
|
Re: dialog sahneleri Mehmet her kelimenin ilk harfi büyük olunca okumak çok zor oluyor. Sadece cümlenin ilk harfi büyük olsa tamamdır o iş. 🙂 |
Forumda Görüntü Yönetimi |
16 yıl önce |
|
Re: Güncel En İyi Donanım Önerisi. " onclick="window.open(this.href);return false; |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
16 yıl önce |
|
Re: Güncel En İyi Donanım Önerisi. O paraya i7 işlemci alamıyormusun ya, daha mı iyi baktığın işlemci. |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
16 yıl önce |