sickman

Eklenen Forum Cevapları

Re: OĞLUM İÇİN

Ezzacılar da ona üzülüyor ya zaten dead.

Forumda Senaryo ve Hikaye

16 yıl önce

Ezzacılar da üzülüyor ama dead.

16 yıl önce
Re: Tüm ürünler satılmıştır başlık silinebilir TEŞEKKÜRLER

Başlıkları silmiyoruz aslında. Bunun nedeni de daha sonra aynı ürünü almak isteyen satmak isteyen kişiler için bir ikinci el piyasası oluşması, bu site forumu üzerinden yapılan önceki alışverişlerin f...

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

16 yıl önce
Re: yeni mikrofon seçimimde önerileriniz..?

Her şekilde.

Forumda Ses ve Kayıt

16 yıl önce

Ezzacı ya.

16 yıl önce

Yok. Jack dönüştürücü uçlardan alıp kullanacaksın. Bu iyi bir mikrofon, onu al sen.

Forumda Ses ve Kayıt

16 yıl önce

Rode M3 olmaz bu işler için. Ben evde kullanıyorum onu devamlı bilgisayara bağlı bir mikrofon olsun diye. Kaydı falan güzeldir fiyatına göre ama kameraya bağlamak için olmaz. Compel'in sitesinde de ya...

Forumda Ses ve Kayıt

16 yıl önce
Re: Bilgisayara aktarma sorunu

Bu çizgiler ne iş. Virüs mü girdi içine senin.

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

16 yıl önce
Re: Ekran Kartı Sorunu

El değdiremiyordum ekran kartının fanına, o derece ısınıyor. 10 dakika bekledim sökebileyim diye yani. O yüzden de anakarttan olduğunu sanmıyorum. Temizledim tozları mozları ama yine de dönmüyor bir s...

16 yıl önce
Re: Ekran Kartı Sorunu

Ya ben de bir şey buldum. 4 sebepten olur bu diyor. 1.si ekran kartının aşırı ısınması ki sanırım benimkisi bu, çünkü söktüm ekran kartını baktım dönmüyor fan. Hayvan gibi ısınmış. Bios update falan d...

16 yıl önce
Ekran Kartı Sorunu

Geçenlerde bilgisayar donmaya, masaüstünde mavi lekeler çıkmaya, ve bilgisayar keilitlenmeye başlayınca virüs alametidir deyip formatı bastım. Sonra baktım yine aynı şeyler. Dedim diğer harddisklerde ...

16 yıl önce
Re: Türkiye'nin Yeni Sinema Sözlüğü Huzurlarınızda!

Ben de hiç bir tarayıcıda çıkmıyor ya ne iş bu, adam mı seçiyor napıyor.

Forumda Duyurular

16 yıl önce
Re: Mikrofon Girişi Olmayan Kamera Sahibine Yardım

Bu soruyu soran aynı eleman mı, o zaman dalga geçiyor bizimle bak. Sen de kalktın anlattın aç kamerayı falan filan diye. Ya da ağır amnezi hastası, unuttu kendi açtığı başlığı.

Forumda Ticari Ürünler

16 yıl önce
Re: Mikrofon Girişi Olmayan Kamera Sahibine Yardım

Sen aramayacaksın yahu, soruyu soran arayacak. Sen almadın mı dersini hala, kamerayı bozdun hala doymadın 🙂

Forumda Ticari Ürünler

16 yıl önce
Re: Beyaz Ticaret

Bir fikir bulup kamerayı adamların karşısına koymakla olmuyor bu iş demek istemiş arkadaşlar. Bu filmi izleyince öyle sanıldığını görüyor olabilirler. Bu da iyi bir motivasyon değil izleyenler için. ...

Forumda Arşiv

16 yıl önce
Sayfa 121 / 244