sickman
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Oyun - Karelerden Film Bulma Aa, gerçekten de yok Görkem senin panelinde. Peki nasıl oldu bu iş hemen bakıyorum şimdi. |
16 yıl önce | |
|
Re: Oyun - Karelerden Film Bulma Nasıl yok ya? |
16 yıl önce | |
|
Re: "Oscar alınabilir mi?" veya Kısa Film Destekleme Merkezi Vay, heyecanlandım birden. |
Forumda Kısa Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: İyi ya da kötü yönde sizi şaşırtan filmler. Filmlerle alakalı değil o Görkem. Senin Rambo'ları izlediğin zamanki halin ve hayatın ile ilgili daha çok muhtemelen. O Rambo'lar zaman makinası. |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: İlginç Web Siteleri Sınırsız enerjiyi bulmuşlar yahu. " onclick="window.open(this.href);return false; |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Oscar alınabilir mi? Açıkçası ben de isterim FilmFabrikası'nın böyle bir yere gitmesini ve ilk konuşmalarımızda böyle bir yola girmek de vardı. Hala daha bunların yapılamayacak şeyler olarak gözükmüyor bana. Ya da ben haf... |
Forumda Kısa Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: İnternet'ten Videolar 208.67.220.220 açıyor ya bende. |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: tavan. Herkes istediği görüntüyü paylaşabilir, bunun istisnası yok. Ne saçma sapan şeyler koyanlar gördük foruma. Payitaht ve Görkem'in söylediği yayınlanacak filmler için kendi fikirleridir ve söyledikleri ... |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: Sevdiğimiz filmlerin eksiklikleri, "gıcık" tarafları.... Görkem anane modundan çık moruk, resetle makinayı fabrika ayarlarına döndür, napıyosun ya kaptırdın iyice :D. |
16 yıl önce | |
|
Re: LOST Yine bombalamış deniyor. Böyle oldumu da akşam olmuyor be kardeşim. |
Forumda TV Yapımları |
16 yıl önce |
|
Re: Sevdiğimiz filmlerin eksiklikleri, "gıcık" tarafları.... Kimse kusura bakmasın, Wrestler'da da aynı şey vardı, Crazy Heart'ta da. İyi filmler belki birçok açıdan ama buradaki karakterlere zerre kadar üzülemiyorum ben, dertlerini paylaşamıyorum yani. Haksızl... |
16 yıl önce | |
|
Re: Ekipman Aranıyor(Yönetmen,Teknik Ekipman) Madem Kezzap senaryolaştırıp çekeyim dedi niye öyle yapmadınız. Yani aradığınız şey Kezzap gibi bu işlere hakim, kafa yoran bir adamsa niye olmadı o iş. Ayrıca ben de msn konuşmamızda geçen bir şeyi t... |
Forumda Duyurular |
16 yıl önce |
|
Re: Kısa Film YarışMAMASI Gerçekten propaganda videosu çektirmek isteyen bir iktidar partisi buna kısa film yarışması demez. Burada bir taktiksel hata var. Bir şey yanlış. Yani o parayı vererek çok iyi videolar çektirebilirler... |
Forumda Duyurular |
16 yıl önce |
|
Re: En Son İzlediğiniz Film Ex Drummer Çok kısa olarak gerçeküstü bir deliliğin filmi bu. Rahatsız edici bir huzur filmi. Benzerlerine her zaman rastlayamazsınız bu tür filmlerin. O yüzden bulun izleyin. 8.2/10 |
Forumda Uzun Metraj |
16 yıl önce |
|
Re: Ekipman Aranıyor(Yönetmen,Teknik Ekipman) Arkadaşlar şu Türkçe'ye dikkat edelim. Tşk, pçk, tkl bu tip şeyler Türkçe'de yoktur, Türkçe yazalım, Türkçe okuyalım, birbirimizi anlayalım. Arkadaşımız bir yönetmen arıyor, ilgilenen yardımcı olmak i... |
Forumda Duyurular |
16 yıl önce |