Eklenen Forum Cevapları

Re: kadının metalaştırılması

Tabii ki.

Forumda Arşiv

16 yıl önce

"düşünün kızların yüzlerimi daha güzel yoksa sapıklığınız mı?"kardeş güzele bakmak sevaptır....ama süzmek ...işte ... Arkadaşım bu cümle senin anlatmak istediğin şeyi anlatmıyor. Bu cümle şunu diyor, ...

Forumda Arşiv

16 yıl önce

Arkadaşım Müslüm'ün sesinden insanların ne dediği duyulmuyor, madem montaj devam ediyor düzeltirsiniz diye yazıyordum ki "düşünün kızların yüzlerimi daha güzel yoksa sapıklığınız mı?" diye bir yazı çı...

Forumda Arşiv

16 yıl önce
Re: Bana Bir Kamera Lazım

Yani şimdi yok mu böyle bir kamerası olan. Burada da bulamıyorsak nerede bulacağız yahu.

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

16 yıl önce
Re: Süt ve Karamel-Pilot bölüm

Komedi için çok ağır bir kurgusu var bence. Biraz daha hızlansa daha güzel olurmuş.

Forumda Arşiv

16 yıl önce
Re: Karşı Hayat - No More

Ben de filmden çok Bilal'in ve Engin'in vediği çabaya önem veriyorum zaten. Filmler iyi olur alkışlanır, beğenilmez tükakalanır falan ama bu adamlar yatıp kalkıp bu işle uğraşıyorlar ve bağımsız sinem...

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce

Erkan'la konuştum zaten ama onun kamerasında firewire usb falan yokmuş Kezzap.

16 yıl önce

Lan ben burada bulamazsam bu kamerayı yakarım bu siteyi.

16 yıl önce

Abi benimki HI8 miş ya. Yani Adem peygamberden bir sonraki nesil oluyor muhtemelen. Daha kasetin ne olduğunu bilmiyoruz, bu kafayla 15 günde anca aktarırım ben kasetleri artık.

16 yıl önce
Bana Bir Kamera Lazım

Kamera lazım bana, bu kadar zamandır sitedeyim artık film yönetmeni olmaya karar verdim. Dude bile film çekecek yakında, altında kalmamalıyım. Ama bana lazım olan kamera bu alttaki gibi bir şey. Hani ...

16 yıl önce
Re: Metin Erksan

TheAuteurs.com iki Türk'ün kurduğu bir film izleme sitesi. Festival filmleri, kaliteli kısa filmler falan filan acaip bir site.

Forumda Yönetmenler

16 yıl önce

O nasıl saat, 21:42 🙂 Bence mükemmel bir saat; şampiyonlar ligi saati 🙂 Cemi cümleyi bekleriz. E geliyoruz o zaman.

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: Cine 5 Kısa Film Programı

Bu programa rastgeldim ben, enteresan bir arkadaş sunuyor programı. Sunuculuk yapacağı en son meslek gibi geldi bana. Belki programın konsepti öyledir falan ama çok alakasız bir deneme olmuş. Keşke bi...

Forumda Duyurular

16 yıl önce

O nasıl saat, 21:42 🙂

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: Oyun - Karelerden Film Bulma

Artık var Görkem.

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

16 yıl önce
Sayfa 115 / 244