Eklenen Forum Cevapları

Re: Bizden Haberler

basin sagolsun erkan,

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: Romantik komedilerin iyileri hangileri?....

Benim en çok izlediğim notting hill ama as good as it gets de on numaradır.

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: LOST

Helecanlı gitmiyor o kesin. Haftaya daha da düşük not alan bölüm varsa Lost tarihinin en kötülerinden olması lazım ama haftaya Desmond bölümü var dememiş miydim ben bir önceki sayfada? Kendi yazdığımı...

Forumda TV Yapımları

16 yıl önce
1000 dolara Canon 7D kutusunda

Ya kutusunda ama kutusu yok. Biraz da ufak. Artık ufak mufak idare edeceksiniz. Beleş mal buldunuz atlayın di mi hemen. Beleşe anca 1 nisan balığı yersiniz olm, dağılın len. 🙂

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

16 yıl önce
Re: Rüzgar sesi biraz aşırıya kaçtı

İskender Büyük, eğer elinde Adobe Audition varsa onu kullanmayı deneyebilirsin. Yotube'da noise reduction diye taratırsan kullanımına dair geniş sonuçlara da ulaşabilirsin.

Forumda Ses ve Kayıt

16 yıl önce
Re: Canon 550d piyasaya çıkıyor, hem de 800 usd

Pis kaka, ama işe yarıyor he :).

Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar

16 yıl önce
Re: DÖNEM FİLMİ

Öyle bir film olsa (ki yok) başka şeyler çıkar ortaya. Çekmediğin 22 filmden birini görelim ya, bu kadar utangaç olma. Eğer bu şekilde devam edersen database'i ve beni şişirmekten ceza yiyeceksin. Gös...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

16 yıl önce
Re: DÖNEM FİLMİ

O 22 filmden birini de biz görelim dead.

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

16 yıl önce
Re: Oynadığınız Oyunlar

Ben siyah beyaz formayla görünce Beşiktaş'lı sandım seni Bilal. Fulham forması mıydı o, hatırlamıyorum.

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: Kısa Film YarışMAMASI

Çok boktan muhalefet. Zepra'nın söylediği, muhalefet böyle ayağa düştüğü için bu haldeyiz tanımının altına imzamı atarım. İktidar karşıtı eylem iktidarı taklit ederek olmaz. Görüntüde resmen iktidarın...

Forumda Duyurular

16 yıl önce
Re: Oynadığınız Oyunlar

Ben de artık Pes oynamıyorum. Daha önce demodan izlenimlerimi yazmıştım ama bir süre devamlı oynadım ve artık oynamıyorum. Bir önceki versiyonundan bu kadar daha kötü olan bir oyun daha yoktur herhald...

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: Genel İstek, Öneri ve Şikayetler

Karakter sınırı olduğunu sanmıyorum zepra. Çok uzun yazılar yazıldı, yazılıyor çünkü. Senin bilgisayarla falan alakalı bir şey olmasın o.

Forumda Film Fabrikasi.com

16 yıl önce

Faraday ölmemiş miydi ya. Kendi annesi vurdu ya onu, nasıl olmuştu o iş. Bu arada bu başlığın gazıyla yaptığım aramada bu bölümün (6x10'un) Jin ve Sun odaklı, bir sonraki bölümün (6x11'in) ise Desmond...

Forumda TV Yapımları

16 yıl önce

Ben her sezonun kendi içindeki en iyi bölümlerden olan Desmond bölümünü bekliyorum ama yapımcılar artık ser verip sır vermiyorlar galiba. Eskiden her sezonun bölüm isimleri ve kimin bölümü olduğu yaza...

Forumda TV Yapımları

16 yıl önce

İşte ben de yolunu söylüyorum sana. Bırak uğraşma gemi çarpmış parçalanmamış falan. Lost'a özel olarak izleyici kitlesi bir soru cevap reflexi geliştirdi. Her şey kendi mantığına uysun istiyor. Ya öyl...

Forumda TV Yapımları

16 yıl önce
Sayfa 117 / 244