Eklenen Forum Cevapları

Re: Temas

Yanlız ben nükleer karşıtı değilim. Piyango falan çıksa kendi nükleer santralimi kuracağım ben. Öyle bir hayalim var. Bir deniz kenarı arsa lazım ama soğutma falan için.

Forumda Arşiv

16 yıl önce
Re: Sette çalışmak için

Sağdan git cüzdan bulursun. Hadi canım.

Forumda Görüntü Yönetimi

16 yıl önce

Ya bu güzel oldu aslında. Ben o başlığı buldum, unutmuşum ne yazdığımı orada zaten bakayım dedim CV'ye de hazır arkadaş söylemiş orada var diye. Sonra başlıkta ercane'nin bir yazısını gördüm. Orada di...

Forumda Görüntü Yönetimi

16 yıl önce

Önce sen daha evvel nerelerde çalıştın onu bir yaz buraya, sonra sana iş bakalım. CV olmadan iş olmaz.

Forumda Görüntü Yönetimi

16 yıl önce
Re: Kısa Filmler

Obarak ya çok iyiymiş.

Forumda Kısa Metraj

16 yıl önce
Re: Sesteki patlama sorunu nasıl çözülür?

Balance nedir bilmiyorum o programı bilmediğimden ancak equalizer varsa onu kurcalayarak bazı sonuçlar elde edebilirsiniz. Özellikle de equalizerın sol tarafını aşağıya çekerek. Daha etkili yöntemler ...

Forumda Ses ve Kayıt

16 yıl önce
Re: Yeni Kamera Forumumuz İçin Öneriler

O başlıklara ayıralım da hangi kameranın nereye ait olduğuna nasıl karar vereceğiz.

Forumda Film Fabrikasi.com

16 yıl önce
Re: Yeni Kamera Forumumuz İçin Öneriler

Bulanık şekilde düzeltmenin yardımı olmaz ki bize. Ben mesela bakıyorum bir başlık sony bilmemne zart zurt kamera. E doğru yere açılmayınca başlık taşıyayım diyorum ama hangi başlığa taşıyacağım belli...

16 yıl önce
Yeni Kamera Forumumuz İçin Öneriler

Şu anki Kameralar ana başlığı altında bulunan 3 adet alt forumumuz var. Bunlar Kamerayı Bulmak, Dijital Kameralar (MiniDV - Tek CCD) ve Üstün Dijital Kameralar. Açıkçası kameralardan çok fazla anlamad...

16 yıl önce
Re: Tüm Detaylarıyla Müzik Telif Hakkı Nasıl Alınır?

Kiralama yöntemi stok müzik şirketleri vasıtasıyla olur. Onlarda da genelde üç tür bulunur kiralayıcı açısından. Birincisi televizyon yayınları için, ikincisi tanıtım filmleri ve türleri için, üçüncüs...

Forumda Genel Çekim Sorunları

16 yıl önce

Peki filminizde kullandığınız klasik eseri icra eden sanatçıların hakları (mekanik haklar), o eseri kaydedip yayınlayan firmanın yayın hakları (publishing license), bunlar telife dahil değil demek ki....

16 yıl önce

Ben 10. maddeyi anlamadım. Yarışmalar tarafından mı telif hakkı belgesi/muvafakatnamesi istenmiyor.

16 yıl önce
Re: kadının metalaştırılması

Bu kod neyin kodudur bilmiyorum ama eğer filminizin embed kodu ise burada işinize yaramaz. Vimeo adresini yazıp, mouse ile seçili hale getirip, vimeo sekmesine tıklarsanız videonuz burada gözükür.

Forumda Arşiv

16 yıl önce
Re: Yapım Şirketimize Öğrencileri Bekliyoruz...

Tebrikler Murat, umarım çok başarılı olursunuz, bir sürü işiniz, filminiz, klibiniz olur.

Forumda Duyurular

16 yıl önce
Re: Ozan Akbaba Film Müzikleri

Ooo, fırsata bak.

Forumda Müzik ve Ses Miksajı

16 yıl önce
Sayfa 114 / 244