sickman
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Zifiri Karanlık ( Effect & Sound FX ) Çalışması Bir de basit Türkçe kurallarına uyman lazım forumda yazarken FTNCeeh. Yani sadece cümle başlarında büyük harf. Cümle bitince nokta. Noktadan sonra bir boşluk. Bu şekilde yazdıkların okunmuyor. Bu msn ... |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: Zifiri Karanlık ( Effect & Sound FX ) Çalışması Hollywood yapımı yazıyor, ama neyse. 18 yaşında hayaller güzel oluyor tabi. |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: Zifiri Karanlık ( Effect & Sound FX ) Çalışması Hiç bir sesin olmadığı bir görüntü bandı olmaz. Bu, teknik bir kural mıdır? Hayır değil. Tamamen sessiz olan bir yer biliyorsanız orayı tasvir etmek için kullanabilirsiniz. Benim gördüğüm örnekler, d... |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: Zifiri Karanlık ( Effect & Sound FX ) Çalışması E güzel. Yaşın daha çok genç ama söylediğin şeyleri gerçekleştirmek için daha çok zamanın var. Hollywood yapımı Türk filmi olmaz. Ya Türk filmidir ya Hollywood. Biraz acele etmeden öğrenmeye bak. |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: Zifiri Karanlık ( Effect & Sound FX ) Çalışması Yaş kaçtır sorması ayıp. |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var Kadın çıplak olunca niye deprem oluyorsa ev de ondan yanmıştır. Nasıl bir cümle kurdum be kardeşim.. Harbi ya nasıl bir cümle kurdun sen şimdi. Yani.... anlamadım. |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Zifiri Karanlık ( Effect & Sound FX ) Çalışması Baştaki geçişler yavaş ama ses efektleri hızlı gidiyor, daha sub sesler kullansaydın daha güzel sonuçlar çıkardı bence. Sonrasında eleman yataktayken kulaklıklardan kendi nefes sesimi duyuyorum. Yani ... |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var Danimarkalı Karikatürist Gebermiştir !!![TGY] Peygamber Efendimiz Hz. MUhammed (s.a.v ' i hayvan ve daha birçok iğrenç varlığa benzetmesi ile tanınan Danimarkalı karikatürist R.C. evinde çıkan yangın ... |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: DSLR ( Canon 550d ) HD Video için Hangi Lensi Almalıyım Arkadaşlar, şu imla ve yazım olaylarına biraz daha dikkat etsek ne güzel olur. Yani basit ilkokul Türkçesi istiyoruz, zor bir şey değil. İ, Ş, Ç, Ö yerine I, S ,C, O yazınca okumak çok zorlaşıyor, nok... |
Forumda DSLR/Mirrorless Kameralar |
16 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var Abap, yazarken basit Türkçe imla kurallarına uyarsan biz de kanser olmayız. Kendini yaktın bizi yakma. |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Ev Sahibim Hadi hayırlısı. |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: ETSTur`un yarismasi Reklam dışında hiç bir şey için yapıyor olamaz. |
Forumda Duyurular |
16 yıl önce |
|
Re: Temas Baba yönetim uyumuyor da Selçuk o mesajı atınca şaşkaloza bağladım nükleer mevzularını yeni bir başlığa taşısak mı taşımasak mı diye :D. Film senin başlık senin, taşıyalım mı. |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Doğa İçin Çal 2 - Uzun İnce Bir Yoldayım Forumumuzun da bir üyesi olan Fırat Çavaş'ın yaptığı Doğa İçin Çal şarkısı ve klibi. Yine çok güzel olmuş eline, gözüne, kulağına sağlık. |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: Sette çalışmak için Bir şey demiyoruz ama artık sen de diyemiyorsun muhtemelen. Adam gibi gidiyorum dedin, tamam dedik ama gitmedin. E biz gönderebiliyoruz zaten sorun yok. Bir üyelik daha alma ya uğraştırma bizi. |
Forumda Görüntü Yönetimi |
16 yıl önce |