Eklenen Forum Cevapları

Re: Benimsinemalarim

Özgür eğer ciddi bir şey olacaksa bu siteyi oraya yönlendiririm demiş mesela. Buna da mı karşısın zepra. Kimse yapılan yönetim yanlışları hariç bir şeyine karşı değil ki bs'nin. Sen genel olarak katıl...

Forumda Duyurular

16 yıl önce
Re: TEK MERKEZE KAYDEDEN 2 KAMERA ??

Foruma hoşgeldiniz. Tamamı büyük harflerden oluşan yazılar yazmazsanız memnun oluruz. Forum kurallarımıza göz atabilirsiniz.

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

16 yıl önce
Re: Monolog ... İlk Uzun Metraj Filmimiz ...

Demek müzikleri de sen yaptın Eray afişe yazmadığına göre :).

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce
Re: harici ses kaydı

Denemeden, çalışmıyor, bozuk ses alıyor demek doğru değil. Belki iyi çalışmadığını söyleyenler bir şeyleri yanlış yapıyorlardır ne bileyim ben ne kadar anlıyorlar bu işlerden. Bir tane bulup denemek l...

Forumda Ses ve Kayıt

16 yıl önce
Re: bedel - komedi filmi

Bahar geldiğinde böyle olur. Bazı insanların kafası karışır baharda.

Forumda Senaryo ve Hikaye

16 yıl önce

Tamamen hangi mikrofonu kullandığınızla alakalı bir durum. Fakat bir sorun olmaz.

Forumda Ses ve Kayıt

16 yıl önce

Eğer yaptığınız işe, kurguya ve elinizdeki ekipmanlara hakimseniz bir dizüstü bilgisayarla o işi yaparsınız. Bunun için de size bir Rode mikrofon yeter. Ancak yine de tahmin ettiğiniz kadar kolay deği...

Forumda Ses ve Kayıt

16 yıl önce
Re: Bir Filmin Anafikri

Konu sahibi artık aramızda yok, tabi başka bir üyelik almadıysa. İstediğinizi yazın.

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

16 yıl önce
Re: Ben Nerdeyim?

Hiç kurcalamazsan bilgisayarı kurtarılır diye düşünüyroum. Bununla ilgili programlar var bilen bir yazar illa ki.

Forumda Arşiv

16 yıl önce
Re: Reklam Filmi : Schatz Bronz

Müzikle iyi kapatmışsın bence o kısımları. Çok daha kötü halde olan filmler var benim izlediğim. Fakat mikrofon olmamasından herhalde arkadaki gürültü bu şekildeyken birbirine bağlaman çok çok zor. Du...

Forumda Arşiv

16 yıl önce
Re: Monolog ... İlk Uzun Metraj Filmimiz ...

Güzel haber, merakla bekliyoruz.

Forumda Uzun Metraj

16 yıl önce

Tecrübeyi dinleyin.

Forumda Ses ve Kayıt

16 yıl önce
Re: Zifiri Karanlık ( Effect & Sound FX ) Çalışması

Ha evet Hepatitb'nin dediği gibi uzayda ses olmaz. Filmlerde falan oluyor ama o gerçekte mümkün değil. The Dude atlar şimdi bilmemne dizisinde yoktu diye.

Forumda Arşiv

16 yıl önce

Bence çok çalış, çok film izle, gerisini boşver.

Forumda Arşiv

16 yıl önce

(anladığım gibiyse) sessizlik baya olabilir sanki, amerikan sinemasında sessizlik biraz sıkıntı demektir, mesela asyalı yönetmenlere göre sessizlik biraz daha kutsal biraz mistik birşeydir :=) Takeshi...

Forumda Arşiv

16 yıl önce
Sayfa 112 / 244