sickman
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var Yeni arkadaşlar daha heyecanlı olabilirler. Sabırlı olmak lazım. Güzel üslupla anlatmak lazım. Daha yapıcı olunduğunda burasının daha faydalı bir yer olacağını herkes anlayacaktır. Filmlere yapılan yo... |
Forumda Film Fabrikasi.com |
16 yıl önce |
|
Re: LOST Ha bunu herkes yazar diyorsun yani. Tabi biz aptalız anlamadık pardon. Madem herkes yazar niye o herkes milyon dolarları cebe indirellezi yapmıyor sence. Abrams adam gönderip öldürtüyormuş iyi senaris... |
Forumda TV Yapımları |
16 yıl önce |
|
Re: Kral'ın Sözü Bence eleştirideki serbestlik önemli. Yani filmin kalitesi ne ki onu eleştirirken kelimeleri sınırlayalım durumu çok oluyor bu sitede. Hakaret edilmediği sürece bence hiç bir sorun yok. Ama herkes ist... |
16 yıl önce |
|
Re: LOST Ahahhaha ben buna gülüyorum ya. Ben de yazarım ha. Yazsana bi tane görelim. Ahhahahaha ulan tamam da bu kadar abartılmaz ki ya. Doldur bakalım ne kadar mistik şey varsa içine, biraz da aşk falan. Seni... |
Forumda TV Yapımları |
16 yıl önce |
|
Re: Lost'a sövelim başlığı Bence en iyi sezonu 4. sezondu. Ben niye yorum yapmayacağım. Zora gelince hemen ekiki bükükü, yok öyle. |
Forumda TV Yapımları |
16 yıl önce |
|
Re: LOST Ben hala planladıklarını düşünüyorum. Orana vurursam %80 planlı derim. Planlı olmasa bile güzel bağlanmış yerler çok fazla. Adada ilk sezondan beri çocuk doğmuyor ve neden doğmadığını da Jacob ve siya... |
Forumda TV Yapımları |
16 yıl önce |
|
Re: Lost'a sövelim başlığı Yok baba öyle değil. İlk altı sezonun heyecanı yoktu son sezonda. Ben böyle bitmesine de karşı falan değilim ki yazdıklarının hemen hepsiyle hemfikirim. Ama sen dizi bittikten sonra niye çıkıp açıklam... |
Forumda TV Yapımları |
16 yıl önce |
|
Re: Lost'a sövelim başlığı Yok moruk bir dangalaklık var yani. O ilk üç sezonu yazanlar yazmış olamaz bu son sezonu. Yani arada çok güzel şeyler vardı da bu yaptıkları tercih harbiden çok dangalakça. Yani hem Arbams'ın hem de L... |
Forumda TV Yapımları |
16 yıl önce |
|
Re: LOST - tüm 6 sezon boyunca yaşananlar rüya miydi? jj abrams : elbette değildi. bölümlerin tamamını dikkatle izleyen hiç bir izleyicinin bu denli mantıksız bir sonuca varacağını sanmıyorum. dizinin jack’ i... |
Forumda TV Yapımları |
16 yıl önce |
|
Re: Kral'ın Sözü Böyle bir önceden kalan hesaplar kokusu var, kavga kokusu var bir şeyler var aman dikkat. Burası o yer değil. |
16 yıl önce |
|
Re: Türkiye'nin ilk film çöplüğü Ben miyim lan yoksa? Dude ne diyorsun anlaşılmıyor bu arada. Ne apaçisi, kızıldedeliler mi bastı köyü ne oldu. |
Forumda Duyurular |
16 yıl önce |
|
Re: Filmlerin Film Fabrikası Dışında Yayınlanma Tartışması Msn? |
16 yıl önce |
|
Re: LOST Düzgün sorular da var ama Tom niye sakal takıyor ne baba ya. |
Forumda TV Yapımları |
16 yıl önce |
|
Re: UYARI Bu kadar kötü bitmesine rağmen bu kadar konuşuluyor bir de iyi bir final olsaydı demek ki adaya iltica edecektik. Her başlıkta lost, nereyi açsam lost. Ama hakkını yeme finali öncede hesaplamışlar. si... |
16 yıl önce |
|
Re: Türkiye'nin ilk film çöplüğü Bu şekilde ilerlerse pek faydalı bir oluşum olmayacak ed wood. Kişisel olarak böyle bir siteye ne taraftarım ne karşıyım. Anlaşılan alkışlarlayaşıyorum'un kısa film versiyonu gibi bir eğlence yapılmak... |
Forumda Duyurular |
16 yıl önce |