Eklenen Forum Cevapları

Re: LOST

İzledim güzelmiş. Ama ilk defa hiç bir şey anlamadım. O da finale kısmetmiş demek ki. Daha önceki soruları falan cevaplamalarını beklemiyordum zaten yazdıklarımdan da belli ama finalde yeni sorular çı...

Forumda TV Yapımları

16 yıl önce
Re: Türkiye'nin ilk film çöplüğü

Hah şimdi haklısın işte. Ayrıca moby kadar param olsa müziğe elimi sürersem şerefsizim.

Forumda Duyurular

16 yıl önce

Kendin çalıyorsun kendin oynuyorsun ama. Ben buraya video koymak etiktir değildir de değilim ki. İstemiyrosan konmaz diyorum. Senin yanlış anlamanla başlık kapatsaydık ohoooo. Adam istemiyorsa silinir...

Forumda Duyurular

16 yıl önce
Re: UYARI

Değmez. Bir denyo için o kadar atraksiyona gerek yok. Ha ama yanlışlıkla buluruz izini falan o zaman başka.

Forumda Film Fabrikasi.com

16 yıl önce

Sevgili Dude, birincisi burada yayınlanan filmlerin alayını filmlerini çekenler koyuyor foruma. Diğerleri videolar başlığı altında ne bulursan gider görüntüleri. İçlerinde film de var tabi ama çoğu ya...

Forumda Duyurular

16 yıl önce

Dur ya nereye haklı. Şimdi çıkmam lazım sonra "haklı"ycam onu ben.

Forumda Duyurular

16 yıl önce

moruk 78 i iki defa kullanmışsın o yüzden puanları sayın aydemirse ye veriyoruz.

16 yıl önce

Uzantı verse tamam. O kabul edilebilir bir olay. Bunu bu site açısından değil internetteki video yayıncılığı açısından söylüyorum bu arada. Her türlüsüne karşıyım ben. Biri bir site açacak basacak fil...

Forumda Duyurular

16 yıl önce

Buldum lan, google bot olmasın bu. 😯 Şu anda bizden hariç sadece o var sitede

16 yıl önce

Kezzap'ın filmini embed etmişler siteye. Bunun için izin almak gerekmiyor evet ama bir şekilde çözümü olması lazım aslında. Yani benim filmim değil mi bu, istemediğim sitede yayınlanmasın diye bir ola...

Forumda Duyurular

16 yıl önce

beyler adam heykır.

16 yıl önce

Yani bu sitede "küfür yasak" diyen ben olmasam orospu çocuğu diyeceğim ama demiyorum.

16 yıl önce

Kim lan bu şerefsizin evladı.

16 yıl önce
Re: dslr için shoulder pad kullanımı?

🙂

Forumda Ticari Ürünler

16 yıl önce
Re: jokerhan

Parayla mı veriyolar bilmiyorum ki.