sickman
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: LOST Lost alternatif finali. |
Forumda TV Yapımları |
16 yıl önce |
|
Re: Dinlediğiniz Müzikler O kadar zaman geçti hala bunun üzerinde bir şarkı yapılamadı ne tuhaf. Ünlü Türk rock müzik tarihindeki en iyilerinden biri ama maalesef her iyi şey gibi onu da tutamadık. |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Neredeyim Hiç - [2009] Dude noktalama işaretlerini ve imlayı kastetmiş. Çok sıkılmadıkça özelden uyarıyorum. Türkçe konusunda hassasız. Okuyamıyoruz bozuk yazıları. |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: Rapidshare Premium Account Şaka mı? " onclick="window.open(this.href);return false; |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Rapidshare Premium Account Ben bulamadığım şey hatırlamıyorum. Ama çok spesifikse tabi bilemem. Meraklısı torrent sitelerine üye olur zaten. |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Fetüs Hem birinci hem ikinci olmuşsun, tebrikler. |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: Rapidshare Premium Account Ben korsandan para kazanılmasına karşıyım arkadaş, hala anlamıyorum niye para veriyorsunuz bu dangalaklara. |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: LOST Caprica 6'in Türkçe adını biliyor musun? |
Forumda TV Yapımları |
16 yıl önce |
|
Re: Lost'a sövelim başlığı Dude'le aynı ev mi? Lost adasında Benjamin Linus'la yalnız kalmak daha iyi lan. |
Forumda TV Yapımları |
16 yıl önce |
|
Re: Euro 2016 Türkiye Tanıtım Filmi İyi hazırlanmıştık gerçekten, yazık oldu bence. |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: Paylaşılan Filmlere Yapılan Yorumlar Üzerine Hayır ondan değil. Bir sürü aksaklığa uğrayan ana sayfanın açılmasını beklediğimizden böyle bir düzenlemeye gidilmedi. Yani önce anasayfamız açılsın sonra bu konuları konuşalım diye bir fikre varmıştı... |
Forumda Film Fabrikasi.com |
16 yıl önce |
|
Euro 2016 Türkiye Tanıtım Filmi Kısa filmleri Sinan Çetin çekmiş dendi radyoda. |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: LOST Bugün beetlejuice ısrarlarımla Battlestar Galactica izlemeye başlıyor. Artık bir daha Lost'un adını anmayacağına eminiz. Birini kurtardık sıra Mordevrim'de şimdi. Hayır Lost'u ben de toplamda beğeniyo... |
Forumda TV Yapımları |
16 yıl önce |
|
Re: LOST Olm CHP Dude'ü tanısaydı Baykal'ı çoktan indirmişlerdi ordan. |
Forumda TV Yapımları |
16 yıl önce |
|
Re: Kral'ın Sözü O türden yorumların buraya uygun olmadığını anlayacaklardır kezzap. Zaten doğal seleksiyon var forumda. Bir saygı sınırı var. Orayı aşanlar ya genele uyup daha sağlıklı tartışmalara girişiyorlar ya da... |
Forumda Film Fabrikasi.com |
16 yıl önce |