Eklenen Forum Cevapları

Re: Soluk

Hayaksi oraya yazdı ben okudum yazdığı şeyi, hatta bir kaç saat hayaksi olarak gözüktü. Sonradan mesajın yazarını değiştirme yetkisi olan birisi onu değiştirmiş olabilir ki o da sakat bir durum.

Forumda Film Fabrikasi.com

16 yıl önce
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var

Öncelikle video yu koyayım ki bir sorum var ses le ilgili.[vimeo][/vimeo]burada ses kaydı nasıl yapılmıştır ? İçeride iken bir kere oynatılmıştır, sonra "abi tekrar alıyoruz" deyip aynı repliği adama ...

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: İsrail yeniden

Kemalettin bana biraz kafan karışık gibi geldi yazdıklarını okuyunca. Madem Filistinli de aynıdır, Aborjin de, Afrikalı da neden burada İsrail'in yaptığı haksızlığa karşı çıkılmasını eleştiriyorsun. O...

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce

İsrail yardımları Gazze'ye gönderiyor evet. Gönderiyor ama Dünya Bok Püsür Örgütü'nün söylediğine göre sadece 30 küsür besin maddesi giriyor içeriye. Ayrıca İsrail dışarıdan gelen yardımları içeriye s...

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce

Bak ben hastasıyım bir çok şeyin ama en çok bunun hastasıyım, bak: Eger Turkiye Cumhuriyeti'nin cocuklari omrunde pek karsilasmadigi "esaret", "soykirim", "dislanmislik" kavramlarini tanismis olsa idi...

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce

Bu başlığı olayı konuşalım diye açtım Kemalettin. Bırakalım bunları film konuşalım diyorsan buyur, onlarca başlık var. Yetmezse fazlasını da açabilirsin. Ama karşındakileri "bi boktan haberiniz yok la...

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
İsrail yeniden

" onclick="window.open(this.href);return false; İsrail yönetici kadrosu gemi azıya almaya devam ediyor anlaşılan. 3. Dünya savaşı buradan patlar mı acaba?

Forumda Konu Dışı

16 yıl önce
Re: SATILIK CANON HV30

Lütfen bir daha büyük harfle mesaj atmayın.

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

16 yıl önce
Re: Yalnız Gökyüzü. (Stop Motion)

Tebrikler marionette.

Forumda Arşiv

16 yıl önce
Sayfa 105 / 244