sickman
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Soluk Hayaksi oraya yazdı ben okudum yazdığı şeyi, hatta bir kaç saat hayaksi olarak gözüktü. Sonradan mesajın yazarını değiştirme yetkisi olan birisi onu değiştirmiş olabilir ki o da sakat bir durum. |
Forumda Film Fabrikasi.com |
16 yıl önce |
|
Re: Benim de Söyleyeceklerim Var Öncelikle video yu koyayım ki bir sorum var ses le ilgili.[vimeo][/vimeo]burada ses kaydı nasıl yapılmıştır ? İçeride iken bir kere oynatılmıştır, sonra "abi tekrar alıyoruz" deyip aynı repliği adama ... |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: İsrail yeniden Kemalettin bana biraz kafan karışık gibi geldi yazdıklarını okuyunca. Madem Filistinli de aynıdır, Aborjin de, Afrikalı da neden burada İsrail'in yaptığı haksızlığa karşı çıkılmasını eleştiriyorsun. O... |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: İsrail yeniden İsrail yardımları Gazze'ye gönderiyor evet. Gönderiyor ama Dünya Bok Püsür Örgütü'nün söylediğine göre sadece 30 küsür besin maddesi giriyor içeriye. Ayrıca İsrail dışarıdan gelen yardımları içeriye s... |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: İsrail yeniden Bak ben hastasıyım bir çok şeyin ama en çok bunun hastasıyım, bak: Eger Turkiye Cumhuriyeti'nin cocuklari omrunde pek karsilasmadigi "esaret", "soykirim", "dislanmislik" kavramlarini tanismis olsa idi... |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: İsrail yeniden Bu başlığı olayı konuşalım diye açtım Kemalettin. Bırakalım bunları film konuşalım diyorsan buyur, onlarca başlık var. Yetmezse fazlasını da açabilirsin. Ama karşındakileri "bi boktan haberiniz yok la... |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
İsrail yeniden " onclick="window.open(this.href);return false; İsrail yönetici kadrosu gemi azıya almaya devam ediyor anlaşılan. 3. Dünya savaşı buradan patlar mı acaba? |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |
|
Re: SATILIK CANON HV30 Lütfen bir daha büyük harfle mesaj atmayın. |
Forumda Alım - Satım ve Kiralama |
16 yıl önce |
|
Re: Yalnız Gökyüzü. (Stop Motion) Tebrikler marionette. |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |