sickman
Eklenen Forum Cevapları
|
Re: Türk Kahvesi Belgeseli Kahvesever olarak ben çok beğendim. Kahrolsun Starbucks ve işbirlikçileri. |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: Lityum - "Köpek" (official video) Fazla sabit planlı bir klip gibi geldi bana. Şarkı sallanıyor ama klip duruyor yerinde. |
Forumda Arşiv |
16 yıl önce |
|
Re: Erişim Evet hackle falan alakası yok olayın ki zaten çözüldü. Geçen gün Hayaksi ve The Dude'ün mesajlarının gönderen kısımlarında olan değişiklikten sonra alınan bazı önlemlerden oldu. Yani geçici bir şeydi ... |
Forumda Film Fabrikasi.com |
16 yıl önce |
|
Re: Erişim Bu hala devam ediyor mu? |
16 yıl önce |
|
Re: Aktif üye sayısı O zaman ne yapmak lazım onu da deyin bir bakalım. Öyle dedi kaçtı olmaz. |
16 yıl önce |
|
Re: Genel İstek, Öneri ve Şikayetler Ama nasıl olduğu konusu hala muallak. |
16 yıl önce |
|
Re: Bunlardafilm.com Hakkında Güzel taktikmiş ama. |
16 yıl önce |
|
Re: Bunlardafilm.com Hakkında Özgür'ün yaptığı açıklama yeterli sanıyorum. Belki tanıyoruz o arkadaşları belki de tanımıyoruz ama bu site onun yaptığının tam tersini yapmaya çalışırken buradan beslenmesi doğru gelmedi bize. Ed-Woo... |
16 yıl önce |
|
Re: Aktif üye sayısı Bu rakamlar şu anlama geliyor, forumumuzda aktif üye sayısı düşük. E napalım sahte üyelik alıp kız adlarıyla falan mesaj atalım, duyuru atalım falan ne güzel olur. Hem millet de kız isimli nickleri gö... |
16 yıl önce |
|
Re: Genel İstek, Öneri ve Şikayetler Ne dümen dönüyor lan burda ben hiç bir şey anlamadım. Hepsi de üstüste geldi ama o mesajı gördüm ve geçtim eminim. Sonra sen deyince baktım ip'ye, Hayaksi ve sen aynı ip'den mesaj atmış görünüyorsunuz... |
16 yıl önce |
|
Re: Soluk Ben varım. |
16 yıl önce |
|
Re: Genel İstek, Öneri ve Şikayetler O mesajı hayaksi attı Dude o başlığa da yazdım. Ben okudum çünkü o mesajı. Sonra ne olduysa sen oldun o. Mesaj yazarı değiştirme yetkisi diye bir şey var ama bu kaç kişide var belli. |
16 yıl önce |
|
Re: Haber Ajansı (FFHA) Ulaştırma Bakanı istifa etsin, böyle rezillik olmaz artık. |
Forumda Konu Dışı |
16 yıl önce |