Eklenen Forum Cevapları

Firewire ile İlgili Capture Hatası

arkadaşlar kasetten aktarma yapmaya çalıştığımda şöyle bir hata alıyorum; "no communication with VTR. check connections and set up" Önce kameradan dedim, iki farklı kamera ile denedim capture olayını,...

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

18 yıl önce
Cevap: Sizce 2007'nin En İyi Filmleri Nelerdi?

Bende klasikleri, eskileri izlemekten çok fırsat bulamadım ama izlediklerimin içinde "Yumurta" en aklımda kalan film..

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

18 yıl önce
Cevap: İnternet'ten Videolar

Ne insanlar var şu dünyada boşa nefes tüketen ya : bu insanoğlunu geçen sene izlediğimde ölecektim az kalsın 🙂 ne salak adamlar var memlekette..

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: BEYAZ MELEK

ya o değilde bugün gazetede(milliyet in cafe diye bir eki) okudum. Mahsun u arayıp tebrik edenlerin içinde Nuri Bilge Ceylan'da varmış.. "what the fuck" diyesim geldi ve dedim o anda.. Birden ani bir ...

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce
Cevap: Forum Hatırası Filminde En Çok Kimi Merak Ediyorsunuz?

ben neden bilmiom ous u merak ediom 🙂

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: kkymn ailesiyle nice yillara

300 milyonada yeni kamera var kezzap. sat seninkini yenile işte -yersen:P-

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: yağmurda kim daha çok ıslanır

🙂 güzelmiş. eline sağlık.

Forumda Arşiv

18 yıl önce
Cevap: Tarkan'ın Albümü sonunda çıktı

sound değişmiş.. eski tadı bekleyenler olarak hayal kırıklığına uğradık ama sanki bi şeyler deniyor tarkan.. benim favorim dilli düdük 🙂 bide bi yavaş şarkı var onu sevdim..

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: 2008'den İstekleriniz

erçine boşuna mutluluk bombası istemedim. Romantik insan kendisi anladığım kadarı ile 🙂 Omegacım sana cs3 ün tüm crack lerini, setup larını, sınırsız rapid account u, saniyede 45.000 mb 🙂 lık net bağl...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: 2008'den İstekleriniz

öncelikle kezzap a kamera..bana bi iş..ous a aşkta huzurhepaya o biçim efekt setlericode a eminemle düet, bide cezayla ha bide sagopa ile..beetle abiye piyasada anlayışdv-art a forumda huzuru sağlama ...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Omega Works Doğum günü:)

pound para birimi değil mi 😛 rakamlar güzel kezzap benide gördün işte, iri kıyım adamım tabi üstadımız omega, yağ dengesi hesabı.. En kıvamımız o.. Mangal partisi gene yalan olacak ama en azından sana...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce

90 üstü kabuldür 🙂 ous, ben, egi, omega.. hepa kaç? sucukların çoğu bizim tarafa lütfen 🙂

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: kkymn ailesiyle nice yillara

bana o kadın bi şey dilemesin 🙂 Herkesin yeni yılı mübarek olsun..

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce

o diilde ben eminem i ilk çıktığında gurbetçi bi kız falan sanıyordum valla. Sucuk partisine bende gelirim 90 küsürlük bünyem ile 🙂

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: ilk film denemem "blue box"

ous un kafası iyi galiba 🙂 Ben toparlayayım; "filmin tamamını izleyemedim. Nedense dogviile izlediğim gün böyle bir acaip şeyler oldu.code karabasan gelmiş olabilirmi? ama değişik bir deneysel olmuş d...

Forumda Arşiv

18 yıl önce
Sayfa 142 / 180