payitaht
Eklenen Forum Cevapları
|
Firewire ile İlgili Capture Hatası arkadaşlar kasetten aktarma yapmaya çalıştığımda şöyle bir hata alıyorum; "no communication with VTR. check connections and set up" Önce kameradan dedim, iki farklı kamera ile denedim capture olayını,... |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
18 yıl önce |
|
Cevap: Sizce 2007'nin En İyi Filmleri Nelerdi? Bende klasikleri, eskileri izlemekten çok fırsat bulamadım ama izlediklerimin içinde "Yumurta" en aklımda kalan film.. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: İnternet'ten Videolar Ne insanlar var şu dünyada boşa nefes tüketen ya : bu insanoğlunu geçen sene izlediğimde ölecektim az kalsın 🙂 ne salak adamlar var memlekette.. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: BEYAZ MELEK ya o değilde bugün gazetede(milliyet in cafe diye bir eki) okudum. Mahsun u arayıp tebrik edenlerin içinde Nuri Bilge Ceylan'da varmış.. "what the fuck" diyesim geldi ve dedim o anda.. Birden ani bir ... |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: Forum Hatırası Filminde En Çok Kimi Merak Ediyorsunuz? ben neden bilmiom ous u merak ediom 🙂 |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: kkymn ailesiyle nice yillara 300 milyonada yeni kamera var kezzap. sat seninkini yenile işte -yersen:P- |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: yağmurda kim daha çok ıslanır 🙂 güzelmiş. eline sağlık. |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: Tarkan'ın Albümü sonunda çıktı sound değişmiş.. eski tadı bekleyenler olarak hayal kırıklığına uğradık ama sanki bi şeyler deniyor tarkan.. benim favorim dilli düdük 🙂 bide bi yavaş şarkı var onu sevdim.. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: 2008'den İstekleriniz erçine boşuna mutluluk bombası istemedim. Romantik insan kendisi anladığım kadarı ile 🙂 Omegacım sana cs3 ün tüm crack lerini, setup larını, sınırsız rapid account u, saniyede 45.000 mb 🙂 lık net bağl... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: 2008'den İstekleriniz öncelikle kezzap a kamera..bana bi iş..ous a aşkta huzurhepaya o biçim efekt setlericode a eminemle düet, bide cezayla ha bide sagopa ile..beetle abiye piyasada anlayışdv-art a forumda huzuru sağlama ... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Omega Works Doğum günü:) pound para birimi değil mi 😛 rakamlar güzel kezzap benide gördün işte, iri kıyım adamım tabi üstadımız omega, yağ dengesi hesabı.. En kıvamımız o.. Mangal partisi gene yalan olacak ama en azından sana... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Omega Works Doğum günü:) 90 üstü kabuldür 🙂 ous, ben, egi, omega.. hepa kaç? sucukların çoğu bizim tarafa lütfen 🙂 |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: kkymn ailesiyle nice yillara bana o kadın bi şey dilemesin 🙂 Herkesin yeni yılı mübarek olsun.. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Omega Works Doğum günü:) o diilde ben eminem i ilk çıktığında gurbetçi bi kız falan sanıyordum valla. Sucuk partisine bende gelirim 90 küsürlük bünyem ile 🙂 |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: ilk film denemem "blue box" ous un kafası iyi galiba 🙂 Ben toparlayayım; "filmin tamamını izleyemedim. Nedense dogviile izlediğim gün böyle bir acaip şeyler oldu.code karabasan gelmiş olabilirmi? ama değişik bir deneysel olmuş d... |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |