payitaht
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Omega Works Doğum günü:) ala geyikler gelsin :)) Ben burdayım, omega doğum günün mübarek olsun. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Oyun - Karelerden Film Bulma Ulan ne adamım, ne üşengeç adamım.. Yönetmeni tahmin ettim hatta filmi bile ama üşendim 🙂 Atın beni camdan aşşa.. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: ŞAN / Glory Ya çok acele yaptık ous, bi önceki mesajımda da yazdım ya ben akşam memlekete gidecektim, yoksa o kafayı patlatırdık komple 🙂 Bi şeye yaramıyor zaten, boş teneke.. Gerçi Kezzap abartı şeyleri sevmiyor... |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: ŞAN / Glory Bende biraz filmin çekim öncesi ve sonrası gelişimlerini anlatayım; Kezzap bana ayaküstü(kuruyemişçinin önünde, elinde bi kaç tane püsküğüt almış olarak) fikri anlattı, bende hemen beğendim. Cuma çeke... |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: ilk film denemem "blue box" Güzel bir buluş wegna, tebrik ederim. Çok beğendim.. Biraz daha kısa tutulabilirdi, "less is more" hesabı.. |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: İnternet'ten Videolar lay la lay la lay la lay la lay la lay la lay la layyy... Kesinlikle sefa kazanmış.. Ama şu 5 videodan çok güzel tespitler yapılabiir, toplum üzerine.. 4. videodaki çocuklar içimi acıttı, niye yaşıyor... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: İnternet'ten Videolar :):) videoları izlemedim henüz ama demirkubuza güzel giydirmiş Umut Sarıkaya 🙂 |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Yağmurda koşan daha çok ıslanır! Eh işte sinemacı bakış açısı, helal kezzap. 🙂 Bende severim yağmurda it gibi ıslanmayı.. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Yağmurda koşan daha çok ıslanır! Bu yararlı bilgiden dolayı ozan kardeşime teşekkür ediyorum. Yağmurda şemsiye taşıyın derim.. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Çirkin Kral'ın filmleri heba oldu Bende code a katılıyorum, tek hükümetten ziyade eskiden beri kim saklıyorsa hepsinin ortak suçudur.. Ha hepsinin canı cehenneme o ayrı mevzu.. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Oyun - Bilgi Yarışması Şerefsizim aklıma gelmişti 🙂 ama ismini aramaya üşendim 🙂 Bu adama bende hastayım. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Super kahraman sinemasi ama yinede herkes ölüyor mordevrim... ezberimi bozsan da bozmasan da... |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Bir kaç gereksiz karalama-Özgür BAKAR güncellemiyorsun abi?? |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: İnternet'ten Videolar Ben çok gerçekçi bulmuyorum bu video yu. Yani o adam için gerçek bunlar ama şimdi dediklerini yapmaya kalkarsak neler olur bilmem.. Adamın yeteneği varmış en baştan beri, yazılım vs. Yoksa evde oturur... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Filmlerdeki 25 SaçmaLık 29-Bütün taksiciler yerleri ezbere bilir, 58 Frenyyklin caddesi didin mi kapısına kadar bırakılır oyuncumuz:) night on earth ü izle Barış, taksici gör 🙂 |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |