Eklenen Forum Cevapları

Cevap: Omega Works Doğum günü:)

ala geyikler gelsin :)) Ben burdayım, omega doğum günün mübarek olsun.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Oyun - Karelerden Film Bulma

Ulan ne adamım, ne üşengeç adamım.. Yönetmeni tahmin ettim hatta filmi bile ama üşendim 🙂 Atın beni camdan aşşa..

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

18 yıl önce
Cevap: ŞAN / Glory

Ya çok acele yaptık ous, bi önceki mesajımda da yazdım ya ben akşam memlekete gidecektim, yoksa o kafayı patlatırdık komple 🙂 Bi şeye yaramıyor zaten, boş teneke.. Gerçi Kezzap abartı şeyleri sevmiyor...

Forumda Arşiv

18 yıl önce
Cevap: ŞAN / Glory

Bende biraz filmin çekim öncesi ve sonrası gelişimlerini anlatayım; Kezzap bana ayaküstü(kuruyemişçinin önünde, elinde bi kaç tane püsküğüt almış olarak) fikri anlattı, bende hemen beğendim. Cuma çeke...

Forumda Arşiv

18 yıl önce
Cevap: ilk film denemem "blue box"

Güzel bir buluş wegna, tebrik ederim. Çok beğendim.. Biraz daha kısa tutulabilirdi, "less is more" hesabı..

Forumda Arşiv

18 yıl önce
Cevap: İnternet'ten Videolar

lay la lay la lay la lay la lay la lay la lay la layyy... Kesinlikle sefa kazanmış.. Ama şu 5 videodan çok güzel tespitler yapılabiir, toplum üzerine.. 4. videodaki çocuklar içimi acıttı, niye yaşıyor...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce

:):) videoları izlemedim henüz ama demirkubuza güzel giydirmiş Umut Sarıkaya 🙂

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Yağmurda koşan daha çok ıslanır!

Eh işte sinemacı bakış açısı, helal kezzap. 🙂 Bende severim yağmurda it gibi ıslanmayı..

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Yağmurda koşan daha çok ıslanır!

Bu yararlı bilgiden dolayı ozan kardeşime teşekkür ediyorum. Yağmurda şemsiye taşıyın derim..

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Çirkin Kral'ın filmleri heba oldu

Bende code a katılıyorum, tek hükümetten ziyade eskiden beri kim saklıyorsa hepsinin ortak suçudur.. Ha hepsinin canı cehenneme o ayrı mevzu..

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Oyun - Bilgi Yarışması

Şerefsizim aklıma gelmişti 🙂 ama ismini aramaya üşendim 🙂 Bu adama bende hastayım.

18 yıl önce
Cevap: Super kahraman sinemasi

ama yinede herkes ölüyor mordevrim... ezberimi bozsan da bozmasan da...

18 yıl önce
Cevap: Bir kaç gereksiz karalama-Özgür BAKAR

güncellemiyorsun abi??

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce

Ben çok gerçekçi bulmuyorum bu video yu. Yani o adam için gerçek bunlar ama şimdi dediklerini yapmaya kalkarsak neler olur bilmem.. Adamın yeteneği varmış en baştan beri, yazılım vs. Yoksa evde oturur...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Filmlerdeki 25 SaçmaLık

29-Bütün taksiciler yerleri ezbere bilir, 58 Frenyyklin caddesi didin mi kapısına kadar bırakılır oyuncumuz:) night on earth ü izle Barış, taksici gör 🙂

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Sayfa 143 / 180