payitaht
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: ONLAR Erçin bence ajitasyonluk bir durum yok senaryoda ama ben bu tip filmleri sevmiyorum. Tarz meselesi olabilir.. Babaannemin lafından yola çıktım demişsin ama ben senaryonun söylemek istediği şeyi alamad... |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
18 yıl önce |
|
Cevap: Semum (bir hasan karacadag klasigi) 'burda garip seyler oluyor' (bu cumleyi gercek hayatta kuran birini gorursem o gun hayatin anlamini bulacagim) hiç güleceğim yoktu valla 🙂 |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: Semum (bir hasan karacadag klasigi) töbe töbe bu ne yav.. Efektleri geçtim de (hani anlamam diyelim pek fazla) film nasıl bir filmdir arkadaş. Bu adamlar hiç mi film izlemiyor? İzliyorlarsa nereleri ile izliyorlar? "Shining" bildin mi H... |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: 35mm adaptor setupları Bana elimden daha küçük kamera olduğu halde sordular, "hangi kanal" diye. Sorar bizim millet seviyorum insanlarımızı.. Dv nin dediklerine katılmakla birlikte yinede Kezzap ve Hepa ya hak vermiyor değ... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Formula 1 yok yahu ne yanlizligi ben burdayim ama ben biraz eski kusak kaliyorum bu konuda,mansell senna prost schumacher gibi efsaneler geliyor aklima formula denince. ve uzulerek soyluyorum ki formula nin cok... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Stop Motion'umsu Bir (çok)Kısa Film Ali'nin bahsettiğin film bu; |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: Oyun - Bilgi Yarışması tarantino 🙂 sallama hakkımı kullandım |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Forum Hatırası Filminde En Çok Kimi Merak Ediyorsunuz? benim olup olmayacağım bile belli değil code 🙂 beni niye merak ettin acep? |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: My Name is Earl vs. Hakkını Helal Et bende dün duymuştum, başlıkta üstüne iyi geldi. Artık alıştık, yapacak bi şey yok. Bide "prison break" başlayacakmış yakında, arkadaş söyledi. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: GÜLÜMSE-güzel bir kısa film Çok sinirlendim filmi izleyince, benim yorumum biraz küfürlü olduğu için kendime saklıyorum. ali.ünal'ın dediklerine katılayım en azından, içimde kalmasın. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Ne Var New York! (tv show) Anladım Fırat.. Zaten aceleye geldiği belli olmuş, inşallah tam olarak kafandaki gibi yaparsın. Şu hırsızlık işi olmasaydı, neyse.. |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: Forum Hatırası Filminde En Çok Kimi Merak Ediyorsunuz? geniş açılı lens lazım olabilir, kadraj babından.. tıkış mıkış sıkıştıracaz artık 🙂 Alan derinliği hak getire zaten.. Alanı parseller omegacım 🙂 |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Ne Var New York! (tv show) Fırat izledim.. Jenerikler falan çok güzel ama programın genel temposunda bir sorun var. Bir yere saplanıp kalıyor, detay eksikliği var gibi. Yani belki diyalogları hakkını vererek irdelemeyişimden ol... |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: Adobe CS 3 kurulum sorunu. abi kurarken browser ları kapatacan.. explorer, mozilla, opera falan fıstık.. hepsini.. |
Forumda Adobe Premiere |
18 yıl önce |
|
Cevap: Firewire ile İlgili Capture Hatası sağolasın omegacım.. bende biraz araştırmıştım konu hakkında, sonra değişik çözümlemelere gitmiştim lakin az önce msn de süheyptosun nickli arkadaşımız "firewire kartına üfle düzelir" dedi. üfledim dü... |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
18 yıl önce |