Eklenen Forum Cevapları

Cevap: arkadaşlar sizce doğru mu yaptım ?

Teşekkür ederim arkadaşlar ve dv hocam. Dünyaya iç güveysinden hallice kıvamı bağlıyım, iğreti duruyorum hep.. Muhabbeti burdan devam ettirmek istemiyorum zira forumun meşgalesi farklı. Özelden ulaştı...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce

Bırakması gerekiyordu Payitaht'ın.Yeni bir heyecan için belki sadece... Çünkü yapamadığını gözlerimle gördüm 🙂 Artık hiçbirşeyin beni heyecanladırmayacağını varsayarsam(ki bu son bi kaç yıldır böyle)...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce

Yeni başlık açarak kirletmek istemedim forumu. Bende okulu bıraktım, İstanbul'a dönüyorum temelli. Herhangi bir hayalim veya temennim yok, sadece okumak istemiyorum. Herhangi bir sosyal güvencemde yok...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Umut Sarıkaya

Bende bakamıyorum fotoya artık 😀 😀 Umut Sarıkaya yı sevdim, incelemeye alayım..

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Yumurta

Dv hocam "bu filmin gorselliginde nbc nin parmagi ve yardimi var" derken nasıl bir yardımdan söz ediyorsunuz? NBC'den esinlenip onun tarzına yaklaşmak gibi bir şey mi yoksa birinci dereceden NBC'nin e...

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce
Cevap: Oyun - Bilgi Yarışması

He valla bunu bende biliyodum 🙂 Ama aklıma gelmedi işte, kafam çok dağınık..

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

18 yıl önce
Cevap: Rapid ve Winrar ;sorunu

Bi program vardı hatalı parçalara rağmen inen kısımları izletiyordu lakin adını bilmiyorum.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: İnternet'ten Videolar

Ya buna ben kaç haftadır gülüyorum. 🙂 Hayatımda izlediğim en komik şey. Çok ötelerde bir şey bu... Günde 3 kere izleyip bütün streslerimden uzaklaşıyorum valla 🙂

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Şeytan Doldurur

Dekanstırakşın heri yi bende severim. Sende o film bana ilham oldu demişin ama iki cümle kuramamışın valla utandım 😛 30 derece ateşle çıktım demişin de 30 derece çokmu yaw? Kafam karıştı..

Forumda Arşiv

18 yıl önce
Cevap: ŞAN / Glory

Evet abi bende orda uzattım mı diye düşünmedim değil lakin Kezzap a sorduğumda iyi oldu dedi(Anında topu yönetmene attım! Tut Kezzap) Ekrana bir kere bakıp tetiği çekecektim ama neden bilmiyorum iki ...

Forumda Arşiv

18 yıl önce
Cevap: Farkedilmek Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı 2.EL KISA FİLM FEST

Olma mı 🙂

Forumda Festival ve Yarışmalar

18 yıl önce
Cevap: ŞAN / Glory

Bilal'i msn'deki fotoğrafında ilk gördüğümde, "seni mutlaka bir filmimde oynatacağım" dedim. Gerçekten tam kafamda yarattığım bir görsel imajı var. Bence oldukça iyi oynadı. Ve kendi anladı ne istediğ...

Forumda Arşiv

18 yıl önce
Cevap: Recep İvedik

Benimde korkum beetle abi ile aynı.. Skeçlerine yarıla yarıla gülüyordum ama sinema işte...

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce
Cevap: Semum (bir hasan karacadag klasigi)

Yalnız konu serbest çağrışa çağrışa nereye geldi 🙂 "Dünyanın en kötü filmi" Bu konuya dikkat çekmek istedim valla..

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce
Cevap: ONLAR

Hah buldum "Sabah ezanı okunuyor" hehe şaka yaptım. Babaanne diyince ne bileyim 😛 Dur biraz düşüneyim..

Forumda Senaryo ve Hikaye

18 yıl önce
Sayfa 140 / 180