payitaht
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Alt Yazı ile RİP ??? he valla bilen biri varsa söylesin sevabına. benimde aklımdaydı bu. |
Forumda Diğer Yazılımlar |
18 yıl önce |
|
Cevap: Yılmaz Güney Kültür ve Sanat Festivali Programı Lümpen dediniz en proleter tarafımla geldim 🙂 Öncelikle gösterime giren filmlerin yönetmenlerini tebrik ediyorum ve kısmetse bende gidip olayı yerinde incelemek istiyorum. Olay anında bantın altından ... |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: Omega Works'den dersler After da marjinal işler 🙂 Yani ufkumuzu açacak şeyler belki.. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Adobe Pro After Efeckt gecisleri Tarkan hocam sanırım en baştan almamız lazım olayı.. Siz derdinizi detaylıca yazın, bizde detaylıca en makul çözümü bulalım. Yoksa böyle her aşamada bir sorun çıkıyor. |
Forumda After Effects |
18 yıl önce |
|
Cevap: Adobe Pro After Efeckt gecisleri Hocam ae de renk için kullandığın -efekt- premier de olmadığı için kullandığın efekti geçiremiyorsun premiere e. Videonu ae de export edip premiere e alıp kullanabilirsin. |
Forumda After Effects |
18 yıl önce |
|
Cevap: Woody Allen Sineması Woody Allen seven insan olarak bir çırpıda okudum.. Ne diyeyim. Eklenecek bir şey gelmiyor aklıma, gelirse eklerim.. Eline sağlık. Gene rep leri kaptın 🙂 |
Forumda Yönetmenler |
18 yıl önce |
|
Cevap: Masaüstünüz Erçin benimkini görmedin henüz 🙂 |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Purple Rose of Cairo, The - [1985] - Woody Allen Üstadın önünde şapka çıkarıyorum ve şşşerrrreefsizim benim aklıma gelmişti diyorum 🙂 Seviyorum seni lan Woody.. |
Forumda Makaleler |
18 yıl önce |
|
Cevap: Umut Sarıkaya :D:D:D Koptum gene burda.. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Umut Sarıkaya bu sonuncu süpermiş 🙂 Adam resmen yamuk bakıyor.. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Masaüstünüz :D:D hanım koş misafirler gelecek bi toplayak şu salonu.. Hepa işin gücün üç kaat 🙂 |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Masaüstünüz coyo-t kaynamış araya 🙂 bravo temiz çocuk 🙂 Misafir gelecek diyemi topladın yoksa hep böyle mi? |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Masaüstünüz Ha egi bide çöp kutunu boşalt 🙂 Hiç sevmem onun dolu olmasını 🙂 |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Masaüstünüz Hah sanada o yakışır tuz ruhu 🙂 siyah.. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Masaüstünüz Hehe güzel başlık. Bende en yakın zamanda koyacam fotoyu.. Egi seninki iyi, düzenli baya. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |