payitaht
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Toplaşıyoruz:) 1)Ömero (Omegavörks) 2)Eglaya 3)Bariçello (hepa) 4) 5) bilo a.ka. payi6) 5 e koydum kendimi. |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: Sizce 2007'nin En İyi Filmleri Nelerdi? Hegel in tavsiyesi üzerine izlediğim Tuya'nın Evliliği ve 4 Ay, 3 Hafta ve 2 Gün eksik bu listede sanki. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Toplaşıyoruz:) Ok, dünyanın en boş adamı olarak gelirim. Sorun yok. |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: Toplaşıyoruz:) İstanbulsa gelirim.. Zaman, mekan ver hepacım.. |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: LOST Ben ilk sezonun 13 bölümünü izleyip bıraktım. Sarmadı beni.. Aynı terane... |
Forumda TV Yapımları |
18 yıl önce |
|
Cevap: İki ekmek bi yoga Filmi, Yılmaz Güney Festivalinde, yönetmeniyle birlikte, büyük perdede ve daha dikkatli, bütün çakralarım açık olarak, tekrardan izleyince hayran kalmadan edemedim. Burdaki yorumları da okumamıştım, a... |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: Export Error! kaç dakikalık çıktı alıyorsun? muhtemelen export %30 a geldiğinde 30 gb lık yer doluyor.. |
Forumda Adobe Premiere |
18 yıl önce |
|
Cevap: B2 - Bağımsız Sinema ve Teknolojileri Dergisi 2. Sayı Bende bitiremedim henüz, çok dolu olmuş dergi. Grafiklerde gayet güzel. Emeği geçenlere teşekkürler.. |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: Acil 16:9 Tamamen onunla alakalı kezzap. Seninki 4:3 çekiyor. Panasonic bizi kandırıyor 🙂 |
Forumda Kurgu |
18 yıl önce |
|
Cevap: İnternet'ten Videolar
|
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Geri Geldik girecek site bulamadım. Feyz buka girdim, ortam yaptım. İlk okul familyamı buldum 🙂 |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: Adobe Premiere Mavi Ekran Sorunu ama ben yokum artık, keh keh :)) Geçmiş olsun kezzap, güle güle kullan. |
Forumda Adobe Premiere |
18 yıl önce |
|
Cevap: Omega Works'den dersler İşte ben o yüzden daha teknik dersler olsun diyorum. Yani ses kurgusunun genel mantığı gibi. Nerden hangi ses nasıl gelebilir. Araba sesi nasıl gelip geçer gibi... Seyirciyi sesle hipnotize etmekten b... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Omega Works'den dersler Ses temizlemekten başka ses düzenlemeside olabilir. Yani filme çevre sesi ekleme, sağdan araba sesi, soldan hede hödö sesi, kuşlar böcekler.. Ve bunların güzel bir harmonisi.. İzleyenin ağzında güzel ... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Alt Yazı ile RİP ??? Özgür istediğin böyle bir şey mi? Ben bunu kastediyorum : ben o siteye giremiyorum? |
Forumda Diğer Yazılımlar |
18 yıl önce |