payitaht
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Azrail Güzelmiş, hoşuma gitti benim. Keşke sonda adam namazı bozduktan sonra okkalı bi küfür etseydi, ironi açısından da iyi olurdu. Tebrikler. |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: Toplaşıyoruz:) Çirkinler diye yüz vermedin sen 🙂 ayak yapma şimdi 🙂 Zaten o sırada mino ile bttftunga yanımızda olsalardı yanaşmazlardı kesin 🙂 |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: ...Bir Sevgililer Günü Hikayesi... "Kaybeden" kelimesini duydum, koştum geldim.Hikaye gerçek mi yoksa hayal ürünü mu yoksa her ikiside mi anlayamadım ama beslendiğin kaynaklar, her ne ise çok hoşuma gidiyor. Kaybeden hikayeleri ise ayr... |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
18 yıl önce |
|
Cevap: adamlar neler yapmış. Helal olsun..Şu yeşil perdenin de türbelerden başka yerlerde nasıl başka işlere yaradığını gördük bir kez daha 😀 Yeşil huzur rengidir zaten. Sinemada da, türbede de aynı işlevi görmesi güzel... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: adamlar neler yapmış. Eglaia nın iyimserliğindeyim. O yapacam dedi, Süheyp te yaparız dedi, ondan 🙂 |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: adamlar neler yapmış. Buluşmada da bahsetmiştiniz. Helal diyorum ben bu insanlara. Bir gün bizde yapacağız bunlardan... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Toplaşıyoruz:) Evet, kısa kısa gözlemlerim: Hepa çok muhterem bir insan, mülayim ve ağırbaşlı. Forumda göründüğü gibi değil, seviyoruz kendisini ailecek. Çok sigara içiyor, ölür yakında, ölmeden tanışın onla. Yoksa ... |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: Toplaşıyoruz:) bu başlık bu gidişle 15 sayfa olur 🙂 fotolar bekleniyor.. |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: Hiçbir Şey(Tanıtım Filmi) Valla bende beğendim erçin. Msn de konuşmamızda anlattiklarindan çok kötü bir şey çıkacak saniyordum. Şaştım kaldim. İlk iş için muazzam... Netliği kontrol altında tutarsan çok iyi bir iş izleyecekmiş... |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: B2' den Kısacılara büyük fırsat! Evet gayet güzel. İhtiyacım olduğunda kapıyı çalacağım. |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: Toplaşıyoruz:) Tramvay durağı 15:30 diyeyim ben. Onaylayanlar parmak bassın. |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: Toplaşıyoruz:) Biz anlamadık tabii espriyi. Neyse Vecihi'nin evi taksimde zaten, ararım ben seni yer belli olunca. "gülen gözler" filmi var. Herkes bilir diye düşünmüştüm. Komik bir karakter kendisi. |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: Toplaşıyoruz:) vecihi uçakla gelme 🙂 İlk ben yapayım dedim espiriyi. |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: Toplaşıyoruz:) Bilal beni de temsil etsin şimdilik. Zaten o cüsseyle, bir iki kişi daha temsil edebilir 🙂 Gelemeyen bi kaç kişiyi daha temsil edebilirim. Evde oturduğum için sen görmeyeli daha da irileştim kezzap 🙂 ... |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: Organize Amcalar Çok beğendim sadoline. Elinize sağlık. Mesajınız yerine ulaşıyor. Tebrikler. |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |