Eklenen Forum Cevapları

Cevap: Panoramik görüntüler nasıl yapılır?

hocam bu bahsettiğiniz şey 3d değil, panoramik fotoğraf.Gösterdiğiniz örnekler flash programı ile rahatça yapılıyor. bu linkte dersi de var.

Forumda Diğer Yazılımlar

18 yıl önce
Cevap: Mika - Lollipop (Animasyon)

well done, go on man... congrulatiloautns(Ayşe Arman tebriği)

Forumda Arşiv

18 yıl önce
Cevap: Tutunamayanlar / Oğuz Atay

Tutunamayanların tetikleyicisi olduğu doğrudur lakin Aylak Adam olmasaydı Oğuz Atay yine yazacaktı o kitabı. Çünkü kendisiydi o, hem Selim, hem Turgut.. Kitabı sevmememin nedenlerinden biri de bu bili...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce

Aylak Adam lafı geçince olaya kafa göz girerim ki ilk pası ben attim 🙂 Girme hakkı gördüm kendimde. C. bir "loser" değil, sadece canı sıkılmış bir şımarık. Ama ben onu öyle seviyorum ve sevmiyorum.. ...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce

Sanırım ben hayata bakışım değiştikten sonra okuduğum için sevmedim. Yeni bir şey görememiştim kendi adıma. Ama okuyacağım herşeye rağmen. Okuyan arkadaşlar etraflıca tartişirlarsa bende feyz almaya ç...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Türban Meselesi

bu türban konusunda geçen gün televizyonda bir musevi genç bir laf etti ki altında kalınmaz.çocuk türbanı desteklemeyeceğini,çünkü kendilerinde dinsel simge olarak kipa olduğunu,kipanın neden kabul ed...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce

Neden bilmiyorum ama bu kitabı 200 küsürüncü sayfasına kadar okuyup bıraktım. O vakte kadar da 3 kere duvara atıp fırlatma isteği gelmişti içime ama kitap arkadaşın olduğu için atamamıştım. Sevememişt...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Sinemamız üzerine bir durum değerlendirmesinden tümevarım

Ben de varım. Daha katılanlar olacaktır eminim. O zaman ufukta ciddi bir toplantı belirse, otursak konuşsak.

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

18 yıl önce
Cevap: Belgesel

Çok sağol!!!! Ünlemine kurban yönetmenim. 🙂 Vasıfsız adamların vasıf kazanma çabası ve bunun sonucunda yaratılan ego kirliliği. Ben daha iyiyim kıyaslamasında, yer yer ölüme kadar giden saçma sapan o...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

18 yıl önce
Cevap: After Effects'teki bpc nedir?

"bit per cell" olabilir mi? 😀 renkler ile alakalı bi şeydi sanırsam. 32 hdr da falan mı kullanılıyordu? 8 bit bizim kullandığımız. bende soru sorarak katkıda bulunayım dedim 🙂

Forumda After Effects

18 yıl önce
Cevap: Toplaşıyoruz:)

güzel buluşma olmuş.. şu an haberim oldu.. daha önce görseydim ben de gelirdim... Fuat abi, belinden dolayı çağırmadım seni. Yoksa arayacaktım.

Forumda Duyurular

18 yıl önce
Cevap: Kurgunun ve seslerin harika dünyasi seni bekliyor.

Şimdilik işim yok gibi gözüküyor. Gelirim lakin mac den anlamam. Sadece gelirim.

Forumda Duyurular

18 yıl önce
Cevap: Flash'ta vidyo sorunu 🙁

Sen flash ile tasarlanmış bir sitenin içine gömeceksen videoyu işler değişir bidıl. Kod falan gerekli. Biraz karışık o işler, eğer olmazsa dürtükle beni. Hallederim..

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Fırat Budacı

Yazıyı bende sevmedim. Bu durumda bir tek bidilcuyis sevmiş oluyor yazıyı 🙂 Fırat Budacı nın yeteneksiz bir adam olduğunu bile düşünmeden edemedim. @kezzapUmut Sarıkaya nın karikatürlerinde aynı yerle...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Toplaşıyoruz:)

İstanbul başlığına yazan biri var, o olabilir 🙂 bttf olm sizin karimzanızdan geçilmiyordu zaten. Kızları cepten çıkarttığımız tavukla şoke edip, tavlardık 🙂 Amma velakin güzel değillerdi. Egi de beğen...

Forumda Duyurular

18 yıl önce
Sayfa 136 / 180