payitaht
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Panoramik görüntüler nasıl yapılır? hocam bu bahsettiğiniz şey 3d değil, panoramik fotoğraf.Gösterdiğiniz örnekler flash programı ile rahatça yapılıyor. bu linkte dersi de var. |
Forumda Diğer Yazılımlar |
18 yıl önce |
|
Cevap: Mika - Lollipop (Animasyon) well done, go on man... congrulatiloautns(Ayşe Arman tebriği) |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: Tutunamayanlar / Oğuz Atay Tutunamayanların tetikleyicisi olduğu doğrudur lakin Aylak Adam olmasaydı Oğuz Atay yine yazacaktı o kitabı. Çünkü kendisiydi o, hem Selim, hem Turgut.. Kitabı sevmememin nedenlerinden biri de bu bili... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Tutunamayanlar / Oğuz Atay Aylak Adam lafı geçince olaya kafa göz girerim ki ilk pası ben attim 🙂 Girme hakkı gördüm kendimde. C. bir "loser" değil, sadece canı sıkılmış bir şımarık. Ama ben onu öyle seviyorum ve sevmiyorum.. ... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Tutunamayanlar / Oğuz Atay Sanırım ben hayata bakışım değiştikten sonra okuduğum için sevmedim. Yeni bir şey görememiştim kendi adıma. Ama okuyacağım herşeye rağmen. Okuyan arkadaşlar etraflıca tartişirlarsa bende feyz almaya ç... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Türban Meselesi bu türban konusunda geçen gün televizyonda bir musevi genç bir laf etti ki altında kalınmaz.çocuk türbanı desteklemeyeceğini,çünkü kendilerinde dinsel simge olarak kipa olduğunu,kipanın neden kabul ed... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Tutunamayanlar / Oğuz Atay Neden bilmiyorum ama bu kitabı 200 küsürüncü sayfasına kadar okuyup bıraktım. O vakte kadar da 3 kere duvara atıp fırlatma isteği gelmişti içime ama kitap arkadaşın olduğu için atamamıştım. Sevememişt... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Sinemamız üzerine bir durum değerlendirmesinden tümevarım Ben de varım. Daha katılanlar olacaktır eminim. O zaman ufukta ciddi bir toplantı belirse, otursak konuşsak. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Belgesel Çok sağol!!!! Ünlemine kurban yönetmenim. 🙂 Vasıfsız adamların vasıf kazanma çabası ve bunun sonucunda yaratılan ego kirliliği. Ben daha iyiyim kıyaslamasında, yer yer ölüme kadar giden saçma sapan o... |
18 yıl önce | |
|
Cevap: After Effects'teki bpc nedir? "bit per cell" olabilir mi? 😀 renkler ile alakalı bi şeydi sanırsam. 32 hdr da falan mı kullanılıyordu? 8 bit bizim kullandığımız. bende soru sorarak katkıda bulunayım dedim 🙂 |
Forumda After Effects |
18 yıl önce |
|
Cevap: Toplaşıyoruz:) güzel buluşma olmuş.. şu an haberim oldu.. daha önce görseydim ben de gelirdim... Fuat abi, belinden dolayı çağırmadım seni. Yoksa arayacaktım. |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: Kurgunun ve seslerin harika dünyasi seni bekliyor. Şimdilik işim yok gibi gözüküyor. Gelirim lakin mac den anlamam. Sadece gelirim. |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: Flash'ta vidyo sorunu 🙁 Sen flash ile tasarlanmış bir sitenin içine gömeceksen videoyu işler değişir bidıl. Kod falan gerekli. Biraz karışık o işler, eğer olmazsa dürtükle beni. Hallederim.. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Fırat Budacı Yazıyı bende sevmedim. Bu durumda bir tek bidilcuyis sevmiş oluyor yazıyı 🙂 Fırat Budacı nın yeteneksiz bir adam olduğunu bile düşünmeden edemedim. @kezzapUmut Sarıkaya nın karikatürlerinde aynı yerle... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Toplaşıyoruz:) İstanbul başlığına yazan biri var, o olabilir 🙂 bttf olm sizin karimzanızdan geçilmiyordu zaten. Kızları cepten çıkarttığımız tavukla şoke edip, tavlardık 🙂 Amma velakin güzel değillerdi. Egi de beğen... |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |