payitaht
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Üç İpucundan Film Bulma Oyunu Yok değil. Bu film de bir üstadın filmi. Yeni öldü. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Üç İpucundan Film Bulma Oyunu Unutmuşum pardon. Kardeşler kız kardeş.Bir çocuk.Bolca seks göndermesi.İletişimsizlik. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Evcilik - stop motion Evet mordevrim dediğin doğru lakin kendi adıma konuşursam ben bunu stop motion dan ziyade kendine özgü bir tarz olarak değerlendirdim. Arkadaşın diğer filminde de bu kendine özgülüğü görebilirsin. Yan... |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: Kola'y ( Deneme ) Turkishstyle çok yorum gelmemesinin sebebi zannımca stop motion işinden pek anlıyor olmamamızdır. Yani bitmiş bir film olsa belki, ancak yorum yapabiliriz. Deneme olunca pek bir şey söyleyemiyoruz. Be... |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: video ya nasıl perspektif verebiliriz Perspektif derken? Nasil bir şey tam anlamadım. Açıkalrsanız yardımcı olabiliriz. Not: Hepa ya katılıyorum. |
Forumda Adobe Premiere |
18 yıl önce |
|
Cevap: Evcilik - stop motion Stop motion gibi zor bir alanda ürün vermek gerçekten cesaret ister. Çok eğlendim izlerken. Sanırım ülkeden yeni bir yetenek çıkıyor. Diğer film de çok başarılıydı, bu da öyle. Tebrik ederim. |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: Benim de Söyleyeceklerim Var Julia Hodkinsondan hoşlanıyorum. onu silmeyin. valla hiç güleceğim yoktu mordevrim, helal 😀 😀 |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Üç İpucundan Film Bulma Oyunu Otel-İki Kardeş-Sıcak |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Üç İpucundan Film Bulma Oyunu Barton Fink Biliyordumda bekledim biri bilir diye 🙂 |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Üç İpucundan Film Bulma Oyunu Taxi driver doğru cevap. Ama gönül yarası da uydu valla. Ama Şener Şen o kadar da yalnız değil, en azından bi kaç kişi var yanında. Oysa ki Travis Bickle öyle mi 🙂 Yazıktır ona. Top tekrar Ali de, üzg... |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Üç İpucundan Film Bulma Oyunu Taksi, şehir, yalnızlık. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Üç İpucundan Film Bulma Oyunu Karpuz Kapuğundan Gemiler Yapmak |
18 yıl önce | |
|
Cevap: YETER ARTIK SAMANYOLU TV Eğitime olan inancımı yitirdiğimi ve kimin nereye nasıl girdiğini çok önemsemediğimi tahmin edebiliyorsundur Barış. Bu yüzden türban ile ilgili şeyler söylemek niyetinde değilim. Söylemek istediğim şe... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: "Unsupported format or damaged file" hatası Converter programları ile premiere e uygun bir formata çevirip kullanabilirsiniz. Bir çok program var. Program paylaşımı forumda yasak olduğu için link veremiyoruz. |
Forumda Adobe Premiere |
18 yıl önce |
|
Cevap: Haber Ajansı (FFHA) Hehe Umut iyi ya 🙂 Benimde aklımda bi şeyler var, Nuri ye selam çakacam bi filmimle sanırım. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |