payitaht
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: cs3 import sorunu Set up ı Adobe un sitesinden indirdim. Kurdum. Hata oluşunca formatladım yine olmadı. Ben başka bir set up deneyeyim. Olmazsa artık çöpe atalım 🙂 |
Forumda After Effects |
18 yıl önce |
|
Cevap: Bizik...! Çok güzel gözüküyor valla. Eline sağlık. Bekliyoruz kezzap. |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: cs3 import sorunu Direk programı kapatıyor.Hata oluştu vs. kapatılacak, hata raporu göndereyim mi diyor. Adobe forumlarına baktım. Update var onu indirdim kurdum yine olmadı. |
Forumda After Effects |
18 yıl önce |
|
cs3 import sorunu Arkadaşlar cs3 ü kurdum lakin içine herhangi bir dosya import etmeye çalışıtığımda hata veriyor. Kurdum kaldırdım olmadı. Formatladım gene olmadı. Sorun nedir sizce? |
Forumda After Effects |
18 yıl önce |
|
Cevap: Harfada'm Valla ali.ünal ın dediklerine katılıyorum. Ne menem şey çözemedim billah. Bir de net üzerinden okuyamıyor muyuz? |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Üç İpucundan Film Bulma Oyunu Rumble Fish? |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Üç İpucundan Film Bulma Oyunu Sahil yoktu benim de hatırladığım kadarı ile. Bursa da çekilmişti yanılmıyorsam. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Üç İpucundan Film Bulma Oyunu bekle hele 🙂benim kafamda bi şey canlanmadı valla. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Üç İpucundan Film Bulma Oyunu Sanırım bulunamayacak 🙂 Prk beceremiyorum böyle oyunları. The Silence dı film. Bergman ın. Soru hakkını selcukkuru ya teslim ediiyorum. Sor bakalım Selçuk. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Haber Ajansı (FFHA) Bende valla. Kalbim çarptı şerefsizim. Volkan nasil tuttu 🙂 Şaştım kaldım. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Bizik...! Hayırlı olsun kezzap. Çıkış parçan olsun senin 🙂 |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: En Son İzlediğiniz Film Little Miss Sunshine8/10 Chunking Express9.5/10 (Yarım puanı benim yapacağım şeyi yaptığı için kırdım :P) Videodrome9/10 Daha çok film izledim ama artık hatırlayamıyorum, bunlar aklımda kalanlar. |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: En Sevmediğiniz Yönetmenler Zeki Demirkubuz 🙂 hehe yok yok şaka. Lars von Trier den bende ziyadesiyle hazzetmem. Bide Mesut Uçakan var. Geçen Anne ya da Leyla yı izledim. Tamam dedim. Birde Çağan Irmak tan hazzetmiyorum. |
Forumda Yönetmenler |
18 yıl önce |
|
Cevap: Mikrofondan Anlayan arkdaslar Adobe audition programı kullanılarak yapılabiliyor. Burda dersi de var. |
Forumda Ses ve Kayıt |
18 yıl önce |
|
Cevap: "Sahibinden Az Kullanılmış İkinci El Kısa Film" Kendini denemek adına güzel bir çalışma olmuş. Festivalde bende bulunmak istiyordum ama aksilikler oldu. Festival verimli geçmişe benziyor 🙂Elinize sağlık. |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |