payitaht
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Forum üyeleri ve "blog" sayfaları bu bloglarımıza birbirimizi ekleyelim ki takip etmek kolay olsun nasıl ekleniyor? Ben zaten burda olanları önceden takip ediyordum ama ekleme varsa iyi olur. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Sinan Çetin - Mutlu Ol! Bu Bir Emirdir Beynimde çok değişik çağrışımlar yaptı film ama şimdi yazamam onları, biraz daha yumuşatınca inşallah yazabilirim. Bu adamlar film izlemiyorlar mı hiç? Çok şaşırıyorum.. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: DEL! Çok hızlı gelişen bi proje oldu, bende içinde yer aldım. Süheyp le herkesin tanışması lazım, sinema yapmaya bu kadar istekli ikinci bir insan görmedim. Benim bile şevkimi getiriyor, billahi. Film ile ... |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: Çanakkale'de Yaşam ve Ölüm Ben niyeyse çok sevdim. Sanki kameranın arkasında merhametli bir insan varmışta insanlara "Burdayım, beni görüyormusunuz? Seviyorum hepinizi" diyormuş gibime geldi. Bu duygularımda müziğinde etkisi ta... |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: Oyun - Bilgi Yarışması martinim socorsesem diyince refleks olarak dedim 🙂 soruyu bilmiyorum valla. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Oyun - Bilgi Yarışması taxi driver 😀 |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Üç İpucundan Film Bulma Oyunu yok o benim hödüklüğüm erçin 🙂Filmi geçen izledim ama aklımda kalmamış demekki mordevrim söyleyince hatırladım, sağolsun. Kezzap shi gan değil mi olum:) Bende ısrar ediyom valla 🙂 |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Üç İpucundan Film Bulma Oyunu nerden çıktı be erçin? ben hiç bağdaştıramadım valla 🙂 |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Üç İpucundan Film Bulma Oyunu peh çok kolay oldu heralde 🙂 doğrudur kezzap. Nuri Bilge nin çok sevdiğim filmi. Nedense Uzak la bu ikisini birbirinden ayırt edemem. İkisinin de kendince güzellikleri var. Mayıs Sıkıntısında ki baba... |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Üç İpucundan Film Bulma Oyunu Ya çok özür dilerim, hep unutuyorum, kafa gel git oldu iyice. Köy, baba, film çekme uğraşı |
18 yıl önce | |
|
Cevap: 15 Mart 2008 Forum Buluşması Hepa süpersin 🙂 Bende gözümle görmesem inanmazdım ama gördüm var öyle bir adam. Çay bile içtik beraber 🙂 Benimde Cuma gecesi şehir dışına çıkma ihtimalim olabilir ama gelmeye çalışacağım. Burdan kezza... |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: CADDE - Trailer Code a katılıyorum, görüntüler benide tatmin etmedi. İnşallah güzel bir iş çıkar ortaya. Sondaki adamların kameraya saldırması çok hoş olmuş. Acayip sevdim. |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: Benim de Söyleyeceklerim Var Lan hayat fm ye dönmüş haberimiz yok. Ben alayım elemanı bari, evde yanımda durur, otururuz öyle 🙂 |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: cs3 import sorunu Anladım.Avid yüklü değil ama sanırım yine de codec sorunu. Sorunu şimdilik ae7 yi yamalarla cs3 e yükselterek çözdüm.Teşekkürler. |
Forumda After Effects |
18 yıl önce |
|
Cevap: 15 Mart 2008 Forum Buluşması 1- KEzzAP (Cuma-Cumartesi) 2- Hegel (Cuma) 3- Hepa (Cumaertesi)4- Payi (Cuma-Cumartesi) |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |