Eklenen Forum Cevapları

Cevap: Forum üyeleri ve "blog" sayfaları

bu bloglarımıza birbirimizi ekleyelim ki takip etmek kolay olsun nasıl ekleniyor? Ben zaten burda olanları önceden takip ediyordum ama ekleme varsa iyi olur.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Sinan Çetin - Mutlu Ol! Bu Bir Emirdir

Beynimde çok değişik çağrışımlar yaptı film ama şimdi yazamam onları, biraz daha yumuşatınca inşallah yazabilirim. Bu adamlar film izlemiyorlar mı hiç? Çok şaşırıyorum..

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

18 yıl önce
Cevap: DEL!

Çok hızlı gelişen bi proje oldu, bende içinde yer aldım. Süheyp le herkesin tanışması lazım, sinema yapmaya bu kadar istekli ikinci bir insan görmedim. Benim bile şevkimi getiriyor, billahi. Film ile ...

Forumda Arşiv

18 yıl önce
Cevap: Çanakkale'de Yaşam ve Ölüm

Ben niyeyse çok sevdim. Sanki kameranın arkasında merhametli bir insan varmışta insanlara "Burdayım, beni görüyormusunuz? Seviyorum hepinizi" diyormuş gibime geldi. Bu duygularımda müziğinde etkisi ta...

Forumda Arşiv

18 yıl önce
Cevap: Oyun - Bilgi Yarışması

martinim socorsesem diyince refleks olarak dedim 🙂 soruyu bilmiyorum valla.

18 yıl önce
Cevap: Oyun - Bilgi Yarışması

taxi driver 😀

18 yıl önce
Cevap: Üç İpucundan Film Bulma Oyunu

yok o benim hödüklüğüm erçin 🙂Filmi geçen izledim ama aklımda kalmamış demekki mordevrim söyleyince hatırladım, sağolsun. Kezzap shi gan değil mi olum:) Bende ısrar ediyom valla 🙂

18 yıl önce

nerden çıktı be erçin? ben hiç bağdaştıramadım valla 🙂

18 yıl önce

peh çok kolay oldu heralde 🙂 doğrudur kezzap. Nuri Bilge nin çok sevdiğim filmi. Nedense Uzak la bu ikisini birbirinden ayırt edemem. İkisinin de kendince güzellikleri var. Mayıs Sıkıntısında ki baba...

18 yıl önce

Ya çok özür dilerim, hep unutuyorum, kafa gel git oldu iyice. Köy, baba, film çekme uğraşı

18 yıl önce
Cevap: 15 Mart 2008 Forum Buluşması

Hepa süpersin 🙂 Bende gözümle görmesem inanmazdım ama gördüm var öyle bir adam. Çay bile içtik beraber 🙂 Benimde Cuma gecesi şehir dışına çıkma ihtimalim olabilir ama gelmeye çalışacağım. Burdan kezza...

Forumda Duyurular

18 yıl önce
Cevap: CADDE - Trailer

Code a katılıyorum, görüntüler benide tatmin etmedi. İnşallah güzel bir iş çıkar ortaya. Sondaki adamların kameraya saldırması çok hoş olmuş. Acayip sevdim.

Forumda Arşiv

18 yıl önce
Cevap: Benim de Söyleyeceklerim Var

Lan hayat fm ye dönmüş haberimiz yok. Ben alayım elemanı bari, evde yanımda durur, otururuz öyle 🙂

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: cs3 import sorunu

Anladım.Avid yüklü değil ama sanırım yine de codec sorunu. Sorunu şimdilik ae7 yi yamalarla cs3 e yükselterek çözdüm.Teşekkürler.

Forumda After Effects

18 yıl önce
Cevap: 15 Mart 2008 Forum Buluşması

1- KEzzAP (Cuma-Cumartesi) 2- Hegel (Cuma) 3- Hepa (Cumaertesi)4- Payi (Cuma-Cumartesi)

Forumda Duyurular

18 yıl önce
Sayfa 133 / 180