payitaht
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: mpg formatlı videoları premiere'e atınca görüntü var ses yok Aklıma gelen şey videoların sesini adobe audition ile wav formatında kaydedip ardından videolardan ayrı olarak premiere e aktarmak. |
Forumda Adobe Premiere |
18 yıl önce |
|
Cevap: İlginç -GodfatheR- posteri overlay bu kalıbımı basarım. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Dinlediğiniz Müzikler Sago nun yaptığı şey rap değil ama her ne yapıyorsa güzel yapıyor. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Intenette Toplanan Ders Videolarinda Anlasilmayan Noktalar ZaxWerks isimli plug inde mevcut o dediğin efekt. Onu yükleyerek kullanabilirsin. |
Forumda After Effects |
18 yıl önce |
|
Cevap: Genelde tüm kısa filmlerde........görürüm (boşluğu doldurun) Raks eden akslar... Bir sağa bir sola, kıvır babam kıvır 🙂 |
18 yıl önce | |
|
Cevap: İstiklal ya da Ölüm Geçen hafta Kıssadan Hisse'de az da olsa konuşma fırsatı bulduk erginlee72 ile. Cesetlerden altın diş çalan adamlardan bahsettik, hegel ve erginlee72 beraber yazmışlar. Dönüp oraya yazdığım yoruma ba... |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
18 yıl önce |
|
Cevap: Başka Denizler Okurken ve aynı zamanda hikayeyi kafamda canladnırmaya çalışırken çok zorlandım mordevrim, metaforlar, metaforlar... Erçin'in de dediği gibi film değişik bir usluba sahip, çekecek olan kişi için gerçe... |
18 yıl önce |
|
Cevap: Kızakçı (Öykü) "Yaptığı hatanın sonucunda batağın daha çok içine batan bir amatör" kesinlikle daha güzel olur ama aynı oranda da işin zorlaşacak.. Kar seviyorsan Y. Güney'in "Yol"una bak derim. |
18 yıl önce |
|
Cevap: 15 Mart 2008 Forum Buluşması Ben direk festival mekanına geçeceğim. Saat 2 de görüşmek üzere. |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: Oyun - Karelerden Film Bulma Ben anlamıyorum Tarkovski sinemasından ama izliyorum, bakıyorum öyle, güzel geliyor gözüme. Ha bi ortama girdimmide Tarkovski'den girip Tarantino'dan çıkarım öyle de iblisim. Ah ben yokmuyum ben.. Sta... |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Benim de Söyleyeceklerim Var İyiymiş sizin muhabbet :), Sürreal tınılar aldım ordan 🙂 |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Forum üyeleri ve "blog" sayfaları evet egi, çelişki böyle bir şey işte. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Espirili bilmeceler dizisi :):) |
18 yıl önce | |
|
Cevap: G-Archiver, Gmail kullanıcı şifrelerini çalıyor Katılıyorum egi. Sağolasın hepa. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: 15 Mart 2008 Forum Buluşması Tamamdır arkadaşlar, ben de geliyorum, sorun yok. Taksim de saat kaçta? |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |