payitaht
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: After Effects CS4 - Çok yakında... Evet yeni ne gibi özellikler var omega?mesela cs3'te text lere "enable 3d" ozellıği gelmişti, tadından yenmiyor. Bunda ne gibi şeyler var? Real time preview bana çok inandırıcı gelmedi 🙂 |
Forumda After Effects |
18 yıl önce |
|
Cevap: korku filmi için senaryo.. Hop yakaladım.. Teyzerle ilgili korku filmi ilk etapta bana da garip geldi ama onların o kendi dünyalarından daha korkunç bir dünya ne gördüm, ne de duydum. Hayatları hep başkalarının hayatlarından, z... |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
18 yıl önce |
|
Cevap: Yeni bir kısa film - BAZEN Filmi ilk izlediğim vakit daha çok teknik olarak bakmıştım olaya. O yüzden pek anlayamamışım. Şimdi izlediğimde tüylerim diken diken oldu ve şu cümle aklıma geldi: "Kimsesiz kimleriz biz?" |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: B2 - Bağımsız Sinema ve Teknolojileri Dergisi 2. Sayı Hepa gene coşturmuşun grafikleri. Çok hoşuma gitti derginin görseli. En kısa zamanda okuyacağım dergiyi, yine çok dolu görünüyor. Elinize sağlık. |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: Benim de Söyleyeceklerim Var Bence Türk sinemasının yükselmesini istemeyen dış güçlerin oyunu bu. Bir İsrail parmağı sezinliyorum. Biraz Amerika gıdığı, biraz da İngiltere burnu bu işin içinde 🙂 |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Adobe Premiere CS3 Audio Sorunu doğrudur. wav güzeldir. |
Forumda Adobe Premiere |
18 yıl önce |
|
Cevap: Kaç Para Kaç kaç para kaçı izlediğimde bende çok sevmiştim ve hemen Reha Erdim arşivini edinip sinemasını incelemiştim. Beetle in da dediği gibi böyle adamlar lazım, gerekli, elzem... |
18 yıl önce | |
|
Cevap: "MonoDiyaloglar" - kısa film Önce fragmanı izlemiştim, ağır bir konu olduğunu düşünerek indirdikten sonra kafam sakinken izledim, o yüzden geç yazıyorum. Öncelikle konuyu işleyişinizi pek sevmediğimi belirteyim. Sürekli aynı diya... |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: İnternet'ten Videolar arkadaşlar kült olacak yeni bir şey buldum 🙂 Hemen upload ettim 🙂 Nereye gidiyoruz.. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: ilk montaj denemem 😀 Bu ne ya :):) Kardeşin görmesin bunu. |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: İnternet'ten Videolar (zeki demirkubuz - bekleme odası) güler misin, ağlar mısın? çok severim bu sahneyi 🙂Film kötü ama bu sahne bombadır, açar açar bakarım 🙂 |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: mpg formatlı videoları premiere'e atınca görüntü var ses yok Benim dediğim yol olmuyor mu?Böylece görüntüyü convertleyip kalite kaybını da önlemiş oluruz. |
Forumda Adobe Premiere |
18 yıl önce |
|
Cevap: Oyun - Bilgi Yarışması Benim kafamda bir soru yok. Sormak isteyen sorabilir. Hakkımı sıradakine devrediyorum. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Oyun - Bilgi Yarışması haha süper soru valla. Dün geceden beri düşünüyorum. Helal clockwork. edit: buldum buldum 🙂 The man who wasn't there. (Coen biraderler-2001) There will be blood. Blood simple. (Coen biraderler-1984) |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Multimedia cd program önerileriniz ? Flash ile gayet güzel şeyler yapılıyor. Yani ben yapacak olsam Flash ile yapardım. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |