Eklenen Forum Cevapları

Cevap: After Effects CS4 - Çok yakında...

Evet yeni ne gibi özellikler var omega?mesela cs3'te text lere "enable 3d" ozellıği gelmişti, tadından yenmiyor. Bunda ne gibi şeyler var? Real time preview bana çok inandırıcı gelmedi 🙂

Forumda After Effects

18 yıl önce
Cevap: korku filmi için senaryo..

Hop yakaladım.. Teyzerle ilgili korku filmi ilk etapta bana da garip geldi ama onların o kendi dünyalarından daha korkunç bir dünya ne gördüm, ne de duydum. Hayatları hep başkalarının hayatlarından, z...

Forumda Senaryo ve Hikaye

18 yıl önce
Cevap: Yeni bir kısa film - BAZEN

Filmi ilk izlediğim vakit daha çok teknik olarak bakmıştım olaya. O yüzden pek anlayamamışım. Şimdi izlediğimde tüylerim diken diken oldu ve şu cümle aklıma geldi: "Kimsesiz kimleriz biz?"

Forumda Arşiv

18 yıl önce
Cevap: B2 - Bağımsız Sinema ve Teknolojileri Dergisi 2. Sayı

Hepa gene coşturmuşun grafikleri. Çok hoşuma gitti derginin görseli. En kısa zamanda okuyacağım dergiyi, yine çok dolu görünüyor. Elinize sağlık.

Forumda Duyurular

18 yıl önce
Cevap: Benim de Söyleyeceklerim Var

Bence Türk sinemasının yükselmesini istemeyen dış güçlerin oyunu bu. Bir İsrail parmağı sezinliyorum. Biraz Amerika gıdığı, biraz da İngiltere burnu bu işin içinde 🙂

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Adobe Premiere CS3 Audio Sorunu

doğrudur. wav güzeldir.

Forumda Adobe Premiere

18 yıl önce
Cevap: Kaç Para Kaç

kaç para kaçı izlediğimde bende çok sevmiştim ve hemen Reha Erdim arşivini edinip sinemasını incelemiştim. Beetle in da dediği gibi böyle adamlar lazım, gerekli, elzem...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

18 yıl önce
Cevap: "MonoDiyaloglar" - kısa film

Önce fragmanı izlemiştim, ağır bir konu olduğunu düşünerek indirdikten sonra kafam sakinken izledim, o yüzden geç yazıyorum. Öncelikle konuyu işleyişinizi pek sevmediğimi belirteyim. Sürekli aynı diya...

Forumda Arşiv

18 yıl önce
Cevap: İnternet'ten Videolar

arkadaşlar kült olacak yeni bir şey buldum 🙂 Hemen upload ettim 🙂 Nereye gidiyoruz..

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: ilk montaj denemem 😀

Bu ne ya :):) Kardeşin görmesin bunu.

Forumda Arşiv

18 yıl önce
Cevap: İnternet'ten Videolar

(zeki demirkubuz - bekleme odası) güler misin, ağlar mısın? çok severim bu sahneyi 🙂Film kötü ama bu sahne bombadır, açar açar bakarım 🙂

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: mpg formatlı videoları premiere'e atınca görüntü var ses yok

Benim dediğim yol olmuyor mu?Böylece görüntüyü convertleyip kalite kaybını da önlemiş oluruz.

Forumda Adobe Premiere

18 yıl önce
Cevap: Oyun - Bilgi Yarışması

Benim kafamda bir soru yok. Sormak isteyen sorabilir. Hakkımı sıradakine devrediyorum.

18 yıl önce
Cevap: Oyun - Bilgi Yarışması

haha süper soru valla. Dün geceden beri düşünüyorum. Helal clockwork. edit: buldum buldum 🙂 The man who wasn't there. (Coen biraderler-2001) There will be blood. Blood simple. (Coen biraderler-1984)

18 yıl önce
Cevap: Multimedia cd program önerileriniz ?

Flash ile gayet güzel şeyler yapılıyor. Yani ben yapacak olsam Flash ile yapardım.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Sayfa 131 / 180