payitaht
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Sinemada izlediğiniz ilk film Jurassic Park tan çok etkilendiğimi hatırlıyorum ama sinema da izlediğim ilk film gibi film Eşkiya'dır.. Yıl sanırım 1996 idi. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Beğendiğiniz Film Müzikleri Stalker daki müzik. Kader'de de kullandı Zeki Demirkubuz. Çok garip bir tınısı var müziğin.. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: After Effects'te abukluk ?!¿ çıkışı ctrl+M ile al. |
Forumda After Effects |
18 yıl önce |
|
Cevap: Reklam Tekniği Hakkında After da da Stroke isimli efekt ile olur ancak direk bebeğin üstüne veremezsin.. Hepanın dediği gibi kare kare maskelemen lazım. Yada green box vs.. Hiç elleşme derim 🙂 |
Forumda Diğer Yazılımlar |
18 yıl önce |
|
Cevap: acil vtr bağlantısı hocam 1000 çeşit VTR var. VTR nin çıkışları bu konuda önem arz ediyor Omega hocamında dediği gibi.. |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
18 yıl önce |
|
Cevap: Çekim Bulusması hangi kanal abi? |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: Ne yapmalı ne etmeli bi oyunbazlık bi şeytanlık BULUŞMASI ! Bende işten fırsat bulabilirsem iştirak etmekten memnuniyet duyarım..Tarih belirleyelim lütfen.. |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: Görüntü Aktarma Sorunu Sağına soluna bak, yok mu? Küçük bir giriş. |
Forumda Adobe Premiere |
18 yıl önce |
|
Cevap: MUHSİN BEY Ali Nazik in intihar sahnesinde, çatıda Muhsin Bey şöyle söyler: Korkma düşmeyeceksin. Şimdi ben geriye doğru gideceğim ve sen ileri doğru gideceksin.. Bu diyalogdan sonra filmde Muhsin Bey hep gerile... |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Son Okuduğunuz Kitaplar Orhan Pamuk-Yeni Hayat Bırakmadan, sonuna kadar, severek okuduğum en son kitap... Hegel tavsiye etmişti, bir yerlerde bulup okudum. Dili çok ilgimi çekti, ne anlattığı ile değil de daha çok nasıl anla... |
Forumda Kitaplar |
18 yıl önce |
|
Cevap: safe margins çerçeveleri peki payitaht kardes, televizyona hangi formatta teslim edersek küfür yemeyiz.:-) kanalın yayın formatı neyse ona göre bir şeyler yollanmalı. Türkiyede genelde reklamlar sp, normal yayınlar dijital ka... |
Forumda Adobe Premiere |
18 yıl önce |
|
Cevap: safe margins çerçeveleri Şöyleki ben mpg çıktıyı bir kanala veriyorum yayınlanması için , yayında görüntünün tam olmasıyla benim bir alakam yok o zaman heralde - yani ben tüm görüntüyü doldurarak yapsam montajı , reji isterse... |
Forumda Adobe Premiere |
18 yıl önce |
|
Cevap: Üç Maymun Bugün 'gece gündüz' programında Cannes'dan konuşuyordu NBC, ''Işıkla çok uğraşırdık ama dijital çektiğimiz için hiç o kadar uğraşmadık. Post Production'da hallettik hepsini'' diyordu. Yani O da bir ne... |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: İzmir'de 18-20 yaş arası bayan oyuncu Hepanında dediği gibi şımarık kız oyuncu arıyorum. Normal bir oyuncu bulup şımarık kız olarak oynatsan daha kolay olur gibime geldi, nacizane.. |
Forumda Ekip Arayışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: After Effect Çalışma Sorunu Nasıl çözdüğünü de yazarsan faydalanılabilir bu başlık altından. |
Forumda After Effects |
18 yıl önce |