Eklenen Forum Cevapları

Cevap: Sinemada izlediğiniz ilk film

Jurassic Park tan çok etkilendiğimi hatırlıyorum ama sinema da izlediğim ilk film gibi film Eşkiya'dır.. Yıl sanırım 1996 idi.

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

18 yıl önce
Cevap: Beğendiğiniz Film Müzikleri

Stalker daki müzik. Kader'de de kullandı Zeki Demirkubuz. Çok garip bir tınısı var müziğin..

18 yıl önce
Cevap: After Effects'te abukluk ?!¿

çıkışı ctrl+M ile al.

Forumda After Effects

18 yıl önce
Cevap: Reklam Tekniği Hakkında

After da da Stroke isimli efekt ile olur ancak direk bebeğin üstüne veremezsin.. Hepanın dediği gibi kare kare maskelemen lazım. Yada green box vs.. Hiç elleşme derim 🙂

Forumda Diğer Yazılımlar

18 yıl önce
Cevap: acil vtr bağlantısı

hocam 1000 çeşit VTR var. VTR nin çıkışları bu konuda önem arz ediyor Omega hocamında dediği gibi..

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

18 yıl önce
Cevap: Çekim Bulusması

hangi kanal abi?

Forumda Duyurular

18 yıl önce
Cevap: Ne yapmalı ne etmeli bi oyunbazlık bi şeytanlık BULUŞMASI !

Bende işten fırsat bulabilirsem iştirak etmekten memnuniyet duyarım..Tarih belirleyelim lütfen..

Forumda Duyurular

18 yıl önce
Cevap: Görüntü Aktarma Sorunu

Sağına soluna bak, yok mu? Küçük bir giriş.

Forumda Adobe Premiere

18 yıl önce
Cevap: MUHSİN BEY

Ali Nazik in intihar sahnesinde, çatıda Muhsin Bey şöyle söyler: Korkma düşmeyeceksin. Şimdi ben geriye doğru gideceğim ve sen ileri doğru gideceksin.. Bu diyalogdan sonra filmde Muhsin Bey hep gerile...

18 yıl önce
Cevap: Son Okuduğunuz Kitaplar

Orhan Pamuk-Yeni Hayat Bırakmadan, sonuna kadar, severek okuduğum en son kitap... Hegel tavsiye etmişti, bir yerlerde bulup okudum. Dili çok ilgimi çekti, ne anlattığı ile değil de daha çok nasıl anla...

Forumda Kitaplar

18 yıl önce
Cevap: safe margins çerçeveleri

peki payitaht kardes, televizyona hangi formatta teslim edersek küfür yemeyiz.:-) kanalın yayın formatı neyse ona göre bir şeyler yollanmalı. Türkiyede genelde reklamlar sp, normal yayınlar dijital ka...

Forumda Adobe Premiere

18 yıl önce
Cevap: safe margins çerçeveleri

Şöyleki ben mpg çıktıyı bir kanala veriyorum yayınlanması için , yayında görüntünün tam olmasıyla benim bir alakam yok o zaman heralde - yani ben tüm görüntüyü doldurarak yapsam montajı , reji isterse...

Forumda Adobe Premiere

18 yıl önce
Cevap: Üç Maymun

Bugün 'gece gündüz' programında Cannes'dan konuşuyordu NBC, ''Işıkla çok uğraşırdık ama dijital çektiğimiz için hiç o kadar uğraşmadık. Post Production'da hallettik hepsini'' diyordu. Yani O da bir ne...

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce
Cevap: İzmir'de 18-20 yaş arası bayan oyuncu

Hepanında dediği gibi şımarık kız oyuncu arıyorum. Normal bir oyuncu bulup şımarık kız olarak oynatsan daha kolay olur gibime geldi, nacizane..

Forumda Ekip Arayışı

18 yıl önce
Cevap: After Effect Çalışma Sorunu

Nasıl çözdüğünü de yazarsan faydalanılabilir bu başlık altından.

Forumda After Effects

18 yıl önce
Sayfa 130 / 180