payitaht
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Sinan Çetin Bir yıldız yine iyi vermişler. En azından yıldız vermeye layık görmüşler. Ama aklıma şöle bir şey geldi:Şimdi biz burda ne kadar yazarsak yazalım bu adamın ekmeğine yağ sürmekten öteye gidemeyiz. Heri... |
Forumda Yönetmenler |
18 yıl önce |
|
Cevap: En Son İzlediğiniz Film Big Lebowski'yi izledim ben de...Eğlenceli bir Hollywood taşlaması...Çok güldüm. 7 / 10 Lebowski'ye 7 veren adam beni karşıma çıkmasın birader.. Kızdım şimdi :P. Hayatımın filmi ulan.. Harbiden Kezzap... |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: After Effect CS3 Audio format sorunu Ama yazdığından öyle anlaşılmıyor (: Neyse. Dvd yi yaparkende PAL yaparsan sorun olmaması lazım. Yani ben de sorun olmuyor. |
Forumda After Effects |
18 yıl önce |
|
Cevap: En Son İzlediğiniz Film The Last Temptation of Christ-Martin Scorsese Film zaten sadece işlediği konudan dolayı bile dikkat çekiyor. Ama benim sarsıldığım yer sonu oldu... ---spoiler---Küçük kızın İsa'yı çarmahtan alıp onu h... |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: Beğendiğiniz Film Müzikleri The Last Temptation of Christ Müziklerini çok sevdim billah. Bir garip oldum izlerken. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: After Effect CS3 Audio format sorunu 640*780 dvd player da küçük gözükür çünkü tv ler 720*576 dır. O yüzden projeni 720*576 yapmalısın. Divx yapmak için after iyi bir çözüm değil. Görüntü üzerinde oynamalar yapmayacaksan başka bir progra... |
Forumda After Effects |
18 yıl önce |
|
Cevap: ne zaman zoom kullanılır Uzak'ın son sahnesinde de var. Ağır ağır... Adamın yüzüne gireriz... Öylece biter film. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: En Son İzlediğiniz Film La Pianiste-Haneke Durumum: Dumur Salo-Pasolini Durumum: Ölü Artık film izlemiyorum 🙂 Bitti... |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: ne zaman zoom kullanılır Bence bu tip kısıtlamalara hiç gerek yok günümüz sinemasında. Bu bahsettiğimiz şeyleri Lumiere ler, Eisenstein'lar, Pudovkin'ler düşündü bolca. Artık bize düşen farklı açılımlar yapabilmek. Bir anda z... |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Brad Pitt Onun için hep "keşke bu kadar yakışıklı olmasaydı" demişimdir.. Oyunculuğu arka planda kalıyor bu yüzden. 12 Monkeys de delidir, bildiğin delirmiştir. Yolda görsem boynuna sarılırım. Pek bir severim k... |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Aldananlar Plan atlamalari, oyunculuk vs. Hepsini geçtim. Bu filmde konuya yoğunlaşma gereği duydum... Er kişinin de dediği gibi kız onun yaptığı hiçbir şeyi sevmiyor ama çocuğu seviyor. Aynı şey erkek içinde ge... |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: Ne yapmalı ne etmeli bi oyunbazlık bi şeytanlık BULUŞMASI ! Ben işin durumuna göre gelebilirim. İnşallah o gün iş olmaz diyorum ve yarım bilet ayırıyorum kendime. |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: Adobede 2 birbirinden bagimsiz ve farkli kesimindeki Secuenl Bunu after da yapıyordum ama premier de denememiştim. Omega hocam çözdü gene mevzuyu 🙂 |
Forumda Adobe Premiere |
18 yıl önce |
|
Cevap: Adobede 2 birbirinden bagimsiz ve farkli kesimindeki Secuenl Göremedim öyle bir özelliğini. Zaten o özelliği şu ana kadar sadece Velocity de gördüm. En iyisi export yap sen. |
Forumda Adobe Premiere |
18 yıl önce |
|
Cevap: Haber Ajansı (FFHA) Çekerim bir iki durağan görüntü düşünen adam al sana Cannes'da ödül...(Bir önceki cümleyi söyleyenler genelde arkasından buna benzer şeyler eklerler...) Aynen bu görüşle montajlanan bir belgesel biliy... |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |