payitaht
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Üyelerin Fotoğrafları Bu da ben.. |
Forumda Film Fabrikasi.com |
18 yıl önce |
|
Cevap: eskitilmiş görüntü efekti Biraz yatay ve dikey Venetian Blinds biraz da Noise verip, keyframe ler kullanarak bozma efekti yapacaksın.. Renkleri kurcalayabilirsin bolca.. Ama bunun plug-in leri vardır Old Movie effect falan. Af... |
Forumda Adobe Premiere |
18 yıl önce |
|
Cevap: Garson - Bir Adisyon Filmi Hegel in dediklerine katılarak ben de arkadaşı kutluyorum.. Tebrikler.. |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Yarım YARIMTarihi bir handa tarihi bir ana tanık oluyordu: Son moda çakma çantasında bomba taşıyan esmer bomba, alışık olduğu bakışlarla yolunda seğiriyordu ve az sonra ona şehvetle bakan bütün gözlerden in... |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
18 yıl önce |
|
Cevap: hegel, payitaht, KEzzAP yardımlarınızı bekliyor. slmlar arkadaşlar filminizi merak ettim geçen hafta bilal ile görüştüm ama filmden ve oyuncu aradığından bahsetmedi...filmin konusu nedir nasıl bir oyunculuk gerektiriyo görüşmek isterim aslında.. Ben... |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: hegel, payitaht, KEzzAP yardımlarınızı bekliyor. Gördüğüm en kötü başlık 🙂 Arkadaşlar bana en hızlı: [email protected] dan ulaşırsınız. Mail adresimdir kendileri. Film güzel olacak gibi bir his var içimde. Not: Egi her daim ölü gibiyim, arada bir... |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: Alternatif belgeseller hazırlıyoruz Ben olayı tam anlamadım.. Neyse özelden mesaj atalım. |
Forumda Ekip Arayışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Senaryo Yazarı Olmak mı İstiyorsun? Adam öyle güzel anlatmışki Süheyp e katılmamak elde değil.. Maalesef işler böyle işliyor. Çok rezalet bir durum. Kültürel bir çöl, bir pislik var Pasolinin de dediği gibi. İçindeyim, tiksiniyorum. İnş... |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
18 yıl önce |
|
Cevap: Samsung DVD yazma sorunu Garantisi varsa bişey diyemem ama samsung un dvd writer ları kalitesiz diye hatırlıyorum. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Samsung DVD yazma sorunu Çöpe at bence o writer i.. Yegane çözüm. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Ara Sokakta Kısa Kısa Duyurayım dedim... |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: Benim de Söyleyeceklerim Var Ne bileyim anam babam, hem de gavur sitesi. Bizim Alim'in ne işi var orda. Babası kızar.. Süper baba.. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Benim de Söyleyeceklerim Var Ben kendisini metro da bi kere görmüştüm. Kesin o değil kesin.-----Bilirkişi raporu metroda gördüysen o resimdeki o değilidir 😀 Kesin değil kesin 😀 |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Benim de Söyleyeceklerim Var Ben kendisini metro da bi kere görmüştüm. Kesin o değil kesin.-----Bilirkişi raporu |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Aldananlar Yeterince eleştirilmeyen film hangisi mesela egi? |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |