Eklenen Forum Cevapları

Cevap: Üyelerin Fotoğrafları

Bu da ben..

Forumda Film Fabrikasi.com

18 yıl önce
Cevap: eskitilmiş görüntü efekti

Biraz yatay ve dikey Venetian Blinds biraz da Noise verip, keyframe ler kullanarak bozma efekti yapacaksın.. Renkleri kurcalayabilirsin bolca.. Ama bunun plug-in leri vardır Old Movie effect falan. Af...

Forumda Adobe Premiere

18 yıl önce
Cevap: Garson - Bir Adisyon Filmi

Hegel in dediklerine katılarak ben de arkadaşı kutluyorum.. Tebrikler..

Forumda Arşiv

18 yıl önce
Yarım

YARIMTarihi bir handa tarihi bir ana tanık oluyordu: Son moda çakma çantasında bomba taşıyan esmer bomba, alışık olduğu bakışlarla yolunda seğiriyordu ve az sonra ona şehvetle bakan bütün gözlerden in...

Forumda Senaryo ve Hikaye

18 yıl önce
Cevap: hegel, payitaht, KEzzAP yardımlarınızı bekliyor.

slmlar arkadaşlar filminizi merak ettim geçen hafta bilal ile görüştüm ama filmden ve oyuncu aradığından bahsetmedi...filmin konusu nedir nasıl bir oyunculuk gerektiriyo görüşmek isterim aslında.. Ben...

Forumda Duyurular

18 yıl önce
Cevap: hegel, payitaht, KEzzAP yardımlarınızı bekliyor.

Gördüğüm en kötü başlık 🙂 Arkadaşlar bana en hızlı: [email protected] dan ulaşırsınız. Mail adresimdir kendileri. Film güzel olacak gibi bir his var içimde. Not: Egi her daim ölü gibiyim, arada bir...

Forumda Duyurular

18 yıl önce
Cevap: Alternatif belgeseller hazırlıyoruz

Ben olayı tam anlamadım.. Neyse özelden mesaj atalım.

Forumda Ekip Arayışı

18 yıl önce
Cevap: Senaryo Yazarı Olmak mı İstiyorsun?

Adam öyle güzel anlatmışki Süheyp e katılmamak elde değil.. Maalesef işler böyle işliyor. Çok rezalet bir durum. Kültürel bir çöl, bir pislik var Pasolinin de dediği gibi. İçindeyim, tiksiniyorum. İnş...

Forumda Senaryo ve Hikaye

18 yıl önce
Cevap: Samsung DVD yazma sorunu

Garantisi varsa bişey diyemem ama samsung un dvd writer ları kalitesiz diye hatırlıyorum.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Samsung DVD yazma sorunu

Çöpe at bence o writer i.. Yegane çözüm.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Ara Sokakta Kısa Kısa

Duyurayım dedim...

Forumda Duyurular

18 yıl önce
Cevap: Benim de Söyleyeceklerim Var

Ne bileyim anam babam, hem de gavur sitesi. Bizim Alim'in ne işi var orda. Babası kızar.. Süper baba..

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce

Ben kendisini metro da bi kere görmüştüm. Kesin o değil kesin.-----Bilirkişi raporu metroda gördüysen o resimdeki o değilidir 😀 Kesin değil kesin 😀

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce

Ben kendisini metro da bi kere görmüştüm. Kesin o değil kesin.-----Bilirkişi raporu

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Aldananlar

Yeterince eleştirilmeyen film hangisi mesela egi?

Forumda Arşiv

18 yıl önce
Sayfa 128 / 180