Eklenen Forum Cevapları

Cevap: Be Kind Rewind - Lütfen başa sarın

Eternal Sunshine nin üstüne çıkamamış ama yine de güzeldi. Benim de takık olduğum VHS kasetler üzerinden sinemaya selam gönderilmiş bol bol. Çok daha güzel olabilirdi diye geçirdim hep içimden.

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce
Cevap: hegel, payitaht, KEzzAP yardımlarınızı bekliyor.

Evet ilk fotolar benden olsun. Eglia, Kezzap, Beetlejuice Toplu yemek Kezzap(Açık ettim seni 🙂 ) Kezzap - Aykut (Oyuncu) Furkan (Oyuncu) Süheyp - Fırat Kankigiller (Onur - Özgür) Hegel (seni ...

Forumda Duyurular

18 yıl önce
Cevap: Yarım

Sağolasın. Başka kitabı anımsatması iyi mi kötü mü bilemedim (kitabı da okumadım ondan çelişkiye düştüm sanırım)

Forumda Senaryo ve Hikaye

18 yıl önce
Cevap: After Effects'deki text effectlerini flashda uygulama

Sanmıorum öyle birşey olacağını. After da yapıp png çıktı alıp koyarsın flash ının içine ama ben hiç tavsiye etmem. Flash scriptleriyle çok güzel efektler yapılabiliyor onun üstüne git bence.

Forumda After Effects

18 yıl önce

Arkadaşlar Fırat 11.30 dedi ama onun bazı gerçeklerden haberi yok. Mekan sahibi ben olduğum için son sözü Fırat'ın da iznine sığınarak söylüyorum: - Çekim saat 10.00 da başlayacak. Oyuncuların tam saa...

Forumda Duyurular

18 yıl önce
Cevap: Film Maliyeti Üzerine Tartışma Bölümü

Nuri Bilge Ceylan "3 Maymun" u 150 milyara kotarmış. Uzak ta yanılmıyorsam 50 bin dolar dı.

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

18 yıl önce
Cevap: Team 05 / Uzun Metrajlı Film

Arkadaşlar o iki kare eski setlerden kalma cast kadrosu tamamen değişecek ayrıca Liseli olsada bana göre bir şey farketmez ama Taraniton'un yolundan yürümek evet sonuçta bu ilk uzun metrajım olacak kı...

Forumda Arşiv

18 yıl önce
Cevap: İnternet'ten Videolar

Saygıdan öte bir şey duydum adama.. Yorum yok valla, ömrümün en iyi stop motionı.. Oha.. Svankmajer e bol bol selam yollayıp onu aşan bir iş yapmışlar. Helal valla...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce

İstanbul Studyoları diye bir yer. Esentepe'de kocaman MAYA binasının oralarda.

Forumda Duyurular

18 yıl önce
Cevap: youtube'a kalıcı olarak girin

oh kavuştuk, şükür.

Forumda Duyurular

18 yıl önce
Cevap: adobe premiere'de ivmeli görüntü hızlnadırma.

Pardon, ben animasyon olarak değerlendirdim.. Görüntü üzerinde oynama egi nin de dediği gibi timeremap ile olur. Not: Dediğim şey ease dir. Hem girişe hem çıkışa animasyonda ivme verir. Ease in başka ...

Forumda Adobe Premiere

18 yıl önce
Cevap: Haber Ajansı (FFHA)

Çok geç kalınmış, ama muhteşem bir haber. ODTÜ'yü tebrik ediyorum.. Sonunda Türkiye'de de Sinema Sektöründen bile daha büyük olan bu sektöre yönelik bir adım atıldı: İyi bok yemişler. Çocukların bey...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: yardım-kısa film-acemilik

Sinematografi konusunda dediklerine katılmıyorum Ozan. Bence çektiği görüntüleri diğer çekilmiş görüntülerle karşılaştırdığında bilinçli bir farklılık yaratabiliyorsa sinema yapmıştır. Yoksa karşılaşt...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

18 yıl önce
Cevap: adobe premiere'de ivmeli görüntü hızlnadırma.

Ease gibi bir özellik var after da.. İvmelemek istediğin iki keyframe i seç F9 a bas. Hepsi bu.

Forumda Adobe Premiere

18 yıl önce
Cevap: En Son İzlediğiniz Film

Raging Bull / Martin Scorsese Taxi Driver dan sonra bir filmi bu kadar seveceğimi düşünmemiştim ama oldu işte.. Filmin yine aynı ekibin elinden çıkması beni şaşırtmadı. Karakterin çok iyi anlatıldığı ...

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce
Sayfa 127 / 180