Eklenen Forum Cevapları

Cevap: En Son İzlediğiniz Film

Vaaay, bilo da benim cepheden demek :). Bowling topu şeklindeki Lebowski dvdim Eylül'de geliyor bilo, gel beraber izleriz tekrar, kahve seven biriysen white russian bile yaparım sana 🙂 Olur valla nede...

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce
Cevap: Haber Ajansı (FFHA)

Ortalığı birbirine katmışın 🙂Sen mi kurtaracan memleketi diyecem, odunla dalacan bana.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: En Son İzlediğiniz Film

Miller's Crossing - Joel Coen 8 / 10 Mükemmel bir atmosfer. Zekice yazılmış bir hikaye. Ve yine komik göndermelerle dolu.Mafyatik ilişkilerle ilgili film izlemek isteyenerin Godfather'dan sonraki dura...

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce
Cevap: SÜS - (Künye eklendi)

Arkadaşlar 10-20 saniyelik bir görüntü, her türlü yollarım ama sonradan üşendim işte 🙂Yavaş yavaş yapıyorum.

Forumda Arşiv

18 yıl önce

Kurguyu yaparken bir yandan da Egi bir kaç stabilizasyon işini halletsin diye yollayacaktım - maksat iş hızlansın - Vazgeçtik sonra. Şu an ses dahil hepsiyle ilgileniyorum, bir hafta içinde biter inşa...

Forumda Arşiv

18 yıl önce
Cevap: Yavaş çekim yıldırım

Aynısını sana maliyetine afterda yaparım abi 🙂 - Esnaf ağzı, piyasa düşürüyorum. -

Forumda Yarı-Profesyonel ve Profesyonel Kameralar

18 yıl önce
Cevap: O / She

Çok hoş olmuş. Elinize sağlık.

Forumda Arşiv

18 yıl önce
Cevap: Roll Caption'da Çözünürlük sorunu...

Interlace sorunu gibi duruyor. Caption ı nerde yaptın?

Forumda Adobe Premiere

18 yıl önce
Cevap: Roll Caption'da Çözünürlük sorunu...

Bir kaç kare koyar mısın?Daha iyi yardım edebiliriz o vakit.

Forumda Adobe Premiere

18 yıl önce

sildim kareyi.

Forumda Arşiv

18 yıl önce
Cevap: Silahlarla şaka olmaz

Ah ah. Kameraya doğrulttun silahı, hadi hadi dedim içimden. Çekseydin ya tetiği.

Forumda Arşiv

18 yıl önce
Cevap: Bir sahne çekimi için yardım

Sigarayı tam olarak nasıl yakmayı düşünüyorsunuz? Orasını anlamadım. Anlayabilirsem yardımcı olabilirim belki.

Forumda Genel Çekim Sorunları

18 yıl önce

Fırat adam biraz siyah basar da yollar kareleri 🙂 Post kısmı biraz uzun sürecek. Temiz olmalı ve pek fazla zamanım yok, o yüzden uzun sürecek. Bakalım ne çıkacak ben de merak ediyorum.

Forumda Arşiv

18 yıl önce
Cevap: hegel, payitaht, KEzzAP yardımlarınızı bekliyor.

Yok yok ben diyorum güzel olacak film (: Bu arada jenerik veya yazı efektleri konusunda yardım gerekirse elimden geleni yaparım, Eminim grupta ae uzmanları vardır ama. Nacizane teklifte bulunayım dedi...

Forumda Duyurular

18 yıl önce
Cevap: hegel, payitaht, KEzzAP yardımlarınızı bekliyor.

Kasetler Kezzap ta ve internet erişimi yok. Ara ara giriyor. Bir hafta içinde filmi koyarız inşallah.

Forumda Duyurular

18 yıl önce
Sayfa 126 / 180