Eklenen Forum Cevapları

Cevap: Jenerikte Ekranı İkiye Bölmek

okadar biliyoruz ekranı ikiye bölmeyi felan ama o videoyu yarıya indirirken boyuda küçülüyor ama saadece eni küçülecek yukarıda koyduğum videoyu izlerseniz onun gibi diyorum anlatımlı ders yaparsanız ...

Forumda Adobe Premiere

18 yıl önce
Cevap: ikinci haberci

En sonunda izleyebildim. Arkadaşlar zaten yeterince eleştirmiş. Ben sadece tebrik edeyip uzaklaşayım. Elinize sağlık, çok temiz bir iş çıkarmışsınız.

Forumda Arşiv

18 yıl önce
Cevap: Görüntünün Tanrısı Olmak!

Ali gözlerinden öpüyorum. Çok iyi anlatmışsın derdini.

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

18 yıl önce
Cevap: Süs (2008)

@ ice Bu filmi izlediğin tek Haneke filmi olan Funny Games i düşünmeden izlersen daha rahat olacaksın ve daha fazla keyif alacaksın. Bu bir manifesto filmi ve sinemayı sorguluyor sadece. Bunu yaparken...

Forumda Kurmaca

18 yıl önce
Cevap: Süs (2008)

Şimşekler çakmış, bu çok hoş .Tam beklediğim gibi, filmi beğenen ve beğenmeyenler eşit sayıda. Ne beğenen sonuna kadar tapınıyor filme, ne de beğenmeyen tiksinityle yaklaşıyor. Film hassas bir dengede...

Forumda Kurmaca

18 yıl önce
Cevap: SÜS - (Künye eklendi)

Arkadaşlar herkese mahçup oldum. Ama inanın film çekildiği günden beri eve sayılı defa gitmişimdir. Şirkette setler bir anda doldu, işler geldi vs. O yüzden filmi eve getirmek zorunda kaldım ama bu se...

Forumda Arşiv

18 yıl önce
Cevap: Kayan Yazı

fotoşopta upuzun bir proje yap, ne yazılacak ve koyulacaksa içine koy. Ardından onu içeri alıp keyframe ver.

Forumda Adobe Premiere

18 yıl önce
Cevap: Kayan Yazı

Resimi koy, küçült, ardından position ayarlarını değiştir. Hepsi bu.

Forumda Adobe Premiere

18 yıl önce
Cevap: İnternet'ten Videolar

Bilal'e gelsin, o çok sever 🙂 S nin üzerine şapka koyacağım artık. Adı da Hakkı Bulut S si olacak. "Henüz" kelimesinin bu şarkıya yaptığı kadar katkıyı, süper kahramanlar dünya barışı için bile yapa...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: 10 dkda film yönetmeni olmak.

Henüz 3 yaşında bir kardeşim var, bu forumu ondan bile kıskanıyorum. Z leri ve S leri peltek söyleyince daha bir Hakkı Bulut oluyor. Paylaşayım istedim.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: MB ÇOK BOYUT ?

Bunu başaramazsın dostum. Artık videolar isyan edip -matrix teki gibi- dünyayı ve bilgisayarları kontrol altına almak istiyorlar. İlk başta kendi boyutlarını büyüttüler ve bütün harddiskleri kaplıyaca...

Forumda Adobe Premiere

18 yıl önce
Cevap: Kendi çapımızda iş birliği

Benim teyze oğlunun bi fikri vardı böyle sürekli başrolü değişen bi film yapalım diye ama bi hikaye otutturamadık üstüne. Mesela bi adam yolda gidiyo biriyle omuzları çarpışıyo sonra film diğer adaml...

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

18 yıl önce
Cevap: ATEŞ

Tebrikler, izlediğim en güzel kısalardan.Anlatım tarzı çok naif. Kendimi sinemanın karmaşık anlatımlarına boğduğum bu günlerde, aslında mevzunun o kadar da karmaşık olmadığını görmemi sağladın, gözler...

Forumda Arşiv

18 yıl önce
Cevap: Film Çekerken Record'a Basmamak

Hehe, helal baco. Bunun filmini yapsana işte. Süper konu.

Forumda Genel Çekim Sorunları

18 yıl önce
Cevap: SÜS - (Künye eklendi)

Belki bir kaç yazı eklenebilir afişe ama bilmiyorum, ön plana çıkmaması lazım. Hatta afişi olmasa bile olur ama olması bir duruştur derim ben.

Forumda Arşiv

18 yıl önce
Sayfa 125 / 180