Eklenen Forum Cevapları

Cevap: SESLENDIRME MONTAJ

Ses kartınız hiç yok demek ki. Onboard falan. Bilg.dan ses nasıl çıkıyor o zaman 🙂

Forumda Müzik ve Ses Miksajı

18 yıl önce

Nuendo harici bir şey istemez. Herhalde studyoda onboard ses kartı yoktur. bendeki sürümü istiyor, evde çalişmiyor misal.

18 yıl önce

Nuendo harici ses kartı istiyor, belirtmek istedim.

18 yıl önce
Cevap: Üç İpucundan Film Bulma Oyunu

Ali inan aklıma hiçbişi gelmiyor. Bir tane daha ipucu versene.

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

18 yıl önce
Cevap: Benim de Söyleyeceklerim Var

Seven Samuray süper. Seviyoroum bizim milleti 🙂

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Çağan Irmak'tan ''ISSIZ ADAM''

Derin insanlar dan kasıt,nuri bilge ceylan-zeki demirkubuz-semih kaplanoğlu-reha erdem gibi yönetmenlerse onlardanda haberim var bütün işlerinide biliyorum,ama 10 yıl sonrada tarzımın değişeceğini san...

Forumda Duyurular

18 yıl önce
Cevap: hayatta yapmak istedikleriniz?

Adam olmak isterdim.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: mahsun kırmızıgül den yeni sömürü projesi....

Ağbey, ben hiç böle böle olmadım ağbey. İki cinsel istismar, iki dilencilik koy, bas ekşını, he heeyt.. Tahmin edebiliyorum neler olacağını. İnşallah mors eder beni.

Forumda Duyurular

18 yıl önce
Cevap: En Son İzlediğiniz Film

Stranger Than ParadiseDown by LawThe Red Thin Line Jarmusch beni kendine kendine çekmeye devam etti. Sevdikçe sevesim geliyor, henüz 3 yaşından beri hastası oldum. The Red Thin Line i çok sevemedim he...

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce
Cevap: Premiere Pro CS3 - Procoder3 EXPORT sorunu...[sorun çözüldü]

Helal valla, biz de bir şeyler öğrenmiş olduk. Teşekkür ederim, kendim ve forum adına.

Forumda Adobe Premiere

18 yıl önce
Cevap: Başvurulabilecek Festivaller

Fest-i Kult AFSGD Kulturlerarasi Film Festivali Ayrıntılı bilgi için www.festikult.com

Forumda Festival ve Yarışmalar

18 yıl önce
Cevap: Başvurulabilecek Festivaller

6.PAM KISA FİLM FESTİVALİ BU YIL 22-24 EKİM’DE!KISA FİLM YARIŞMASI SON KATILIM TARİHİ İSE 1 EKİM 2008 Etkin Prodüksiyon ve Profilo Alışeriş Merkezi işbirliği ve Kültür ve Turizm Bakanlığı desteği ile ...

Forumda Festival ve Yarışmalar

18 yıl önce
Cevap: Sahne Kesim Noktaları

İşte önemli olan bu programı stabil bir halde çalıştırabilmek. Yoksa ıvır zıvır montaj programları da bu işi yapıyor ama bana stabil bir şey lazım. Macintosh taki Color programında var mı böyle özelli...

Forumda Diğer Yazılımlar

18 yıl önce
Cevap: Sahne Kesim Noktaları

Yani kesim noıktalarını tespit edip kesecek. Mesela color correction yaparken sahnelerin giriş çıkış noktalarıyla uğraşmamak için lazım olabilir.

Forumda Diğer Yazılımlar

18 yıl önce
Sahne Kesim Noktaları

Arkadaşlar sahnelerin kesim (cut) noktalarını otomatik olarak tespit edip kesecek bir program biliyor musunuz?

Forumda Diğer Yazılımlar

18 yıl önce
Sayfa 124 / 180