payitaht
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: FOX KANALININ TÜRKIYEDE KI YERI Yeni bir vizyon bekliyordum onlardan ama beni çok büyük hayal kırıklığıma uğrattılaar. Pespaye bir kanal diyebilirim, rahatça. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Avanak Kuzenler Özgür, el atılmazsa böyle gider bu. Bir zamanlar seks filmlerine gömülen sinemamız şimdi bunlara gömüldü. Düzelir elbet. |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: Avanak Kuzenler Ne bok yediklerini bilmiyorlar işte. Senin de verdiğin örnekte görüldüğü gibi, takılıyorlar öyle. O da güzel, renkli oluyor böylesi, tekdüzelikten kurtuluyor sinemamız. |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: En Son İzlediğiniz Film It's a free world - Ken Loach- Bu filmde kapitalizmin ezdiği dul bir kadının isyan edip, kendine iş kurup yine kapitalist tuzağa nasıl düştüğünü anlatıyor. Güzeldi, sadeydi. |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: Üç İpucundan Film Bulma Oyunu robert bresson-pickpocket doğru mudur payi?:D Doğrudur. Sıra sende. Şu kareyi de paylaşmak istedim sizlerle: Yazgı - Pickpocket |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Üç İpucundan Film Bulma Oyunu Onda anne yok, cepçilik yok? Daha da eski ve Türk değil film. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Üç İpucundan Film Bulma Oyunu Yok o da değil ama çok yaklaştın. Yazgı daki karakter -Musa- sorduğum filmden araklanmış gibi duruyor. Hissiz bakışlar, donuk ifadeler, ağır hareketler. Tıpatıp aynı. Haydin daaaa.. İzleyenler billir ... |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Üç İpucundan Film Bulma Oyunu Yok o da değil. Çok geriliyorum ben soru sorarken. Belki bahsettiğin film benim verdiğim örneklere daha uygunmuş gibi bir hisse kapılıyorum, emin olamıyorum. Suç ve Ceza kavramları üzerine uzun söylem... |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Üç İpucundan Film Bulma Oyunu Eksik sordum gibi geliyor hep. Hırsızlık, Cepçilik olarak değişse küfür etmezsiniz değil mi? İkisi de değil. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Üç İpucundan Film Bulma Oyunu Hırsızlık, anne, kaçış? |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Üç İpucundan Film Bulma Oyunu Kader 😛 |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Haber Ajansı (FFHA) Heybeli'deki bir bayi, Doğan Grubu gazetelerini satmamaya başladı. Satmama hakkını kullanmış olabilir. (Taraf değilim, içimden geldi.) |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: 45. Antalya Altın Portakal Film Festivali İçlerinde izlediğim tek film "Gitmek - Hüseyin Karabey" Onu da galasında görmüştüm. Yeni bir yönetmen de olduğu için gönlüm ondan yana. |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: SESLENDIRME MONTAJ Tarkan normalde studyolarda dublaj yapacak kişinin önüne bir monitör koyulur, ordan kendini izler ve kulaklıktan da dinler. Ardından yapar repliklerini ve sonradan alınan repliklere göre ağızlar oturt... |
Forumda Müzik ve Ses Miksajı |
18 yıl önce |
|
Cevap: SESLENDIRME MONTAJ Velhasıl bende onboard ses kartı var ve Nuendo bende çalışmıyor, Bunu sorup danıştığımda da "Nuendo harici ses kartı ile çalışır" gibi bir cevap aldım. Anlaştık sanırım 🙂 Ama çalışıyorsa benim de işim... |
Forumda Müzik ve Ses Miksajı |
18 yıl önce |