Eklenen Forum Cevapları

Cevap: FOX KANALININ TÜRKIYEDE KI YERI

Yeni bir vizyon bekliyordum onlardan ama beni çok büyük hayal kırıklığıma uğrattılaar. Pespaye bir kanal diyebilirim, rahatça.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Avanak Kuzenler

Özgür, el atılmazsa böyle gider bu. Bir zamanlar seks filmlerine gömülen sinemamız şimdi bunlara gömüldü. Düzelir elbet.

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce
Cevap: Avanak Kuzenler

Ne bok yediklerini bilmiyorlar işte. Senin de verdiğin örnekte görüldüğü gibi, takılıyorlar öyle. O da güzel, renkli oluyor böylesi, tekdüzelikten kurtuluyor sinemamız.

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce
Cevap: En Son İzlediğiniz Film

It's a free world - Ken Loach- Bu filmde kapitalizmin ezdiği dul bir kadının isyan edip, kendine iş kurup yine kapitalist tuzağa nasıl düştüğünü anlatıyor. Güzeldi, sadeydi.

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce
Cevap: Üç İpucundan Film Bulma Oyunu

robert bresson-pickpocket doğru mudur payi?:D Doğrudur. Sıra sende. Şu kareyi de paylaşmak istedim sizlerle: Yazgı - Pickpocket

Forumda Filmcilik Üzerine Tartismalar Yorumlar

18 yıl önce

Onda anne yok, cepçilik yok? Daha da eski ve Türk değil film.

18 yıl önce

Yok o da değil ama çok yaklaştın. Yazgı daki karakter -Musa- sorduğum filmden araklanmış gibi duruyor. Hissiz bakışlar, donuk ifadeler, ağır hareketler. Tıpatıp aynı. Haydin daaaa.. İzleyenler billir ...

18 yıl önce

Yok o da değil. Çok geriliyorum ben soru sorarken. Belki bahsettiğin film benim verdiğim örneklere daha uygunmuş gibi bir hisse kapılıyorum, emin olamıyorum. Suç ve Ceza kavramları üzerine uzun söylem...

18 yıl önce

Eksik sordum gibi geliyor hep. Hırsızlık, Cepçilik olarak değişse küfür etmezsiniz değil mi? İkisi de değil.

18 yıl önce

Hırsızlık, anne, kaçış?

18 yıl önce

Kader 😛

18 yıl önce
Cevap: Haber Ajansı (FFHA)

Heybeli'deki bir bayi, Doğan Grubu gazetelerini satmamaya başladı. Satmama hakkını kullanmış olabilir. (Taraf değilim, içimden geldi.)

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: 45. Antalya Altın Portakal Film Festivali

İçlerinde izlediğim tek film "Gitmek - Hüseyin Karabey" Onu da galasında görmüştüm. Yeni bir yönetmen de olduğu için gönlüm ondan yana.

Forumda Duyurular

18 yıl önce
Cevap: SESLENDIRME MONTAJ

Tarkan normalde studyolarda dublaj yapacak kişinin önüne bir monitör koyulur, ordan kendini izler ve kulaklıktan da dinler. Ardından yapar repliklerini ve sonradan alınan repliklere göre ağızlar oturt...

Forumda Müzik ve Ses Miksajı

18 yıl önce
Cevap: SESLENDIRME MONTAJ

Velhasıl bende onboard ses kartı var ve Nuendo bende çalışmıyor, Bunu sorup danıştığımda da "Nuendo harici ses kartı ile çalışır" gibi bir cevap aldım. Anlaştık sanırım 🙂 Ama çalışıyorsa benim de işim...

Forumda Müzik ve Ses Miksajı

18 yıl önce
Sayfa 123 / 180