payitaht
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Tam puan verdiğiniz filmler Kusursuz film mi olur arkadaşlar, yapmayın. Bu dünyada herşey yarım, kusurlu, eksik ve aciz, maalesef. Bırakılmışlık, varoluşçuluk, mitler, dinler falan filan bir sürü şey söylenir ama bu dünyaya gelm... |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Diyaloglarda kurgu tekniği - ön hazırlık Aynen öyle. Sesleri öyle hallet. Hem acelen yoksa hızlı yapmak gibi bir derdin de yoktur. Sen yavaş yavaş yap montajını kime ne karışır 🙂 |
Forumda Genel Çekim Sorunları |
18 yıl önce |
|
Cevap: Diyaloglarda kurgu tekniği - ön hazırlık Bence kendi kısayollarını kendi yapmalı herkes. Default ayarları da bilmek iyidir ama kendi klavyen gibisi yoktur. Tadından yenmez, bir süre sonra mause kullanmaz olursun 🙂 |
18 yıl önce |
|
Cevap: Diyaloglarda kurgu tekniği - ön hazırlık Dizilerde sahne numarası belli olduğu için şöyle yapıyorlar, 17. sahne diyelim: 17 isimli bir klasor açılıyor programda ve ardından s17-01-genel, s17-02-baco, s17-03-payi... gibi isimler veriliyor mo... |
18 yıl önce |
|
Cevap: En Son İzlediğiniz Film Takeshis' - Takeshi Kitano Çok güzel bir deneme. Birbiri içine geçmiş durumlar, karışan kafalar, gerçek-kurgu vs. her ne varsa bu filmde buldum ben. Sonlara doğru biraz sıkıldım ama sanırım defalarca ... |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: Capture İçin HDD Tavsiyesi Evet ben de şaşkınlıkla izliyorum gelişmeleri. Terimler benimde aklımı karıştırdı, sağolasın Egi. |
Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları |
18 yıl önce |
|
Cevap: Şeker "Ramazan" Bayramı Herkesin Ramazan Bayram ı şeker gibi tatlı geçsin. Amin. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Haber Ajansı (FFHA) Hehe anlaşamıyoruz. Şimdi kimi asıyoruz, hangi hükümeti devirip hangi markaları taşlıyoruz 🙂 Saol Selçuk, ben de garipsemiştim zaten. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: Haber Ajansı (FFHA) Çokta bişi dememiş ya. Asılacak kadar değil yani. |
Forumda Konu Dışı |
18 yıl önce |
|
Cevap: İzlediğiniz en rahatsız edici filmler ? Yok bizzat rahatsızlık. Duvara çarpmış gibi olursun film bittiğinde. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: İzlediğiniz en rahatsız edici filmler ? Yılmaz Güney in Duvar ı var. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: su damla efekti Premiere de olacağını sanmıyorum. After Effects de Wave World isimli plug-in var, default olarak setup la birlikte gelen. Onu kurcalarsan aradığın sorunun cevabına ulaşacaksın. |
Forumda Adobe Premiere |
18 yıl önce |
|
Cevap: Tecessüs-Ali Rıza BAYAZIT Elinize sağlık ark.lar. Bitirmiş olmak çok önemlidir bu tip işlerde. Sabrınız için tebrik ediyorum. İlerde çok daha güzel işlerinizi de izleyeceğiz inşallah. |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: A.R.O.G. O görsel etkiler üzerine geliştirdi kendini.3 boyutlu modelleme de olabilir, bu modellemelerin görüntü üstüne bindiriminde yardımcı olmuş olabilir.Biz de tam olarak bilmiyoruz.Ama yakın zamanda öğreni... |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: A.R.O.G. Arkadaş ne olarak çalıştı? 3D diye tahmin ettim ama sorayım dedim. |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |