payitaht
Eklenen Forum Cevapları
|
Cevap: Post'ta focus yapabilen kamera Kameramanlar iyice rahatlayacak artık. Ne focus ne bişi. Kaydıraklıyılan dediğin şeyi de elbette yapacaklar. |
18 yıl önce | |
|
Cevap: Kurgu ve Montaj: Farklı şeyler mi yoksa aynı mı? İşin bir nebze de olsa içinden birisi olarak konuşayım: Mantığım Egi nin dediklerini destekliyor ama gel gör ki tecrübelerim böyle demiyor. Sektörde bariz bir Kurgucu-Montajcı ayırımı var. Kurgucular ... |
Forumda Kurgu |
18 yıl önce |
|
Cevap: Süs (2008) Filmin önüne geçer bu görüntüler 🙂 Sansasyon, şok şok. |
Forumda Kurmaca |
18 yıl önce |
|
Cevap: Klip - Gülümse (öztürk) HEY35 ile çekildi... Carbendi biraz genel plan eksikliği var gibi duruyor klipte. Görselliğine diyecek laf yok, 3d modelleme, trackler vs.. Sanki biraz daha genelin olsaymış anlatıma bir şeyler daha katabilirmişsin gibim... |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: KisaFilm Atölyesinde olacagim! Beklerim! Katılmaya çalışacağım, iş güç yok şu sıralar. Keyifle izlerim. |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: Ekipman resimleri Odanı görünce içimden sormak geldi valla, kusura bakma 🙂 Harddiskler, klavye, ışıklar, kamera, çöp kutusu vs. Bilgisayar işiyle uğraştığını düşündüm de bir an, o yüzden sordum. Ben boş gezenin boş sap... |
Forumda Ticari Ürünler |
18 yıl önce |
|
Cevap: Ekipman resimleri Baco abesle iştigal edecem ama sen ne işle meşgulsun acep? |
Forumda Ticari Ürünler |
18 yıl önce |
|
Cevap: ORADA OLMAYAN O da Coenler filmi de nedense TÜM neti taradım, hâlen daha siyah beyaz olanını bulamadım.. Hep renkli.. Bende olan divx i siyah beyaz. Hatta hiç renklisini duymamıştım. Şaşırdım. Verebilirim sana iste... |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
18 yıl önce |
|
Cevap: Klip - Gülümse (öztürk) HEY35 ile çekildi... Şahane, görsellik harika. Ellerine sağlık carbendi. |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: The Big Lebowski - Coen Brothers Coen kardeşler başlığı oldu burası resmen. Lebowsi güzel film ama tapılacak bir şaheser de değil. "The Man Who Wasn't There" bana göre en yiyi filmleri. Coen lerin yapıtlarını bir bütün halinde ele al... |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: Ölümlerden ölüm beğen Hayırlı olsun. Merakla bekliyoruz efendim. |
Forumda Arşiv |
18 yıl önce |
|
Cevap: Üç Maymun Tarkovsky nin en büyük hayaliydi Dostoyevski filmleri çekmek ama hiç bir zaman cesaret edemedi.(Filmlerin de o etki vardır ama bizzat Dostoyevski diyemeyiz.) Zeki Demirkubuz kıvırıyordu bu işi NBC ne ... |
Forumda Uzun Metraj |
18 yıl önce |
|
Cevap: kısa film için egzantirik ev Ne gibi yardımlara ihtiyacınız varsa belirtin bence. Ona göre size geri dönüşler olacaktır. Süs te öyle yapmıştık biz. |
Forumda Duyurular |
18 yıl önce |
|
Cevap: YouTube - Karar Güzel Baco, beğendim ben. Biraz daha üstüne düş bence. |
Forumda Senaryo ve Hikaye |
18 yıl önce |
|
Cevap: Tam puan verdiğiniz filmler Filmin yapılması zaten bir kusur eseri diyorum ben de. Adam bu dünyada bir eksik(kusur) görmüş ve film yapmış. Film kusursuz olur mu? Neye göre? Kime göre? Hangi kıstaslar belirliyor bunu. Atıyorum re... |
18 yıl önce |