Eklenen Forum Cevapları

Cevap: Üç Maymun

Metin Erksan ın gala sonrası yaptığı coşkulu, heyecanlı konuşma beni iyice heyecanlandırdı.

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce
Cevap: 45. Antalya Altın Portakal Film Festivali sonuçları

Katılmamması gerekirdi. Zaten başarısı ispatlanmış bir yönetmen. İhtiyacı yoktu ve jüri de rekabet dengesini sağlamak için resmen görmezden geldi. Ben festival öncesi bile yönetmenlerin ağızlardan Üç ...

Forumda Duyurular

18 yıl önce
Cevap: Benim de Söyleyeceklerim Var

Ben eginin bizi manitası için sattığı bir akşamı hatırlarım. Sevdiğimiz bir arkadaşın doğum günüe gidecektik. Yer de taksimin dibi, yani egi hemen gelip geri dönebilir. Ama manitası yamuk yapıyor fala...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Macintosh İcin Yardim

Çıkış olarak kameranın üstünde ne var bilmiyorum. Fotoğrafını falan çeksen de yollasan baksak giriş çıkışlara.

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

18 yıl önce

Az önce kız arkadaşım aynen şöyle dedi: "Ay yiycem forumu, beni forumla aldatıyosun ya" (ay ile başlayıp ya ile biten cümleler). Ben bi süre yokum arkadaşlar :D. Kılıbık mısın olum 🙂 Rezalet çıkarır...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Macintosh İcin Yardim

Zaten dvd değil mi? çektiğin görüntüleri dvd den atkar? Ya da firewire..

Forumda Donanım Tercihleri - Sorunları

18 yıl önce
Cevap: günlük 50 ytl ye kiralık stediacam

Aletin fotolarini ve performans görüntülerini buraya koyarsan daha sağlıklı sonuç alırsın. Bekliyoruz.

Forumda Alım - Satım ve Kiralama

18 yıl önce
Cevap: Doğumgününüz Kutlu Olsun!

Teşekkürler arkadaşlar. Sağolun, varolun. Hep beraber inşallah.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Doğumgününüz Kutlu Olsun!

Sağolun arkadaşlar, teşekkür ederim. Doğmuş olmak pek haz vermiyor bana ama yine de birşeydir heralde. Bu foruma çok şey borçluyum kendi adıma. Devam edelim böyle.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Sayısal Medya

Dijital zaten sayısal demek..

Forumda Duyurular

18 yıl önce
Cevap: Oynadığınız Oyunlar

FM 2008 - Fenerbahçe

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: İnternet'ten Videolar

Ve libidomun yok olduğu an.. İzlerken o anda orda ki kadınlardan biri olmak istedim. Hiçbiri içinden acaba ne yapıyor lan bu adam, ne kadar iğrenç diye geçirmedi mi? Eğer içlerinden böyle geçirmediler...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: En Son İzlediğiniz Film

Den Brysomme Mannen(The Bothersome Man) Arkadaşlar, benim için büyük bir keşif bu film. Norveç filmi... Kesinlikle tavsiye ediyorum.. Görselliğinin mükemmeliği bir yana yarattığı karakter ve atmosfer...

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce

Ben giremiyorum şu an. Bi tek bana mı yasak acaba?

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: En Son İzlediğiniz Film

Sevmek Zamanı - Metin Erksan Bir resime/fotoğrafa aşık olan adamın hikayesi. Böyle filmlerimiz de varmış. Çok az da olsa Yeşilçam sıçıklığı var ama sinema adına güzel bir duruş. Metin Erksan keşke böy...

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce
Sayfa 120 / 180