Eklenen Forum Cevapları

Cevap: Bugün ne öğrendim?

Kendine Sagopa Kajmer diyen elemanın oldukça sıkı bir çocuk olduğunu öğrendim. Sözleri çılgın. Rap sevmesem de beni tavladı. Hayırlı olsun abi 🙂 Sıkı çocuk derken neyi kastettin anlamadım? Adam 30 yaş...

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: kendi yaptığım 35mm adadptör örnek çekimler.

İzleyemiyoruz. Private video diyor.

Forumda DIY - Kendin Yap

18 yıl önce
Cevap: En Son İzlediğiniz Film

En son izlemediğiniz film diye bir başlık olsaydı: 3 Maymun yazardım rahatça. İki kere sinemadan döndüm. İçimden bir ses film beklediğin gibi çıkmayacak diyor..

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce
Cevap: Konu Dışı Sorular

Forumu dışardan okuyanlar için öyle yazıyorum Kezzap 🙂 Olum o değil de o meşhur "Parlament Sinema Kulubü pazar gecesi sinemasını sunar" sesinin sahibi benim hocamdı.

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Konu Dışı Sorular

Hatırlıyorum ben hayırdır kezzap?

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Doğumgününüz Kutlu Olsun!

Kutlu olsun Ahmet. Nice senelere..

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: after mask hazır proje aep

Evet böyle çok zor anlaşılıyor yaptığın şey. Bizim ae bilgimiz olduğu için anlıyoruz ama genel kullanıcı anlamaz. Bence videolu veye resimli ders yapıp ardından projeni paylaşırsan kaymaklı ekmek kada...

Forumda After Effects

18 yıl önce
Cevap: İp Bürosu

Bu ip yazma yöntemi bende çalışmıyor. Siteye giriyor ama sonra Opera kitleniyor, Explorer ise hiçbirşey yapmadan sadece sayfayı gösteriyor. Video oynamiyor. Nedir benim devam?

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Marpuçyo - Sonbahar (Klip)

Evet klipteki aniden bitme durumundan başka bir sorun yok. Çok güzel klip olmuş. Bir günlük çekim için çok iyi bir iş. Barış'ta kurguyu çok iyi yapmış, ayrıyetten tebrike ediyorum. Elinize sağlık.

Forumda Arşiv

18 yıl önce
Cevap: Dokuz

Sadece sorgulamadaki diyaloglar ile sürüklenen başarılı bir deneme. Ben de severim bu filmi. Göz atılmasında fayda var.

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce
Cevap: Forum üyeleri ve "blog" sayfaları

..

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: Haber Ajansı (FFHA)

Blog siteleri de mahkeme yasağıyla kapatıldı... Bokunu çıkardılar artık..

Forumda Konu Dışı

18 yıl önce
Cevap: youtube'a kalıcı olarak girin

Hehe süpersin Eyüp. Güzel keklemişsin valla. 🙂

Forumda Duyurular

18 yıl önce
Cevap: En Son İzlediğiniz Film

Der Siebente Kontinent - Yedinci Kıta - M. Haneke Buz gibi bir film. Bu aralarki ruh halimden dolayı çok sevemedim ama çok sıkı film. Bir ilk film için çok fazla sert. Söylemleri yeterince açık zaten....

Forumda Uzun Metraj

18 yıl önce
Cevap: beyaz fonun köşelerinde ki sarılığı açmak

Bir kare yollar mısın?

Forumda Adobe Premiere

18 yıl önce
Sayfa 119 / 180